oriflame nagellak kerst swatch
Vorige week liet ik jullie al een aantal leuke producten zien voor de kerst en er zijn nog veel meer producten op komst. Waaronder ook hele mooie lakjes van Oriflame. Oriflame heeft zeker aan de kerst gedacht en ik heb een groot deel van de collectie mogen ontvangen ter review. In dit artikel ga ik de drie nieuwe Limited Edition nagellak kleuren van Oriflame laten zien.

oriflame nagellak kerst swatch
Deze nagellakjes worden ook wel Laques Brilliances genoemd. Zoals we gewend zijn zitten de producten van Oriflame in doosjes. Dus zo ook deze nagellakjes. De verpakking van de nagellakjes heeft ook een feestelijke touch. Namelijk alle gouden details. De kleuren die ik heb ontvangen zijn Grand Red, Dramatic Gold en Pink Allure.

oriflame nagellak kerst swatch
De kleuren zien er in de potjes al veel belovend uit. Alle drie bevatten ze een bijzonder glitter. Het kwastje is lekker lang en recht afgesneden. Met het kwastje kan je prima lakken, maar als hij schuin was afgesneden was het toch wel wat makkelijker geweest.

oriflame nagellak kerst swatch
oriflame nagellak kerst swatch
Als eerst deze roze lak. Dit is de kleur Pink Allure en ik hou wel van zulk soort subtiele kleurtjes. Deze lak is het mooist met drie laagjes. Gelukkig droogt de lak snel waardoor je niet lang hoeft te wachten om een nieuwe laag aan te brengen. Deze kleur bevat prachtige gouden glitters. Het geeft echt een feestelijk effect, maar ook weer subtiel door de kleur nagellak zelf. Ik vind dat deze kleur ook prima kan buiten de feestdagen om.

oriflame nagellak kerst swatch
oriflame nagellak kerst swatch
De Dramatic Gold lak is vrijwel helemaal goud, maar bevat ook een aantal grove gouden glitters. Deze lak dekt niet heel goed. Op de foto heb ik drie laagjes gebruikt. Deze lak is mijn minst favoriete van de drie. Hij is wel heel mooi, maar lakt zoals je al kan zien een beetje streperig. Dat vind ik wel jammer.

oriflame nagellak kerst swatch
oriflame nagellak kerst swatch
De laatste kleur is Grand Red. Deze lak heeft maar twee laagjes nodig. In het potje waren opvallend gouden glitters te vinden, op je nagels lijken deze toch wat anders. Op je nagels hebben ze namelijk een rode kleur gekregen door de lak. Ik vind deze kleur toch echt wel het mooist. Lekker feestelijk door de glitter en chique door de rode kleur. Prachtig!

oriflame nagellak kerst swatch
Vooral Pink Allure en Grand Red vind ik echt prachtig. De lak blijft zonder topcoat twee tot drie dagen goed zitten. Daarna begint hij wel te slijten. Met een base- en topcoat blijft hij natuurlijk nog langer mooi. Ze blijven dus op eerste én tweede kerstdag mooi op je nagels. Met een base- en topcoat had ik hem maandag op gedaan en bleef hij tot en met vrijdag mooi. Vrijdag avond begon hij licht te chippen. Dus ruim vier dagen dat hij mooi blijft. Dat vind ik wel ontzettend fijn!

De prijs van deze Laques Brilliances is betaalbaar, maar wel wat prijziger dan ik gewend ben. Ze kosten namelijk €13,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Oriflame. Gelukkig heb ik goed nieuws want op dit moment zijn ze in de aanbieding voor €8,49, wat het toch wel heel aantrekkelijk maakt!

De producten uit deze review zijn gesponsord ter review.