ooglook too faced chocolate bar dutch
Zelf heb ik wel eens gehoord dat chocolade op je gezicht smeren goed is. Nu zal ik het niet op mijn gezicht smeren, maar op mijn ogen vind ik wel een goed idee. Of nouja, soort van dan. Ik heb namelijk een ooglook gemaakt met de Too Faced Chocolate Bar. Het leek me leuk om jullie deze te laten zien. Hierbij dus een ooglook met Too Faced producten

ooglook too faced chocolate bar dutch
Het is mijn eerste look die ik heb gemaakt met dit palette en ik vind hem goed gelukt. Hij is simpel, maar toch mooi. Op mijn bewegend ooglid heb ik de kleur Milk Chocolate aangebracht. In de arcadeboog de bijzondere kleur Gilded Ganache, jammer genoeg komt deze niet helemaal terug in de foto. Dit is een mooie donkerbruine kleur die in sommig licht wat naar groen neigt en hij bevat een opvallende gouden shimmer. In de outer V heb ik heb ik Triple Fudge aangebracht. Een mooie donkerbruine matte chocolade kleur, deze heb ik ook onder mijn wimperrand aangebracht. Onder mijn wenkbrauw heb ik White Chocolate aangebracht en in de binnenste ooghoek Champagne Truffle.

De look maakte ik af met de L’Oréal Super Liner Perfect Slim om een mooie wing mee te maken. Verder gebruikte ik nog een zwart en beige oogpotlood op beide waterlijnen en een simpele mascara voor wat meer volume.

ooglook too faced chocolate bar dutch
ooglook too faced chocolate bar dutch
Persoonlijk vind ik het mooier als ik full face foto’s bij een artikel heb, alleen was er een klein probleempje. Het was namelijk al rond vijf uur dat ik deze look maakte. Waarbij de ooglook foto’s prima lukte, maar waardoor het voor full face foto’s toch wat donker was zoals je ziet.

ooglook too faced chocolate bar dutch
Hieronder vind je nog een lijst met de gebruikte producten en als je er op klikt ga je automatisch naar de review. Wat vind jij van mijn ooglook met Too Faced producten?

Lijst met gebruikte producten voor deze look:

Too Faced Chocolate Bar Palette
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Essence Made To Stay Black Eyepencil
Anastasia Matte Highlighter Pencil
Too Faced Shadow Insurance
Benefit Brow Zings Light
Anastasia Clear Brow Gel
Catrice All Matt Plus Foundation
Mac Pro Longwear Concealer NW20
Too Faced Sweethearts Peach Beach
Benefit Hoola Bronzer
Mac Mineralize Skin Finish Lightscapade