De meeste meisjes begonnen met make-up vaak met mascara. Mascara doet veel voor je gezicht en ik denk dat niemand die van make-up houd zonder zou kunnen! Een goede mascara is dus wel erg handig. Ik gebruikte weer eens een nieuwe mascara en dit keer van Benefit. Benieuwd of hij bijzonder is en zijn geld waard? Ik heb een uitgebreide review met foto’s voor je.


De mascara waar ik het over heb is die van Benefit. De Benefit Bad Gal Waterproof mascara. Zoals we gewend zijn zit dit product ook weer in een doosje. De verpakking van de mascara zelf vind ik een beetje saaitjes. Dat kan Benefit toch beter denk ik. Dat hij in een doosje zit vind ik wel weer luxe uitstralen, maar dat mag ook wel voor de prijs.


Het borsteltje ziet er vrij standaard uit. Het borsteltje heeft een standaard formaat en is niet heel groot of heel klein. Een prima borsteltje om mee te kunnen werken.


Hierboven zie je het effect op mijn wimpers. Wat ik vooral merk is dat je deze mascara moet opbouwen. Nu weet ik eindelijk wat mensen bedoelen met laagjes mascara. Één laagje was voor mij altijd al genoeg, maar met deze mascara was ik er drie nodig voor het gewenste effect.


De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft lengte. Verder geeft hij niet veel volume aan mijn wimpers. De mascara is waterproof en blijft ook zeker goed zitten. Doordat het een waterproof mascara is, is hij ook wat lichter en krullen mijn wimpers uiteindelijk ook meer. Ook droogt de mascara snel op en dat vind ik wel weer fijn.

Het is een prima mascara, maar ik ben niet enthousiast. Er zijn enorm veel betere merken verkrijgbaar heb ik het idee. Benefit vind ik een leuk merk, met mooie producten. Alleen dit product… Hmm, niet echt wat voor mij. Prima product verder, maar voor de prijs ben ik zo kritisch en zou ik toch eerder voor een ander merk gaan. Voor de prijs vind ik de mascara niet enorm spectaculair of bijzonder.


De mascara kost €22,50 en door die prijs ben ik ook wel kritischer. Ik verwacht er dan toch wel wat meer van eerlijk gezegd. Van deze Bad Gal mascara is ook nog een andere variant. Namelijk de Bad Gal Lash. Ik heb gehoord dat deze in vergelijking wel heel goed moet zijn!