persoonlijk november december
Het is weer tijd voor een aantal foto’s uit mijn persoonlijke leven. Ik vind het leuk om met jullie te delen wat ik buiten bloggen nog meer allemaal doe. Eerder deed ik dit elke week, maar nu eigenlijk elke maand. Vandaag laat ik jullie mijn november in foto’s zien (oh en ook nog een aantal dagen uit oktober en de eerste paar dagen uit december).

persoonlijk november december
Eind oktober was het tijd voor een heel leuk event. Namelijk die van The Body Shop. Het was heel gezellig, informatief en erg leuk om de nieuwe collectie te zien te krijgen. Ook vond ik het leuk om weer even met een aantal bloggers gekletst te hebben.

persoonlijk november december
Na het event ben ik nog even met Wies en Anneloes Amsterdam in geweest. We hebben daar nog even kort geshopt en zijn daarna gaan eten bij de McDonalds. // Al een poos had ik niet meer met make-up geëxperimenteerd en ik vond het wel weer eens tijd. Ik maakt een leuke look waar ik achteraf best trots op ben. Uiteindelijk kreeg ik er ook nog een heleboel lieve reacties op!

persoonlijk november december
Samen met mijn vriend ging ik even kort shoppen in de stad. Een wonder, want eigenlijk houd hij helemaal niet van shoppen. Ook gingen we even lunchen bij de Subway. Ik vind Subway altijd zo lekker! Ik koos voor een Cheese & Union Bread met de Subway Delite als ik het goed heb.

persoonlijk november december
3 november waren mijn vriend en ik alweer 3,5 jaar samen. Om dit een soort van te vieren heb ik een bosje rozen gehaald. Sommige zeggen dat een man dit hoort te doen, maar ik draaide de rollen eens om. Hij vond het heel lief en hebben heel lang op zijn kamer gestaan. // In diezelfde avond moest ik nog werken bij de Jumbo en op de terugweg kwam ik politie tegen. Op zich geen ramp natuurlijk, maar mijn fietslampen waren kapot. Ik ging dus maar deels lopen in hoop dat ik geen boete kreeg. Na de bocht ben ik uiteindelijk maar weer op de fiets gestapt.

persoonlijk november december
In november ging ik ook een dagje naar mijn vader toe en we zijn in de avond even wezen shoppen in Groningen. We namen ook nog even wat lekkers bij het DE cafe. De thee was voor mij, maar die koffie smaakte ook wel verrassend goed moet ik zeggen.

persoonlijk november december
Daarna was het weer tijd om met de bus naar huis te gaan. // Ik luisterde op de terugweg lekker de hele rit muziek op mijn iPod.

persoonlijk november december
Op zondag kwam mijn zus en mijn vriend langs en hebben we Hotel gespeeld. Dit blijft één van mijn favoriete bordspellen! // In dit artikel zul je bijna geen gezond eten voorbij zien komen. Ik maak volgens mij alleen foto’s van ongezond eten, maar dit smaakte wel heel goed!

persoonlijk november december
Tijd om weer eens ooglook foto’s te maken. Zo kun je een beetje zien hoe ik dat doe. // Diezelfde dag kwam er nog een heel leuk pakketje van Oriflame binnen met prachtige producten.

persoonlijk november december
Direct even een appje naar mijn vriend sturen want er zat ook een parfum voor hem in. // Hier kan ik niet veel over zeggen. Tja, katten.

persoonlijk november december
Lekker even weer foto’s maken en dit keer van al mijn blog apparatuur. Hier kwam in de maand november een artikel over online // De allereerste dag dat ik mijn winterjas droeg. Hij is nieuw, net zoals mijn sjaal. Ik ben er zeker heel blij mee 🙂

persoonlijk november december
We gingen even naar de stad en ik ging langs de H&M voor een basic zwart shirtje. Uiteindelijk ging ik nog meer items passen en voor ik het wist stond ik aan de kassa en was ik weer een hoop geld lichter.

persoonlijk november december
’s Avonds was ik alleen thuis en uit verveling heb ik mijn parfum uitgezocht en netjes neer gezet. // Selfie 🙂

persoonlijk november december
Vervelend klusje, maar toch moet het gebeuren. Het was weer tijd om al mijn kwasten te wassen. // Muziek op mijn iPod zetten onder de les. Tja, soms heb je niet veel te doen tijdens een saaie lesdag.

persoonlijk november december
Jaa, daar is weer een ongezonde foto. Wat gingen we eten was de vraag? Toen belde de vriend van mijn moeder en stond hij ineens met Chinees voor de deur. Daar zeg ik geen nee tegen. // En weer tijd voor fotograferen 🙂

persoonlijk november december
Deze handschoenen wil ik hebben! Hier zit dus bluetooth in en je kan dus bellen met je handschoenen. Hoe tof is dat?! // Hmm en er was weer een probleem met mijn Macbook. Er kwam een rood lampje uit en dat betekent dat hij denkt dat mijn oortjes er nog in zitten. Uiteindelijk deed hij het gelukkig wel weer normaal.

persoonlijk november december
Ik moet meer letten op wat ik eet, haha. // Lekker was het wel.

persoonlijk november december
Vrijdags was het Black Friday. Ook in Nederland deden er veel winkels mee, maar Beautybay deed ook mee. Eindelijk heb ik weer eens wat besteld, maar de site lag er de hele dag uit. Ik heb niet veel anders gedaan die dag dan de site refreshen.

persoonlijk november december
Tijd weer voor pakketjes. Dit keer een heel tof nagellak pakket van Fuse. Binnenkort hoor je hier meer over! // Vorige week zaterdag vierde ik alvast Sinterklaas. Ik was verrast met hoe mijn foundation hier zo mooi zit 🙂

persoonlijk november december
Dit was mijn gemaakte surprise // Gezellig!

persoonlijk november december
De zondag daarna was het tijd om te brunchen met de familie van mijn vriend. Ieder jaar doen we dit weer en het was net zoals ieder jaar weer heerlijk! // Ik ging weer eens outfit foto’s maken.

persoonlijk november december
Het resultaat mag er zijn vind ik zelf. // Er is weer een nieuwe periode bij ons op school gestart en dit scherm zie ik veel voorbij komen. Ik doe Media Vormgever en heb een heel tof zelf verzonnen project. Hoogstwaarschijnlijk ga ik hier nog wel een artikel aan wijden.

persoonlijk november december
Wel heb ik heel vaak een hele kleine klas. Soms zijn er maar 7 mensen zoals in dit geval. // Baal moment! Ik had een filmpje opgenomen en geëdit. Het kostte me een uur lang filmen en het resultaat was goed gelukt tot dat ik het per ongeluk verwijderde. Om een lang verhaal kort te maken. Het is weg en ik krijg het niet meer terug! Ik baalde als een stekker!! Nog steeds trouwens.

persoonlijk november december
Dit gebeurt mij echt altijd met parel producten // Ik kocht wat items bij de Action en de Xenos en maakte daarmee een leuk dienblad 🙂

Uiteindelijk waren het toch meer foto’s en meer woorden (1100!) dan gedacht. Hopelijk vond je het leuk om te zien! 🙂