Benefit Bad Gal Waterproof Mascara


De meeste meisjes begonnen met make-up vaak met mascara. Mascara doet veel voor je gezicht en ik denk dat niemand die van make-up houd zonder zou kunnen! Een goede mascara is dus wel erg handig. Ik gebruikte weer eens een nieuwe mascara en dit keer van Benefit. Benieuwd of hij bijzonder is en zijn geld waard? Ik heb een uitgebreide review met foto’s voor je.


De mascara waar ik het over heb is die van Benefit. De Benefit Bad Gal Waterproof mascara. Zoals we gewend zijn zit dit product ook weer in een doosje. De verpakking van de mascara zelf vind ik een beetje saaitjes. Dat kan Benefit toch beter denk ik. Dat hij in een doosje zit vind ik wel weer luxe uitstralen, maar dat mag ook wel voor de prijs.


Het borsteltje ziet er vrij standaard uit. Het borsteltje heeft een standaard formaat en is niet heel groot of heel klein. Een prima borsteltje om mee te kunnen werken.


Hierboven zie je het effect op mijn wimpers. Wat ik vooral merk is dat je deze mascara moet opbouwen. Nu weet ik eindelijk wat mensen bedoelen met laagjes mascara. Één laagje was voor mij altijd al genoeg, maar met deze mascara was ik er drie nodig voor het gewenste effect.


De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft lengte. Verder geeft hij niet veel volume aan mijn wimpers. De mascara is waterproof en blijft ook zeker goed zitten. Doordat het een waterproof mascara is, is hij ook wat lichter en krullen mijn wimpers uiteindelijk ook meer. Ook droogt de mascara snel op en dat vind ik wel weer fijn.

Het is een prima mascara, maar ik ben niet enthousiast. Er zijn enorm veel betere merken verkrijgbaar heb ik het idee. Benefit vind ik een leuk merk, met mooie producten. Alleen dit product… Hmm, niet echt wat voor mij. Prima product verder, maar voor de prijs ben ik zo kritisch en zou ik toch eerder voor een ander merk gaan. Voor de prijs vind ik de mascara niet enorm spectaculair of bijzonder.


De mascara kost €22,50 en door die prijs ben ik ook wel kritischer. Ik verwacht er dan toch wel wat meer van eerlijk gezegd. Van deze Bad Gal mascara is ook nog een andere variant. Namelijk de Bad Gal Lash. Ik heb gehoord dat deze in vergelijking wel heel goed moet zijn!

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 9 februari 2015 / 06:41

  Het resultaat is erg mooi, maar voor die prijs verwacht je inderdaad net wat meer.

 2. 9 februari 2015 / 07:06

  Ik ben best bereid wat meer te betalen voor een mascara, als deze ook echt super goed is. Maar dit resultaat, nee dat is lang niet goed genoeg voor de prijs. Erg jammer. xxx Lucinda

 3. 9 februari 2015 / 07:08

  Op zich geen verkeerd resultaat, maar wel aan de prijs.

 4. 9 februari 2015 / 07:17

  Het is een mooie subtiele mascara, je wimpers zien er goed uit. Maar ik begrijp dat je het wow effect mist! En een mascara moet gewoon perfect zijn, vooral voor die prijs!

 5. 9 februari 2015 / 10:12

  Mooie mascara maar ik heb echt een hekel aan dat soort borsteltjes :’)

 6. 9 februari 2015 / 11:58

  Hm, wat balen dat deze mascara inderdaad wat prijziger is en niet zo veel volume geeft. Ik zou hem ook laten liggen!

 7. 9 februari 2015 / 12:15

  Mooi natuurlijk resultaat zeg! Ik ben zelf alleen denk ik wel opzoek naar wat meer ‘dramatisch effect’ als het aankomt op een mascara.

 8. 9 februari 2015 / 13:15

  Jammer, het is inderdaad niet een goedkope mascara en dan mag je inderdaad wel wat beters verwachten! Wel een hele fijne review!

 9. 9 februari 2015 / 14:04

  Mooi resultaat! Ik hou erg van een natuurlijk resultaat, maar voor zo’n prijs verwacht je inderdaad meer. Jammer!

 10. 9 februari 2015 / 14:20

  Mooi resultaat, maar voor dat prijsje weer wat minder. Je maakt trouwens keer op keer prachtige foto’s! kon ik dat maar

 11. 9 februari 2015 / 15:56

  Hmm nee voor die prijs vind ik hem eigenlijk niet zo bijzonder :)

 12. 9 februari 2015 / 17:57

  Jammer dat je niet zo enthousiast bent want Benefit is toch geen goedkoop merk! :(

 13. 9 februari 2015 / 20:19

  Wauw nee, voor die prijs kan je echt veel betere mascara kopen!

 14. 9 februari 2015 / 21:23

  Mooi het resultaat. Persoonlijk ben ik nog niet bekend met het merk Benefit.

 15. 10 februari 2015 / 11:39

  Mooi resultaat, maar wel jammer dat ie niet wat extra volume geeft!

 16. 11 februari 2015 / 15:16

  Benefit is een fijn werk. Ik vind het resultaat wel mooi maar word er niet helemaal enthousiast van!