ColourPop Super Shock So Quiche Oogschaduw

colourpop so quiche review look
Als er een merk is waar ik nog een waslijst heb aan producten die ik wil dan is het wel ColourPop. ColourPop is een prachtig merk met prachtige producten en daarnaast ook nog eens budget proof. Vandaag review ik voor jullie een oogschaduw die behoorlijk bijzonder is en ik show je ook een look met dit product.

colourpop so quiche review look
ColourPop is een merk wat komt uit Los Angeles. Helaas verzend dit merk nog niet naar Nederland, maar ze zijn er wel mee bezig om het voor elkaar te krijgen. Daarnaast is ColourPop ook nog eens dierproefvrij. Ook hebben ze al een aantal toffe samenwerkingen gehad met Youtubers, dus ik vind het hoog tijd dat het makkelijker verkrijgbaar word.

colourpop so quiche review look
De Super Shock oogschaduw word geleverd in een wit doosje met vrolijke mint groene details en een paarse binnenkant. Ook zit er een licht patroontje op de verpakking. De oogschaduw zelf is ook helemaal wit en doormiddel van een draaidop gaat hij open. Verder bevat de oogschaduw zelf nog een mooi reliëf. Helaas verdwijnt deze al wel weer snel.

colourpop so quiche review look
Er zijn enorm veel Super Shock oogschaduws in het assortiment van ColourPop. Zelf heb ik gekozen voor de kleur So Quiche.

colourpop so quiche swatch
Hierboven kun je goed de kleur zien van de oogschaduw. Tijd om te swatchen! Het eerste wat me opvalt bij het swatchen van de kleur is dat de oogschaduw vrij zacht en creamy aanvoelt. Heel anders dan andere oogschaduws. Helaas verdwijnt het patroontje in de oogschaduw dan ook vrijwel direct bij het gebruiken ervan.

colourpop so quiche swatch
Hier zie je de swatch van de kleur. De oogschaduw kun je van allerlei kanten bekijken en je ziet weer wat anders. Hij is enorm bijzonder. Het is een koele licht groene kleur die een beetje naar taupe neigt. De kleur bevat een koele roze shimmer door de gehele oogschaduw.

colourpop so quiche swatch
Hier zie je de kleur vooral heel goed. Het is een groene/taupe tint met een groene glans en kleine roze en groene shimmer. Als je deze oogschaduw gebruikt krijgt je look direct wat speciaals. Verder is de oogschaduw prachtig gepigmenteerd en blijft hij door de substantie al goed zitten op mijn arm. Als ik hem eraf wrijf dan gaan de shimmers snel weg, maar de oogschaduw zelf blijft muurvast zitten. Terwijl ik andere oogschaduws er stukken makkelijk af kan vergen.

so quiche make-up look colourpop
Hierboven zie je de look die ik met de oogschaduw gemaakt heb. Hier kun je ook weer duidelijk de kleur So Quiche terug vinden. Je ziet duidelijk de groene assige taupe tint met de roze shimmer erdoor. Heel bijzonder en hij maakt je look direct heel speciaal. Binnenkort kun je hier een tutorial van vinden op mijn Youtube kanaal. Door de creamy zachte substantie is blenden niet het makkelijkste met deze oogschaduw, maar hij brengt wel intens en mooi aan.

colourpop so quiche review look
Ik ben enorm tevreden over de oogschaduw. Het is even wennen met aanbrengen en het blenden gaat vrij lastig, maar voor zo’n bijzondere kleur heb ik dat wel over. Daarnaast ben ik nu ook nog nieuwsgieriger geworden of de andere oogschaduws ook zo zullen zijn. Hij is namelijk echt een stuk zachter en helemaal niet stroef zoals andere oogschaduws soms wel zijn. Als ik de mogelijkheid heb ga ik zeker meer kleuren kopen.

colourpop so quiche review look
ColourPop is zoals ik al zei lastig verkrijgbaar. Als je een kennis hebt in het buitenland is het een optie om het daarheen te versturen of je kunt kijken naar een postbus in het buitenland. Je kunt dan voor wat geld een postbus huren zodat je daar pakketjes naar kan versturen en zij versturen het weer naar jou toe. Helaas is dit wel vrij prijzig. Dus laten we maar hopen dat het snel naar Europa wordt verstuurd.

colourpop so quiche review look
Deze ColourPop Super Shock So Quiche oogschaduw is verkrijgbaar op www.ColourPop.com voor een prijs van $5,00 wat omgerekend ongeveer €4,65 is.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

14 Reacties

 1. 18 november 2015 / 06:39

  Wat een bijzondere oogschaduw. Zelf was ik nog niet bekend met dit merk, maar als ik dit zie hoop ook ik dat dit merk snel naar Nederland gaat verzenden :-)!

 2. 18 november 2015 / 07:59

  Ik kende dit merk nog niet, maar wauw, wat een bijzondere look!

 3. 18 november 2015 / 08:03

  Hallelujah je ooglook!! Hele gave kleur dit en mooi gecombineerd!

 4. 18 november 2015 / 09:36

  Wauw, wat een onwijs mooie en intense kleur. Love it. En je ooglook is zoals altijd weer prachtig <3

 5. 18 november 2015 / 10:56

  Oh wauw, wat een prachtige, intense, bijzondere kleur. Je ooglook is ook echt prachtig!

 6. 18 november 2015 / 12:18

  Wauw wat een prachtige kleur en mooie look heb je er mee gemaakt!

 7. 18 november 2015 / 14:32

  wauw wauw en nog eens wauw wat een prachtige oogschaduw en wat een intens mooie look heb je gemaakt liefs

 8. 18 november 2015 / 19:47

  Wauw wat is ‘ie onwijs mooi zeg. Ik ben zo benieuwd naar de Colourpop producten, ze zijn ook zo lekker budget!

 9. 18 november 2015 / 20:38

  Wat een mooie kleur, ik hoop echt dat dit merk snel naar nederland gaat verzenden.

 10. 18 november 2015 / 21:36

  Wauw! Wat een super mooie kleur en wat een mooie look zeg!! Ik hoop echt dat Colourpop binnenkort makkelijker te verkrijgen is.

 11. Shana
  18 november 2015 / 22:17

  Wat een mooie ooglook! Hoop dat het snel makkelijk(er) verkrijgbaar is in Europa ?

  • Daniëlle
   Auteur
   21 november 2015 / 18:41

   Ja dat hoop ik ook echt enorm. Ze zijn er in ieder geval mee bezig las ik.

 12. 21 november 2015 / 15:06

  Je ooglook foto vind ik heel erg mooi gemaakt ! :)

  • Daniëlle
   Auteur
   21 november 2015 / 18:38

   Dankjewel! Probeer er steeds meer mee te spelen elke keer. Leuk om te horen dat je ze mooi vind <3