Frosted Pastels Palette – The Body Shop


De kerstcollecties vliegen om je oren en ook The Body Shop heeft dit jaar weer aan kerst gedacht natuurlijk. Één van de producten van de kerstcollectie is dit palette. Namelijk het Pastels Palette. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en vandaag ga ik voor jullie de blauwe variant reviewen.


Het is een Special Edition die alleen tijdens deze kerst bij The Body Shop verkrijgbaar is. De palette’s zijn geïnspireerd op een vrieskoude winterwandeling in het park. Er zijn twee verschillende palettes verkrijgbaar. Namelijk Dolly Pastels en Frosted Pastels. Allebei een palette met pasteltinten.


De verpakking is gemaakt van karton en heeft een pixel kerstpatroon wat je misschien wel doet denken aan een kersttrui. Hij is wel lekker kerstig, maar niet helemaal mijn ding. Persoonlijk hou ik meer van chique en luxe verpakkingen voor kerst. Zeker voor de prijs had de verpakking van mij wel iets mooier gekund.


In de verpakking zitten vier verschillende oogschaduws met allemaal een inhoud van 1,8 gram, een groot spiegeltje en een sponsapplicator met aan de andere kant een kwastje. De verpakking sluit doormiddel van een magneet. Op de achterkant van de verpakking vind je nog een foto met een manier van hoe je de oogschaduws kunt gaan verwerken in een ooglook. Ook vind je daarnaast een Engels stappenplan. De oogschaduws en de spiegel zijn doormiddel van een plasticje goed beschermd.


Hier zie je alle vier de oogschaduws op een rij.Hier zie je de swatches van de vier oogschaduws. De eerste kleur is een hele zachte en goed gepigmenteerde oogschaduw. Hij heeft een frosted finish. De tweede oogschaduw is ook weer enorm zacht en oké gepigmenteerd matt. Dit is een mooie taupe kleur. De donkere kleur is al een stuk stroever. Dit is een donkergrijze kleur met veel kleine zilveren glittertjes. Ook heeft hij lichtjes een donkerblauwe gloed in zich. De laatste kleur is niet zo goed gepigmenteerd. Het is een lichtblauwe kleur. Hij bevat veel zilveren glittertjes en heeft ook weer lichtjes een frosted finish. De glitters in deze oogschaduw vallen erg op.

De swatches zien er wel oké uit. Ik denk vooral dat je met de eerste drie kleuren al een mooie simpele smokey eye kan maken. Lekker toepasselijk voor bij kerst. Ik vind vooral de donkere kleur erg mooi eruit zien.


Hierbij de ooglook die ik hem gemaakt. De ooglook heb ik gemaakt doormiddel van het stappenplan. Jammer genoeg vallen bijna alle oogschaduws gewoon weg. Echt een bummer! Persoonlijk had ik toch beter verwacht.


Ik vind het een mooi palette en leuk voor kerst. Hij ziet er goed uit, maar toch loop ik er niet extreem warm van. Persoonlijk is het voor mij niet een palette die ik er vaak bij zal pakken. Ook vind ik ze wel wat prijzig. Het palette kost namelijk €25,-. Het palette is verkrijgbaar in de winkel van The Body Shop, maar ook online.

Liefs Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

29 Reacties

 1. 12 november 2014 / 06:31

  Oef, ik vind dit palette drie keer niks, sorry. De pigmentatie is echt veel te weinig voor het geld wat je er voor betaald en ook in je look zie ik alleen maar een lichte kleur, verder niks, Nee, ik vind het echt slecht. xxx Lucinda

 2. 12 november 2014 / 07:19

  Wat jammer dat het pigment dramatisch slecht is. Echt een no!

