Na de gewone Baby Lips en de Baby Lips Electro is er weer een nieuwe lijn in de winkel. Namelijk de Baby Lips Dr. Rescue. Deze lijn is net weer wat anders dan de andere twee en sinds kort zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar bij de drogist. Ik heb er twee gekocht en zal je vertellen wat ik ervan vind en of ze nou anders zijn dan de andere lijnen.


De Baby Lips zijn misschien wat overrated, maar persoonlijk vind ik ze echt heel leuk en ik heb er daarom ook al een boel. Van elke collectie heb ik er inmiddels twee. Dat wil zeggen dat ik in totaal zes verschillende soorten heb.


De verpakkingen van deze Baby Lips zijn herkenbaar, maar net even weer wat anders. De leukste tot nu toe denk ik wel. Ze zijn wit met een leuk kleurrijk detail. In totaal zijn er zes verschillende soorten van deze lijn. Namelijk Too Cool, Pink Me Up, Just Peachy, Soothing Sorbet, Coral Crave en Berry Soft. Zelf heb ik Too Cool en Coral Crave aangeschaft.

Dit is wat Maybelline erover zegt: “Na 1 minuut zijn de lippen soepeler en intens gehydrateerd. Na 1 dag voelen de lippen zachter aan. Na 1 week zijn de lippen gerevitaliseerd.”


De geur van deze lippenbalsem is ook weer anders. Ze ruiken heel fris naar mint. Dit komt omdat ze Menthol en Eucalyptus bevatten. Als je ze opsmeert dan voel je je lippen ook echt tintelen en merk je direct een verschil op je lippen. Ze voelen zacht en glad aan.


Daarnaast hebben deze lippenbalsems allemaal een kleurtje, maar deze zie je niet terug op je lippen. Persoonlijk vind ik dat wel fijn. Als ik een lippenbalsem met een kleurtje wil dan gebruik ik er eentje van de electro lijn. Verder zijn deze lippenbalsem enorm veel verzorgender dan de andere Baby Lips. Voor echte gescheurde lippen is het niet voldoende, maar ze bieden voor droge lippen prima verzorging. Ik vind het zeker aanraders en ze zien er ook nog eens leuk uit in je tas.


Deze Baby Lips Dr Rescue zijn verkrijgbaar bij de drogist voor een prijs van €3,99.