flashmob
Felle lipsticks, felle mascara’s en nu ook nog eens felle eyeliners. Het is een keer wat anders dan nude eyes, maar wel erg leuk voor de verandering. Vandaag review ik vier hele leuke hele felle vloeibare eyeliners van Flashmob.

flashmob
flashmob
Zelfs de verpakking heeft neon kleuren. Het valt direct op en het ziet er tof uit. Ookal gooi ik de verpakking weg, ik vind het er wel heel leuk uitzien. Op de verpakking zelf staan nog de namen van de eyeliners, maar die staan jammer genoeg niet op de eyeliners zelf. Op de achterkant vind je nog wat Social Media accounts en een QR code van de site waarmee je direct looks van anderen kan bekijken. Verder staan er ook nog de ingrediënten op. Ook staat er op de achterkant dat deze eyeliner niet zijn getest op dieren. Dat is natuurlijk super goed nieuws! De eerste pluspunten zijn al binnen.

flashmob
Als je de eyeliners uit de verpakking haalt dan vallen de eyeliners van zichzelf ook al erg op. Een simpel potje met een opvallende metallic dop. Die trouwens erg makkelijk is met aanbrengen doordat de dop van dik naar dun loopt. De kleuren hebben trouwens deze namen: Aplified, Hot Wired, Shock Therapy en Incandescent.

flashmob
De kwastjes vind ik wel fijn. Als je mij goed kent dan weet je dat ik kritisch ben met eyeliner. Nu ben ik iets minder kritisch met gekleurde eyeliner omdat ik daar simpelweg nog niet veel van heb, maar met het kwastje kan ik wel kritisch zijn. Het kwastje is stevig, maar niet te hard. Ook is het kwastje precies lang genoeg. Lang genoeg om makkelijk een lijn te zetten. Ja, die is ook goed gekeurd.

flashmob
Hier zie je de swatches op mijn hand. Elke kleur bevat best wel veel glitters. Hoe meer zonlicht, hoe meer ze opvallen. Op sommige moment zie je nauwelijks de glitters en lijken ze gewoon één kleur te hebben. Vooral de blauwe is echt heel goed gepigmenteerd. De anderen zijn ook wel goed gepigmenteerd, maar de blauwe het meest. Deze kreeg ik zelfs met make-up remover er nauwelijks vanaf.

flashmob
Het aanbrengen van de eyeliner gaat okee. Het gaat makkelijk, maar je moet meerdere keren erover heen gaan. Hoe ga ik dit uitleggen?! Als je namelijk een lijn zet, dan zie je eerst nog een stukje huid vanwege dit kwastje. Met sommige eyeliners heb ik dat wel eens vaker. Je moet het gebruiken om mij denk ik te kunnen begrijpen. Na meerdere keren met het kwastje erover te gaan, hoe mooier hij word.

flashmob
flashmob
Hier zie je de blauwe eyeliner. Ik heb hiervoor geen oogschaduwbasis gebruikt en ook geen oogschaduw. Ik was benieuwd hoe lang hij het zou vol houden. Eyeliner stempelt bij mij nogal snel namelijk. Deze eyeliner voel ik wel zitten en een beetje plakken omdat ik er dus niks onder heb, maar stempelen doet hij niet. Ik ben verrast! Ideaal voor de zomer dus. Even een fris eyeliner lijntje en wat mascara op en klaar om te gaan.

Er staat niet op de eyeliners dat ze waterproof zijn, maar een beetje water kunnen ze wel hebben. Vooral dus de blauwe kleur. Die lijn staat er nu nog steeds.

flashmob
Enthousiast kun je mij wel noemen! Deze eyeliners ga ik zeker dragen in de zomer. Ik kijk er al naar uit! Het setje met alle vier de eyeliners kost maar €6,99 en hij is bij This Is It van de Intertoys te koop. Dat betekent dat je dus maar €1,75 per eyeliner betaalt. Lekker budget dus!

x Daniëlle

Dit product heb ik ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.