benefit lollibalm lippenbalsem
Grote kans dat je het wel hebt meegekregen, maar alweer een poosje geleden heb ik een enorm pakket met allemaal Benefit producten gewonnen. Waaronder de Benefit Lollibalm. Dit is een lippenbalsem met een tintje van het luxe merk Benefit. Vandaag heb ik er voor jullie een review over.

benefit lollibalm lippenbalsem
benefit lollibalm lippenbalsem
Benefit is verkrijgbaar online en in sommige Douglas filialen. Deze balsem is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Namelijk Benebalm, Posiebalm, Chachabalm en Lollibalm. Een rode tint, koraal tint, oranje tint en een paarse tint. De laatste heb ik mogen ontvangen.

benefit lollibalm lippenbalsem
Ingrediënten van de balsem. Op de lijst zie ik onder andere het goed verzorgende ingrediënt bijenwas staan.

benefit lollibalm lippenbalsem

Ten eerste vind ik de verpakking echt prachtig. Benefit is wel een luxe merk en daar is de prijs ook naar. Zo zitten veel producten dus ook in een doosje, waaronder ook dus deze balsem. In het doosje vind je een luxe huls in dezelfde kleur als de balsem. De verpakking is glanzend en opvallend en voelt kwalitatief erg goed aan. Op de huls vind je nog de naam van de balsem en leuke schattige details. De verpakking is voor mij al een deel van de prijs waard. Daar is echt aandacht aan besteed.

benefit lollibalm lippenbalsem
benefit lollibalm lippenbalsem
benefit lollibalm lippenbalsem
De balsem heeft een leuk paars tintje. Je kan hem opbouwen door meer kleur te geven aan je lippen, maar na één laagje heeft hij een subtiel kleurtje die niet enorm opvallend is. De balsem voelt fijn aan op mijn lippen. Hij is erg verzorgend en doet zijn werk zeker goed. Hij glijd makkelijk over mijn lippen en trekt goed in. Bij het aanbrengen glijd hij makkelijk over mijn lippen.

benefit lollibalm lippenbalsem
De balsem vind ik erg fijn en gebruik ik met regelmaat. Ik ben zeker blij dat ik deze balsem heb mogen ontvangen, zelf had ik hem namelijk niet gekocht. Waarom niet? Ik vind hem echt te prijzig. Hij kost namelijk €20,-. Voor een balsem vind ik dat wel te duur. Omdat er ook veel balsems voor een lagere prijs erg goed zijn. Ik snap dat Benefit duurder is dan andere merken, maar toch vind ik dit wel overpriced. Super fijn product dus, maar dat is dus wel een nadeel. Ik heb gehoord dat er wel een dupe van verkrijgbaar is 🙂

Hoe lijkt jou dit product?

x Daniëlle