caprice doll collection limited edition
Deze nieuwe Catrice collectie neemt je mee naar de jaren 60 en Twiggy. Met haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara was ze hét idool van een hele generatie. Tot op de dag van vandaag inspireert haar onderscheidende uitstraling ontwerpers: ook in de lente/zomer collecties van 2015 zie je weer A-lijnen mini-jurkjes en grafische patronen. De jaren zestig zijn weer even terug bij Catrice.


In dit filmpje vind je alvast wat sfeer van de collectie.

caprice doll collection limited edition

Satin Matt Eyeshadow – € 3,89

C01 Playing in Lavender Heaven, C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll!


De zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De aangenaam textuur voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher.

caprice doll collection limited edition

Matt Dip Eyeliner – € 2,99

Twiggy’s ogen. Een extra brede eyeliner – de Sixties Wing – is de ultieme look voor de perfecte poppenogen. Met de langhoudende Matt Dip Eyeliner teken je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenwimperrand. Voor een nauwkeurig resultaat en een diepdonkere, matte finish.

caprice doll collection limited edition

Glamour Doll Mascara – € 3,99

C01 Black


De immens populaire Glamour Doll Mascara is er nu in een limited edition. Het speciale elastomeerborsteltje dekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur zonder deze te verzwaren. Voor extra volume en om fascinerende, lange en volle wimpers te creëren. Sixties tip: voor grote poppenogen is het essentieel om mascara op zowel de boven- als onderwimpers aan te brengen!

caprice doll collection limited edition

Doll Lashes – € 4,59

Big is back. Kunstwimpers mogen niet ontbreken in deze look. Met Doll Lashes biedt Catrice kunstwimpers ala Twiggy voor boven- én onderwimpers. Voor een expressieve oogmake-up met wow-effect!

caprice doll collection limited edition

Ball Blush – € 3,99

C01 Droll like a Doll


Dep deze romige koepelvormige blush rechtstreeks op je wangen en er ontstaat een poederachtige, matte finish bij contact met de huid. De lichte textuur voelt heerlijk zacht en de frisse abrikooskleur geeft een stralend effect.

caprice doll collection limited edition

Nail Lacquer – € 2,99

C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green en C04 Be My Porcelain Doll!


Ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken van nagellak echte must-haves met effecten, variërend van naturel tot glinsterend. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters – deze lentekleuren geven de retro look een licht accent. Daarnaast heeft het potje een extravagant op-art dessin.

caprice doll collection limited edition

Cuticle Tattoos – € 2,39

De Cuticle Tattoos – kleine en grote strikjes – breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te omlijsten. Reinig het gebied waar je de nagelriemtattoo wilt aanbrengen grondig. Vervolgens kies je de gewenste tattoo grootte, knip deze uit en verwijder het witte velletje op de achterkant. Druk de tattoo vervolgens op een droge huid gedurende 5 seconden aan, met de afbeelding naar beneden. Trek tot slot de transparante folie omhoog, et voila! De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van babyolie.

“ Doll’s Collection ” by CATRICE is vanaf eind maart t/m half mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?