Waarom weet ik niet, maar ik vind gezichtsproducten denk ik wel het leukste om te testen voor mijn blog. Dan met name de foundation, BB creams en CC creams. In mijn filmpje konden jullie al zien dat ik deze producten had ontvangen en direct wilde ik ze gaan gebruiken. Ik was heel benieuwd geworden. Ik heb het over de Giordani Gold CC Cream van Oriflame.


Oriflame is een merk wat ik nog niet zo heel goed ken. Ik had er wel eens van gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Mijn moeder herkende het al wel van de thuisparty’s van vroeger. Ik was in ieder geval wel benieuwd geworden.

Giordani Gold is een prestigieuze, exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie. Deze elegante producten zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zichzelf alleen het allerbeste gunnen. Alle verpakking stralen ook al wel luxe uit en zo ook van deze CC Creams.


De verpakking
De CC cream zit verpakt in een doosje met daarop informatie, de ingrediënten en er zit zelfs een boekje bij. Op dit boekje staat nog meer informatie en een gebruiksaanwijzing. Dat vind ik direct al luxe uitstralen. De verpakking zelf is heel rustig, maar wel mooi. Hij heeft een huidkleurige verpakking, met zwarte dop en gouden details. Hij heeft een draaidop en een tutje waarmee je makkelijk doseert en het is ook nog eens hygiënisch. Deze CC cream heeft een inhoud van 40 ml. Dat is best veel vergeleken met andere producten. Vaak bevat een foundation, bb cream of cc cream 30 ml.

Over het product
Volgens Oriflame is dit een multitasking product. Dit product biedt een mooie, egale dekking en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van de huid op lange termijn. Deze alles-in-één crème hydrateert, camoufleert, corrigeert en verheldert de teint. Ook beschermt hij de huid onder andere met UVA en UVB-filters en SPF 35. De gepatenteerde Brightening Technology verfijnt de poriën, verdoezelt onzuiverheden en laat de huid stralen, terwijl deze beschermd wordt tegen tekenen van veroudering zoals ouderdomsvlekjes en fijne lijntjes.


Ingredienten:
Aqua, cyclopentasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate, titanium dioxide, glycerin, diisopropyl adipate, titanium dioxide (nano), peg-10 dimethicone, hydrogenated castor oil, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, sodium chloride, alumina, phenoxyethanol, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, caprylyl glycol, imidazolidinyl urea, parfum, disteardimonium hectorite, methicone, octadecenedioic acid, triethoxycaprylylsilane, bht, rumex occidentalis extract, sodium hyaluronate, tocopherol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, ci 77492, ci 77491, ci 77499


Deze CC Cream is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk Light en Natural. Ze zijn allebei erg licht en dat is wel jammer voor de wat getintere dames onder ons. Gelukkig is hij wel lekker licht voor mij. Vaak is de lichte kleur voor mij nog te donker en deze gelukkig niet.


Hier zie je de lichtste kleur op mijn hand. Ze zijn al vrij vloeibaar op mijn hand. Uitgesmeerd voelen ze daarom ook heel licht en luchtig aan. Ook ruik je lichtjes een lekkere en frisse geur. Dit ruik je alleen bij het aanbrengen en trekt al snel weg.


Je bent niet veel van deze CC cream nodig. Links zie je mijn gezicht zonder make-up en rechts met enkel deze CC cream. De dekking is licht en subtiel. Hij verbergt mijn roodheden en laat mijn huid er egaal uitzien. Hij voelt erg luchtig aan en je ziet hem eigenlijk niet op je huid zitten. Hij lijkt erg natuurlijk.


Wat ik je wel aanraad is om niet teveel deze cc cream op te bouwen. Dan heb ik namelijk het idee dat hij wat begint te vlekken op sommige plekken en dat vind ik jammer. Heel af en toe begint hij aan het einde van de dag een klein beetje bij mij te vlekken. Dan vooral op de plekken waar ik dan ook blush heb aangebracht. Dit heb ik alleen niet elke keer als ik het product gebruik en dat vind gek. Ik heb namelijk geen idee waar het aan kan liggen.


Conclusie
Deze CC cream vind ik erg fijn in gebruik. Hij voelt heel luchtig aan en ziet er natuurlijk uit. Hij geeft een subtiele mooie dekking. Het enige jammere vind ik dat hij soms een beetje begint te vlekken als je wat meer van dit product aanbrengt. Ik gebruik hem bijna iedere dag en het is zeker een favoriet geworden.


De Oriflame Giordani Gold CC Cream is voor een prijs van €23,- verkrijbaar op de site van Oriflame. Als je je abonneert op de nieuwsbrief dan krijg je vaak een mail met goede aanbiedingen. Op dit moment is hij ook in de aanbieding voor een prijs van €16,99.

Liefs Daniëlle