Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick

oriflame lipsticks review
Op Instagram en Facebook liet ik jullie al een foto zien van een pakketje van Oriflame. Ik vroeg waarvan jullie graag een review van wilde lezen en vandaag is het de beurt aan de Baroque Jewel Lipstick. Dit is de lipstick uit de Limited Edition Baroque lijn van Oriflame. Ik heb hem mogen ontvangen in twee verschillende kleuren. Prima voor alledaags of natuurlijk de feestdagen.

oriflame lipsticks review
In totaal zijn er drie verschillende lipsticks verkrijgbaar in de kleuren Nude Intrique, Royal Camellia en Cerise Drama. Die laatste twee ga ik reviewen vandaag.

oriflame lipsticks review
oriflame lipsticks review
De hulzen van deze lipsticks zijn goud en geven een ultiem kerst gevoel. Ze zijn wat zwaarder en het is echt te merken dat ze wat luxer zijn. De onderkant heeft een mooi relief en zelfs de sluiting voelt luxer aan. Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen en deze verpakking heeft mij zeker ingepakt. Nu maar hopen dat de inhoud net zo mooi is.

oriflame lipsticks review
oriflame lipsticks review
De kleuren zijn semi transparant en bevatten een lichte glitter die je ziet in zonlicht. Op je lippen veranderd deze glitter naar een gezonde glans. De kleuren lijken op mijn hand erg op elkaar, maar dit is op de lippen niet het geval. Links zie je Royal Camellia en rechts Cerise Drama.

oriflame lipsticks review
Dit is de kleur Royal Camellia. De lipsticks voelen verzorgend aan en laten de velletjes niet opvallen. De dekking vind ik erg mooi. Je kan zelf de lipstick opbouwen, maar zullen wel een subtiel effect behouden. Ik ben altijd nog voorzichtig met lipsticks en hou wel van een kleurtje die niet teveel opvalt. Ideaal dus voor mij.

oriflame lipsticks review
De kleur Cerise Drama is weer wat donkerder. Deze neigt meer naar een lichte bessen kleur. Erg mooi en net even wat chiquer en gewaagder van Royal Camellia. Het fijne aan deze lipsticks is, dat ze heel licht aanvoelen en geleidelijk vervagen. Na een maaltijd is de kleur wat lichter op je lippen en heb je niet het effect dat je randjes om je lippen hebt. Ook als de kleur vervaagt vind ik ze nog steeds heel mooi.

oriflame lipsticks review
Hier zie je beide kleuren nog met mijn hele gezicht zodat je een wat betere indruk krijgt van de kleur. Beide vind ik erg leuk staan.

Ik gebruik ze nu een ruime week en heb ze al heel vaak gedragen. Lipstick dragen doe ik (nog) niet veel, maar het lijkt me leuk om steeds meer te proberen. Dit is een ideale oplossing voor mij. Prachtig vind ik ze! Ze zijn mooi voor kerst, maar kunnen ook prima voor iedere dag.

oriflame lipsticks review
Als je wat meer houd van dekking, dan is dit niet helemaal wat voor jou. Hou je wat meer van een klein kleurtje op je lippen die niet te opvallend is, dan is dit een uitkomst. Ze kosten €13,- wat ik wel een goede prijs vind. Ik ben zeker positief en fan! Oriflame is jammer genoeg niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel online op hun website. Het lijkt mij echt heel leuk als Oriflame ook in de winkels komt, jullie niet?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

24 Reacties

 1. 22 november 2014 / 06:18

  Ondanks dat ik de verpakking enorm kitsch vind, heeft het echt wel wat. Ziet er leuk uit. De kleuren zijn wat minder gepigmenteerd dan ik had gehoopt, maar voor 13 euro niet slecht. xxx Lucinda

 2. 22 november 2014 / 08:54

  Ik ben zo’n fan van de verpakking, mooie kleurtjes zijn het ook!

 3. 22 november 2014 / 09:15

  OOh die uitstraling is zo luxe en mooi! Echt een geweldig cadeautje om te geven en te krijgen. Superleuke review en de tinten staan je erg goed!

 4. 22 november 2014 / 10:33

  Oh wat een beauties! Zo zacht. Zou ik ook zeker durven dragen en staan je prachtig!

 5. 22 november 2014 / 10:57

  Wat een prachtige hulzen en tinten! De tweede kleur vind ik je heel mooi staan!

 6. Kelly
  22 november 2014 / 11:26

  Wat een prachtige kleuren!

 7. 22 november 2014 / 12:33

  wauw. wauw. wauw. beide lippenstiften staan je echt te mooi!!! en de hulzen zijn ook geweldig :) luxe!

 8. 22 november 2014 / 13:38

  wauw prachtige hulzen hebben ze, en de kleuren zijn niet echt wat voor mij maar jouw staat de linkse echt super liefs

 9. 22 november 2014 / 18:38

  de hulzen vind ik ontzettend leuk, helemaal mijn smaak, ..
  Cerise dram vind ik een erg mooie kleur., maar smaken verschillen natuurlijk wel….

 10. 22 november 2014 / 19:01

  Hele mooie rustige kleuren, ik vind ze écht prachtig, wauw!

 11. 23 november 2014 / 17:29

  Die zijn ook weer heel erg mooi, wow! Mooie foto’s!

 12. 23 november 2014 / 18:04

  Wat een mooie lipsticks, ik vind het juist mooi dat ze niet helemaal dekkend zijn!