Benefit That Gal Brightning Face Primer

benefit that gal review primer
Één van de meest verkochte producten van Benefit is de brightning face primer “that gal”. Met veel geluk heb ik deze primer gewonnen via de Instagram van Benefit en eindelijk is het tijd om hem te reviewen.Tijdens het schrijven van deze review kwam ik erachter dat er ook een doosje bij de verpakking hoort te zitten. Helaas heb ik die niet ontvangen, maar dat is geen probleem. Gelukkig draait het om de primer zelf. Elke dag ben ik met vormgeving bezig vanwege mijn opleiding en ik kan je vertellen dat ik de vormgeving van dit product prachtig vind. De kleuren, de illustraties, de lettertypes. Ja, ik vind het mooi! Het is simpel, maar toch schattig en typisch Benefit. Ik hou van hun luxe, schattige en mooie verpakkingen.


De verpakking heeft een dop met daaronder nog een extra bescherm dopje. Daarna vind je allemaal gaatjes. Als je aan de onderkant van de verpakking draait, dan komt hier op een gegeven moment het product uit.


De primer is op verschillende manieren te gebruiken. Je kan hem enkel alleen op je gezicht doen en je kan hem onder je foundation dragen.


Breng de primer aan op je vingers en daarna op je gezicht. De primer zelf is roze van kleur en voelt erg vloeibaar en zacht aan. Vaak voel je bij primers echt de siliconen, maar dat is bij deze niet het geval. Bij het gebruik van de primer komt er een heerlijk kamille en frambozen geur vrij. Erg lekker en zeker niet te sterk.


Zodra je de primer op je huid smeert is hij roze van kleur. Als hij uitgesmeerd is, dan heeft hij een hele mooie en subtiele glow. De primer bevat lichtreflecterende deeltjes en laat je huid stralen. Daardoor is het ook een goede tip om dit product te dragen als je eigenlijk helemaal geen make-up op zou willen doen. Het laat je huid net wat meer stralen, gelijkmatiger en gezonder eruit zien.

De geur van de primer vind ik ook een pluspunt. Hij ruikt heel erg lekker, zonder te overheersen. De primer voelt licht en luchtig aan op mijn huid, ik krijg er een mooie glow van en mijn poriën lijken wat minder opvallend. Toch wil ik erbij zeggen dat ik hem verder niet heel bijzonder vind. Ik heb er veel positiefs over gelezen, maar ik merk er niet veel van. Hij voelt heerlijk aan, ruikt heerlijk, de glow is mooi maar that’s it voor mij. Ik heb betere primers voor onder een foundation. Wel heb ik gelezen dat hij juist mooi is zonder foundation en alleen zo op je gezicht te dragen. De glow zie je dan inderdaad heel goed, maar nee ik ben er niet razend enthousiast over. Jammer! Ik vind het opzich wel een fijn product, maar niet zijn prijs waard.


Een nadeel is toch wel de prijs. De producten van Benefit zijn prijzig, maar dan heb je ook wat. De verpakkingen zien er altijd mooi uit en de kwaliteit is vaak ook erg goed. Zo jammer genoeg niet voor mij bij deze primer. Deze primer kost €30,- en is verkrijgbaar bij de Douglas filialen met een Benefit Bar of online in de webshop.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 5 december 2014 / 06:14

  Ik ben de laatste tijd helemaal van de primers, want bij een aantal merk je echt gigantisch verschil. Deze van Benefit ken ik al wel, maar nog nooit geprobeerd. Wel hoor ik er hele goede verhalen over, maar de prijs houdt mij tegen. Ik heb nu een hele goede voor minder dan de helft van de prijs… en zelfs die werd al duur gevonden hahaha. Ik neem hem zeker mee als ik hem ooit met korting kan scoren, maar anders niet denk ik. xxx Lucinda

 2. 5 december 2014 / 08:10

  Benefit is inderdaad erg prijzig! Ik vind het product leuk, maar ken goedkopere en betere varianten!

 3. 5 december 2014 / 08:23

  De verpakkingen van dit merk zijn altijd zo lekker vrolijk en cute, love it! De primer zelf klinkt ook ontzettend goed en fijn. Ik ga deze zeker onthouden!

 4. 5 december 2014 / 09:56

  Ik vind hem juist wel erg fijn werken, ik heb dan ook nu een wat drogere huid en hij hecht de make-up echt goed. Hele fijne review heb je geschreven!

 5. 5 december 2014 / 10:16

  Toch ben ik heel benieuwd naar het product! Ik heb hier inderdaad ook heel veel goeds over gehoord, ik ben benieuwd naar de glow :-)

 6. 5 december 2014 / 10:36

  Wat een fijne review! Jammer dat het resultaat niet zo denderend is. Maar vind het flesje er wel erg leuk uitzien!

 7. 5 december 2014 / 13:30

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Ik vind Benefit zo’n leuke verpakkingen hebben! :-)

 8. 5 december 2014 / 14:18

  Hij lijkt me best fijn, maar wel een tikje prijzig voor wat hij doet!

 9. 5 december 2014 / 14:36

  Wat jammer, de verpakking zag er veel belovend uit. Zelf draag ik niet vaak foundation, dus misschien wel een geschikt los product voor mij! x

 10. 5 december 2014 / 14:58

  Zo mooi <3, alleen ver boven mijn budget :(

  Liefs,

  Astrid

 11. 5 december 2014 / 18:44

  dat klinkt goed , ik vind de verpakking echt schattig

 12. 5 december 2014 / 20:39

  Bijzondere verpakking. Maar de prijs houd mij toch tegen voor het effect dat het geeft