make up wishlist februari 2014
“Maar je hebt al zoveel make-up” word er regelmatig tegen mij gezegd door mensen die mij goed kennen en ik ze vertel dat ik weer iets wil. Ja oké, ik heb veel make-up. Alleen ik heb nu weer een lijstje met dingen die ik graag zou willen aanschaffen. Ik zal het ook even toelichten waarom.

tarte – Tartelette Palette

Sinds kort ben ik achter het merk tarte gekomen en vrijwel alles van dit merk spreekt me aan. De verpakkingen zijn bijzonder en ik vind het prachtig! Jammer genoeg is het heel lastig verkrijgbaar, maar dit palette heb ik al een poos op het oog. Het is een palette met mooie matte tinten. Als er een kans komt dat ik hem kan kopen doe ik het.

zoeva – Complete Eye Brush Set

Ook dit product heb ik al een hele poos op het oog en eigenlijk moet ik het gewoon doen. Het is een oogschaduw kwasten set van Zoeva. Zelf heb ik nog niks van Zoeva geprobeerd, maar hoor er goede verhalen over en dat vooral over de kwasten. Deze set heeft in verhouding een goede prijs. Toch houd deze prijs me wat tegen.

real techniques – Bold Metal Brushes

Dan heb ik nog een aantal kwasten die aan de prijzige kant zijn. Real Techniques is een kwasten merk waar ik een aantal van in mijn bezit heb en dagelijks gebruik. Deze kwasten zijn nieuw uitgekomen. Er word gezegd dat deze kwasten van kwaliteit een stuk beter zullen zijn. Ik ben benieuwd hoe ze er in het echt uitzien!

anastasia – Dip Brow Pomade Taupe of Soft Brown

De Anastasia Dip Brow wil ik al een tijdje. Ik heb gemerkt dat ik een gel heel fijn vind om mijn wenkbrauwen mee te tekenen en kan dan ook niet wachten om deze aan te schaffen. Ik zal hem dan in de kleur Taupe of Soft Brown kopen. Deze komt er sowieso, wanneer weet ik alleen nog niet.

nyx – Jumbo Eye Pencil Milk

Deze staat ook al wat langer op mijn wishlist, maar vind hem nog niet echt ‘nodig’. Het is een potlood van NYX in de kleur Milk die je onder felle looks kunt dragen waardoor de kleuren nog meer opvallen. Deze lijkt me handig om te hebben. Ook al maak ik nog niet veel felle looks.

mac – Cinderella Beauty Powder

Terwijl ik aan het typen ben twijfel ik een beetje over dit product. Ik vind hem prachtig, maar heb er net een niet hele positieve review over gelezen. Bummer! Nu twijfel ik namelijk of ik hem nog wel wil. Het is in ieder geval een highlighter uit de Cinderella collectie van MAC.

Wat staat er op jou make up wishlist ?

bron foto’s: 1, 2, 3 en 4.