 3. 12 november 2014 / 07:35

  Ah dat is een flink baal momentje, wat jammer dat de kleuren zo in het niets vallen :( En dat voor een behoorlijk prijskaartje… Echt heel jammer <3

  • Daniëlle
   Auteur
   12 november 2014 / 11:58

   Inderdaad een baal momentje. Op de swatches zag het er nog wel goed uit, maar wel jammer dat het zo weg valt in een ooglook. :(

 4. 12 november 2014 / 08:18

  Wat jammer zeg, voor die prijs verwacht je een goede pigmentatie. Maar dan weten we dat ook weer, deze hoef je niet aan te schaffen :).

 5. 12 november 2014 / 08:46

  Zo jammer dat de kleuren niet blijven zitten. Zonde, zeker voor de 25 euro die je moet neertellen.

 6. 12 november 2014 / 09:19

  Jammer dat je er vrij weinig van ziet, de kleurencombinaties vind ik namelijk wel echt heel erg mooi!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 november 2014 / 11:57

   Ja echt balen! Ik vind de kleurencombinatie ook goed gekozen, jammer dat het minder mooi uitvalt.

 7. 12 november 2014 / 09:31

  Wat jammer zeg! Terwijl hij er in het doosje erg mooi uit ziet!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 november 2014 / 11:57

   Ja dat vond ik ook. Ook vond ik de swatches er nog wel oké uitzien, maar in de look lopen de kleuren helemaal over. Echt jammer.

 8. 12 november 2014 / 11:54

  Ik vind het palette er erg schattig uitzien, maar ik vind de pigmentatie wel wat minder! Ik snap waarom je er niet helemaal warm voor loopt.

 9. 12 november 2014 / 12:00

  Hmm, dit vind ik wel een kleine tegenvaller. Ik zou hem zelf dan ook overslaan. Je hebt mooie ogen!

 10. 12 november 2014 / 12:01

  Heel jammer dat het palette bij jou en ook bij andere bloggers lijkt tegen te vallen. Zeker voor die prijs zou ik wat betere kwaliteit verwachten! Liefs

  • Daniëlle
   Auteur
   12 november 2014 / 12:04

   Ja ik vind het ook echt heel jammer. Toen ik hem swatchte vond ik het er nog oke uitzien, maar baalde wel dat het in een ooglook zo vervaagde.

 11. 12 november 2014 / 12:51

  Jammer dat hij toch niet helemaal bevalt. Op het eerste gezicht ziet hij er namelijk wel erg mooi uit!

 12. 12 november 2014 / 15:15

  Het palette ziet er leuk uit maar ik zou er echt geen €25 voor betalen..

 13. 12 november 2014 / 17:00

  Ik vind de combinatie van kleuren echt onwijs mooi! Maar zo jammer dat de kleuren zo wegvallen en bijna niet meer zijn te onderscheiden van elkaar.. :(

 14. 12 november 2014 / 17:28

  Erg jammer van de pigmentatie. Ik zou ‘m inderdaad niet meenemen!

 15. 12 november 2014 / 17:40

  Ik vond hem er zo schattig uitzien ! Jammer van het pigment

 16. 12 november 2014 / 18:05

  Ondanks dat hij niet zo sterk gepigmenteerd is vind ik de lichtblauwe tint toch erg mooi

 17. 12 november 2014 / 19:28

  Ik hoor er meer over dat het niet zo’n topper is, heel jammer!

 18. 12 november 2014 / 19:46

  Zo jammer dat dit geen goed palette is, hij zag er juist zo leuk uit.

 19. Maaike
  12 november 2014 / 22:21

  Jammer van het pigment, het doosje ziet er namelijk wel leuk uit!

  Mag ik vragen welke wenkbrauwpoeder je op hebt?

  • Daniëlle
   Auteur
   13 november 2014 / 10:10

   Die van Catrice. De Catrice Eyebrow Set. Heb er ook een review over geschreven. Als je even zoekt hier rechts dan kom je er wel :)

 20. 13 november 2014 / 11:34

  Ah zo jammer dat het palette tegenvalt. Ik heb die met roze tinten die iets meer pigment afgeeft, maar niet genoeg naar mijn zin. Zo balen!