De winter is volop aan de gang en het is weer lekker koud buiten. Daarom leek dit artikel mij wel toepasselijk. In dit artikel ga ik jullie mijn winter musthaves laten zien. 10 leuke items op een rijtje die ik deze wintermaanden veel zal gaan gebruiken.

Handcreme

Hier kan ik ook niet zonder in de winter! Mijn handen kunnen soms zo ontzettend droog zijn in deze maanden. Mijn favoriet op dit moment is de handcreme van Rituals. Ik wissel veel af en overal ligt wel een andere handcreme, maar deze vind ik toch wel erg lekker.

Lippenbalsem

Ieder jaar weer heb ik last van enorm droge lippen. Een goede lippenbalsem is een must, maar hem met regelmaat gebruiken al helemaal. Welke mijn favoriet is?! Dat zijn dan toch wel deze potjes van The Body Shop. Misschien niet zo hygienisch, maar ze ruiken zo lekker en doen goed zijn werk.

Sjaal

Het was niet mijn bedoeling om een nieuwe sjaal te kopen, maar toen ik hem zag moest ik hem hebben. Dit is mijn nieuwe sjaal met jas en ik vind hem ontzettend leuk! Ik hou van de fel oranje gekleurde sjaal en de jas is ook een enorm grote favoriet. Normaal vind ik oranje niet zo’n hele leuke kleur, maar zo gecombineerd met grijs en zwart vind ik het prima kunnen en het fleurt het echt wat op.

Grote handtas

Een handtas is voor mij een echte musthave. Ook al begrijpt mijn vriend niet altijd waarom ik hem altijd meeneem. Graag wissel ik veel af en ieder jaar ga ik weer opzoek naar een nieuwe tas. Een grote handtas is wel een typische winter musthave. In de winter neem ik namelijk nog een boel extra dingen mee. Zoals handcreme, mijn grote sjaal, lippenbalsem, handschoenen en ga zo nog maar even door. Een klein tasje is daarvoor niet enorm handig maar gelukkig heeft Invito ook leuke grotere modellen. Op dit moment is de tas die je hierboven ziet echt mijn favoriet!

Warme schoenen

Deze schoenen draag ik al een poos, maar in de winter zijn ze echt een must! Dit zijn namaak Uggs, maar dan wel van echt leer, heel stevig en heerlijk warm. Ze passen bij elke outfit en ik ben helemaal weg van ze!

Warme sokken

Of pantoffels. Ik hou van warme voeten en pantoffels zijn ook altijd zo leuk. Op dit moment draag ik veel van dat soort gebreide huissokken om het zo maar de zeggen. Ze zijn heerlijk warm en zitten erg lekker.

Kaarsjes

Het hoeven niet verplicht geurkaarsen te zijn, maar ik hou van kaarsjes. Het geeft echt veel sfeer en het ziet er altijd zo leuk uit. Ik heb echt veel kaarsjes en waxinelichthoudertjes op mijn kamer staan. Hierboven zie je een dienblad die ik op dit moment veel aansteek. De meeste items komen van de Action en heb ik met elkaar gecombineerd tot dit resultaat.

Bruisballen

Een lekker bad op zijn tijd vind heerlijk! Zelf vind ik vooral bruisballen erg leuk. Ze hebben vaak een heerlijke geur, een leuke kleur en het is altijd zo leuk om ze in bad te gooien.

Sims

In de winter zit ik toch wat meer achter mijn laptop dan in de zomer, maar dat is misschien ook wel logisch. Iets wat ik dan graag doe is Simsen! Vooral de sims aankleden en het huis inrichten vind ik erg leuk. Op dit moment speel ik de Sims 3 met één uitbreiding, namelijk Beestenbende. Het liefst wil ik de Sims 4, maar jammer genoeg is deze nog niet verkrijgbaar voor Mac. Dus ben ik van plan binnenkort nog meer uitbreidingen te kopen voor de Sims 3.

Grazia

Elke week ligt hij weer in de brievenbus. De Grazia! Eigenlijk vind ik eens per week best vaak en kom ik er lang niet altijd aan toe, maar als ik er aan toe kom dan lees ik hem toch wel heel graag. De Grazia is mijn favoriete tijdschrift en inmiddels heb ik er dus ook een abonnement op. Vooral de korte verhalen vind ik erg leuk. Daar staan er iedere week weer 10 van in.

Met deze musthaves moet ik de winter wel goed door kunnen komen. Wat zijn jouw ultieme winter musthaves en waarom?