Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls

oriflame giordani gold baroque blush
Een groot deel van de kerst collectie van Oriflame heb ik jullie al laten zien, maar uitgesproken was ik nog niet. Oriflame komt namelijk ook nog met een hele mooie blush speciaal voor deze kerst. Benieuwd hoe hij straalt op mijn wangen?! Lees dan even verder.


Je ziet het wel vaker met kerstcollecties, parels. Het geeft wel een luxe gevoel en het ziet er bijzonder uit en dat is iets wat veel merken wel willen uitstralen met de kerst. Persoonlijk vind ik het niet heel handig werken, maar het ziet er wel erg mooi uit. Bij mij valt namelijk het doosje altijd wel een keer om. Ook in dit geval weer! In principe werkt het gewoon hetzelfde als een normale blush, maar dan in vorm van kleine pareltjes.


De verpakking had van mij wel iets spannender gemogen. De parels zien er mooi uit, maar het doosje is nog vrij simpel en niet heel spannend. Zoals altijd bij Oriflame zitten de producten nog verpakt in een kartonnen doosje en dat vind ik wel altijd heel netjes. De verpakking is stevig en binnenin zit ook nog een spiegeltje verwerkt. Wel vind ik het er leuk uit zien dat alle bolletjes een andere kleur hebben. Daardoor geeft het een wat meer speelser effect.


De blush heeft vier verschillende kleuren pareltjes in de verpakking. Qua glans zien ze er allemaal hetzelfde uit, maar qua kleur niet. Er zit een parelmoer highlighter in, een goud/oranje tint, een koraal tint en een paarse/berry tint. Samen vormen ze een mooie warme roze kleur. Door de bolletjes is het swatchen helaas wel wat lastig. Hij lijkt dus niet heel goed gepigmenteerd, maar dat is hij wel.Hier zie je de kleur op mijn wangen. Ik vind de blush erg mooi en gebruik hem sinds dat ik hem heb dagelijks. De kleur is naar mijn idee niet een specifieke kerst kleur, maar kan prima voor een doordeweekse dag. Het is een warm roze kleur met een lichte shimmer. De blushes die ik heb gekocht uit kerstcollecties bevatten vrij wel allemaal erg veel glitter en dat heeft deze niet. Van mij mag hij zeker wel in de vaste collectie.


Het product vind ik werkelijk prachtig. De kleur is heel mooi en hij past bij elke look. Wel vind ik de prijs in dit geval een nadeel. Hij is namelijk wel prijzig hebben en dat moet je er dan wel voor over hebben. De Blushing Pearls kosten namelijk €30,-. Oriflame is verkrijgbaar online via hun webshop. Gelukkig is Oriflame vaak tijdelijk in de aanbieding en kost de blush nu maar €18,99. Dat scheelt al wel een boel en zo is het wel een betaalbaar prijsje. Hier vind je de link naar het product.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 6 december 2014 / 06:20

  Ik heb wel eens eerder blushes en highlighters gehad met van die pareltjes en elke keer was het niks. Dus ik ben een beetje ‘on the fence’ en al helemaal als ik er 30 euro voor neer zou moeten leggen. Het product ziet er prachtig uit, daar is echt niks over te zeggen, maar die balletjes… dat is niks voor mij, die liggen binnen no-time door het huis. Wel jammer… dat zeker. xxx Lucinda

 2. 6 december 2014 / 07:14

  Het doosje is inderdaad niet heel erg bijzonder, maar de parels daar in tegen, waaw! Ik ben benieuwd hoe deze zal staan. X

  • Daniëlle
   Auteur
   6 december 2014 / 12:00

   Ik was vergeten de foto van de swatches te uploaden, maar ze staan er nu tussen.

 3. 6 december 2014 / 10:25

  De bolletjes zien er prachtig uit in de verpakking! Ze zien er heel luxe uit. Kan het kloppen dat je foto’s van de swatches en de make-uplook missen? Misschien dat ze per ongeluk niet geupload zijn :).

  • Daniëlle
   Auteur
   6 december 2014 / 12:00

   Ja klopt. Ik was het helemaal vergeten. Ze staan er nu tussen!

 4. Anita
  6 december 2014 / 10:45

  De producten van Oriflame zijn altijd zo leuk! Gebruik het al jaren.

 5. 6 december 2014 / 11:22

  Ze zien er erg mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar de swatches, maar volgens mij ben je die vergeten te uploaden.. X

 6. Linda
  1 maart 2015 / 16:15

  Het is misschien een hoop geld maar als je oplet voor de aanbiedingen is het idd goed te doen. Ik heb een. Bronzen in deze parel uitvoering en die heb ik nu al 2 jaar in gebruik. De nieuwe ligt al 6 maanden te wachten tot de 1e een keer op is. Ben wel idd in de tussentijd al diverse parels verloren…

  • Daniëlle
   Auteur
   2 maart 2015 / 08:52

   Gelukkig heeft Oriflame best vaak aanbiedingen dus dan vallen de prijzen inderdaad mee.