Wibra Concealer

wibra concealer review
Al een hele tijd gebruik ik een app om folders te lezen. Het valt me steeds meer op dat ook de Wibra hele leuke aanbiedingen heeft. Zo hadden ze laatst een aanbieding met een concealer. Toen ik bij de Wibra kwam heb ik de concealer meegenomen en vandaag heb ik voor jullie de review van de concealer.

wibra concealer review
Er waren twee kleuren te koop. Nummer 01 en nummer 02. Ik heb natuurlijk voor nummer 01 gekozen. Van de verpakking zou ik zeker niet zeggen dat hij van de Wibra komt. Hij ziet er zeker niet uit als een high-end merk, maar hij ziet er wel gewoon prima uit en voelt erg stevig. Als je zou zeggen dat dit de nieuwe verpakking was van bijvoorbeeld een Max Factor concealer dan had ik het geloofd. De concealer breng je aan doormiddel van een applicator.

wibra concealer review
De concealer heeft een gele ondertoon en ook eigenlijk wel een beetje opvallend. Dus heb je een roze ondertoon, dan is deze concealer niet geschikt voor jou. Maar is de kleur dan ook goed? Voor mij is hij net wat te donker en net wat te geel. Ik gebruik hem wel voor onder een foundation, omdat het dan niet opvallend is omdat je er nog een foundation overheen draagt. Zonder foundation zou ik deze concealer niet gaan gebruiken. Ook als ik haast heb pak ik hem er niet snel bij. Ik wil niet het risico lopen dat je het ziet dat hij te ietsjes te donker is.

wibra concealer review
Verder vind ik de wibra concealer ook wel erg uitdrogend voor mijn huid. Hij is namelijk wat dikker qua substantie. Ik gebruik geen creamy concealer omdat je hierdoor echt alles ziet zitten op mijn huid. Jammer genoeg heb ik dat bij dit product ook. Alle droge plekjes worden nog weer extra benadrukt.

En de dekking? Is die wel goed? Ja! Eigenlijk was ik daar heel verbaasd over. De dekking is sowieso beter dan die de concealer van Essence! Hij bedekt mijn onzuiverheden veel beter.

wibra concealer review
Ik heb een foto van een deel van mijn gezicht gemaakt met de meeste onzuiverheden. Dit zijn rode vlekjes die makkelijk weg te werken zijn met de concealer. Links heb ik niks op en rechts zie je het resultaat met de concealer.

wibra concealer review
Ik ben eigenlijk wel wat verrast over de concealer. Ik ben erg blij met de dekking die hij geeft! Wel is het natuurlijk balen dat hij in mijn geval best wel opvallend een gele ondertoon heeft en ook te donker is. Ook vind ik het balen dat hij drogere plekjes nog meer laat opvallen. De concealer gebruik ik niet vaak jammer genoeg om deze redenen. Als je huidskleur wat donkerder is dan die van mij en als je houd van creamy concealer dan raad ik je aan dit product eens te gaan proberen.

De concealer heeft een prijs van €1,99 wat lekker budget is en is dus te koop bij de Wibra.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

13 Reacties

 1. 17 januari 2015 / 09:45

  Ahh jammer dat ‘ie niet helemaal bij je huidskleur aansluit. Voor mij zou deze helaas ook iets te donker zijn! Wel tof dat de Wibra ook concealers verkoopt voor zij een zacht prijsje!

 2. 17 januari 2015 / 10:58

  als ze meer kleuren gaan maken zou handig zijn want het ziet er goed uit :)

 3. 17 januari 2015 / 11:21

  Het is zeker leuk geprobeerd en voor de mensen bij wie het beter bij de huid past misschien ook een hele goede tip. Ik denk dat hij voor mij ook niet helemaal juist is, maar het is wel leuk om te weten dat zelfs de Wibra nu ook wat heeft. xxx Lucinda

 4. 17 januari 2015 / 13:37

  Wat grappig dat ze bij de Wibra ook best een goede concealer hebben! Helaas ben ik heel licht in de winter en zal hij dus veel te donker zijn haha.

 5. 17 januari 2015 / 13:59

  Ik vind hem lijken op die van collection! Was ie maar zo fijn, helaas is deze te donker voor mij!

  • Daniëlle
   Auteur
   17 januari 2015 / 14:10

   Daar deed hij mij dus ook aan denken. Alleen ik heb jammer genoeg geen van collection, dus vergelijken word voor mij lastig anders had ik het graag gedaan!

 6. 17 januari 2015 / 16:41

  Jammer dat ‘ie niet helemaal goed matcht bij je huidskleur, hij ziet er wel verrassend goed uit!

 7. 17 januari 2015 / 18:36

  Wat jammer dat hij niet helemaal de kleur is die voor jou geschikt is…het merk ken ik wel, ik heb er eens een make up reiniger van gehad ( ook gekocht bij Wibra ) en die was me een partij heerlijk spul, helaas ben ik hem bij geen enkele wibra meer tegen gekomen…

 8. 17 januari 2015 / 18:51

  Ik ben verrast! Had ik niet verwacht dat ’t nog zo’n goede concealer zou zijn! :)

 9. 17 januari 2015 / 21:15

  Wel balen dat hij er niet in roze ondertoon is! En het accentueren van droge plekjes is helaas ook niet zo’n goed idee met concealers, haha..

 10. 17 januari 2015 / 21:36

  Hij is inderdaad vrij geel. Ik denk dat ie voor mij ook echt te geel/te donker is.

 11. 20 januari 2015 / 17:17

  Wat jammer dat er niet echt een goede kleur is, want de dekking ziet er wel prima uit! :-)