OPI Tomorrow Never Dies
Net voordat de zomer aanbreekt en we allemaal pastel pakjes gaan dragen, wilde ik nog een kleurtje dragen die ik nog niet had gedragen deze winter. Hij is van OPI en ziet er heel bijzonder uit. Ik laat hem je vandaag zien.

OPI Tomorrow Never Dies
Tomorrow Never Dies ontving ik in een pakket van 8×4. Het is een nagellak uit de James Bond collectie uit 2012. Kleuren uit oude collecties worden vaak nog wel verkocht bij Big Bazar filialen. Dat is de reden waarom ik hem nog wel laat zien. Bij de Big Bazar verkopen ze nagellak collecties die niet helemaal zijn uitverkocht in de winkel. Hier kun je hem dus nog krijgen voor een lage prijs.

OPI Tomorrow Never Dies
OPI nagellak vind ik altijd erg fijn. De kwastjes lakken makkelijk en de nagellak blijft ook nog eens goed zitten. Deze lak blijft bij mij ongeveer zo’n 3 dagen mooi. Nu zijn mijn nagels wel heel slap, dus grote kans dat het bij jou wat langer is.

OPI Tomorrow Never Dies
OPI Tomorrow Never Dies
De kleur Tomorrow Never Dies is heel bijzonder. Het is een paarse kleur met een bijzonder paarse/gouden shimmer die vooral in zonlicht goed te zien is. De lak dekt goed na 2 laagjes.

OPI Tomorrow Never Dies
De paarse Tomorrow Never Dies kost €14,25, maar bij de Big Bazar zijn deze kleuren vaak verkrijgbaar voor een prijs lager dan €5,-.