iphone 6 blog
Een Apple meisje ben ik de afgelopen tijd denk ik wel geworden. Het begon met een Macbook, ging door naar een iPad en nu heb ik sinds een weekje een iPhone. Wat is het volgende? Een iMac?! Ja doe maar! Mijn telefoon abonnement mocht ik weer verlengen en toen kwam de lastige keuze waar ik dan de komende 1,5 jaar aan vast zou zitten. Welke telefoon zal ik eens nemen?

iphone 6 blog
iphone 6 blog
Nou zoals je ziet is dat de iPhone 6 geworden. De vorige keer nam ik de LG Optimus L5 II. Een prima toestel voor een zeer goedkope prijs, maar perfect vond ik hem niet. Eigenlijk wilde ik meer! De keuze voor een nieuw toestel vond ik ontzettend lastig. Alles is tegenwoordig namelijk zo duur vergeleken met wat ik eerst had. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en koos ik voor de iPhone 6. Ik heb alles vergeleken en het voordeligste uitgekozen qua abonnement. Bij mijn vorige abonnement heb ik bespaard en ik wilde al zo lang een iPhone dat ik dacht: Doe het nou maar gewoon!

iphone 6 blog
Dus daar is die en wat ben ik er blij mee. Hij is zo dun, mooi groot, helder, snel en echt heel fijn. Hij bevalt echt heel goed en heb nog geen spijt. De Touch ID is ontzettend handig en de camera is ook zo mooi scherp. Op eBay heb ik uiteraard al een boel hoesjes besteld en ik hoop dat ze snel binnen zullen zijn.

iphone 6 blog
iphone 6 blog
Omdat de foto’s nu zo mooi zijn wil ik eigenlijk weer mijn week in foto’s oppakken. Al vanaf bijna het begin van bloggen heb ik dit gedaan en ik wil het graag weer opnieuw doen. Alleen wil ik nog een originele naam bedenken, maar wat is dat lastig zeg. Zelf zat ik te denken aan ‘Make Me A Diary’. ‘Make Me’ van mijn site naam en ‘A Diary’ van dagboek. Of het een wekelijkse of maandelijkse column word weet ik nog niet. Dat merk ik wel aan hoe leuk jullie het zullen vinden!

iphone 6 blog