iPhone 6

iphone 6 blog
Een Apple meisje ben ik de afgelopen tijd denk ik wel geworden. Het begon met een Macbook, ging door naar een iPad en nu heb ik sinds een weekje een iPhone. Wat is het volgende? Een iMac?! Ja doe maar! Mijn telefoon abonnement mocht ik weer verlengen en toen kwam de lastige keuze waar ik dan de komende 1,5 jaar aan vast zou zitten. Welke telefoon zal ik eens nemen?

iphone 6 blog
iphone 6 blog
Nou zoals je ziet is dat de iPhone 6 geworden. De vorige keer nam ik de LG Optimus L5 II. Een prima toestel voor een zeer goedkope prijs, maar perfect vond ik hem niet. Eigenlijk wilde ik meer! De keuze voor een nieuw toestel vond ik ontzettend lastig. Alles is tegenwoordig namelijk zo duur vergeleken met wat ik eerst had. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en koos ik voor de iPhone 6. Ik heb alles vergeleken en het voordeligste uitgekozen qua abonnement. Bij mijn vorige abonnement heb ik bespaard en ik wilde al zo lang een iPhone dat ik dacht: Doe het nou maar gewoon!

iphone 6 blog
Dus daar is die en wat ben ik er blij mee. Hij is zo dun, mooi groot, helder, snel en echt heel fijn. Hij bevalt echt heel goed en heb nog geen spijt. De Touch ID is ontzettend handig en de camera is ook zo mooi scherp. Op eBay heb ik uiteraard al een boel hoesjes besteld en ik hoop dat ze snel binnen zullen zijn.

iphone 6 blog
iphone 6 blog
Omdat de foto’s nu zo mooi zijn wil ik eigenlijk weer mijn week in foto’s oppakken. Al vanaf bijna het begin van bloggen heb ik dit gedaan en ik wil het graag weer opnieuw doen. Alleen wil ik nog een originele naam bedenken, maar wat is dat lastig zeg. Zelf zat ik te denken aan ‘Make Me A Diary’. ‘Make Me’ van mijn site naam en ‘A Diary’ van dagboek. Of het een wekelijkse of maandelijkse column word weet ik nog niet. Dat merk ik wel aan hoe leuk jullie het zullen vinden!

iphone 6 blog

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 19 maart 2015 / 09:00

  Mooie telefoon meis! Ik ben zelf al vanaf het begin aan android dus ben altijd een beetje huiverig dat ik niet aan het besturingssysteem zou kunnen wennen. Ik vind de naam Make me a Dairy erg leuk!

 2. 19 maart 2015 / 09:10

  Hier ga je geen spijt van krijgen! Ik heb mijn iPhone 6 nu inmiddels al een paar maandjes en ben er ZO blij mee <33

 3. 19 maart 2015 / 09:19

  ziet er heel goed uit, wat een mooie telefoon!

 4. 19 maart 2015 / 09:34

  Ahh, supernice! Ik heb zelf nu al zo’n 3 jaar iPhones en ik ben nog steeds helemaal gek op iPhone, ik wil niet meer zonder, haha! ;)

  xx

 5. 19 maart 2015 / 10:14

  Aaah zo mooi! Ik vond de iPhone 6 in het begin echt lelijk, maar hoe meer ik hem zie, hoe mooier ik hem vind. Ik moet helaas nog een jaar wachten totdat ik een nieuwe telefoon mag uitzoeken.

 6. 19 maart 2015 / 10:31

  Ik vind de iphone 6 echt een beauty<3 Ik heb zelf de iphone 5s nu 1.5 jaar en bevalt prima, hierna stap ik ook over op de 6 denk ik. En make me a diary klinkt heel erg leuk! Moet je doen<3

 7. 19 maart 2015 / 10:33

  Ah hij is echt zo mooi! Ik heb nu nog de iphone 5s en ben er erg tevreden mee. Als ik een nieuwe zou aanschaffen zou het ook de iphone 6 worden, echt een plaatje<3 Make me A diary vind ik heel leuk klinken, moet je doen!

 8. 19 maart 2015 / 14:28

  De Iphone 6 is echt een pareltje :-) Ik heb zelf de 4s (mag pas volgend jaar een nieuwe uitkiezen), maar mijn vriend heeft de 6…echt jaloers! Geniet er lekker van, ik weet dat de 6 hele mooie foto’s maakt en je kan ook soort slow motion video’s opnemen x

  • Daniëlle
   Auteur
   20 maart 2015 / 09:03

   Oh dat klinkt leuk. Dat heb ik eigenlijk nog niet eens geprobeerd!

 9. 19 maart 2015 / 16:28

  Wat tof dat je voor een iPhone bent gegaan. Mijn volgende telefoon word ook een iPhone hihi. liefs

 10. 19 maart 2015 / 19:53

  Klinkt fijn! Ik ben sinds kort overgestapt op android en de sony z3 gekocht waar ik wel erg blij mee ben, toch ben ik ook nieuwsgierig naar de iphone 6 :)

  • Daniëlle
   Auteur
   20 maart 2015 / 09:00

   Mijn vriend heet de Z2 en die is ook wel heel gaaf! Ik vind Sony ook wel heel mooi, maar nam toch de iPhone.

 11. 19 maart 2015 / 21:01

  Ben zelf ook niet meer weg te slaan bij mijn iPhone 5c (die zo leuk groen is aan de achterkant). Dus ik snap je heel goed, want ik vind de iPhone echt het beste als je meer emailaccounts hebt bijvoorbeeld. Ik wil niks anders meer, ondanks dat ik verder niet zo gek ben van Apple. Voor je dagboek… tjah moeilijk hoor… make me weekly pictures? *roept maar wat*. xxx Lucinda

  • Daniëlle
   Auteur
   20 maart 2015 / 09:00

   Thanks voor het meedenken. Ik ga de naam even onthouden. Heb nu al een stuk meer ideeën.

 12. 19 maart 2015 / 21:18

  Ik ben gek op Apple producten alleen de prijs is een nadeel… Hele mooie iPhone!

 13. 19 maart 2015 / 21:27

  Mooi! Ik zou het ook graag willen, maar ik wil niet zo veel geld uitgeven terwijl je voor 200 ook een prima gsm kunt kopen.

 14. Linda
  20 maart 2015 / 10:19

  Kan ook niet wachten om te verlengen! Iets met verkeerde zuinigheid met mijn iPhone 4. Vond 8 gb wel genoeg dus loop nu constant te knoeien met ruimte gebrek

 15. 20 maart 2015 / 14:02

  Ik heb ‘m ook na veel nadenken en wikken&wegen ook aangeschaft in december. En er vervolgens geen moment spijt van gehad, yes!

 16. Ianthe
  21 maart 2015 / 20:14

  Ik ben van plan ook een iPhone 6 te kopen voor m’n verjaardag. Ik moet wel nog even gaan kijken in de winkel, want ik ben bang dat hij wat te groot gaat zijn voor mijn kleine handen. Maar ik lees er zoveel positieve dingen over en vooral de scherpe camera trekken mij er zo in aan :)

 17. 22 maart 2015 / 15:30

  Jeej! :) Ik hoop dat je er heel veel plezier aan gaat hebben maar dat zal vast lukken! IK ben er nog iedere dag blij mee en is het beste toestel dat ik ooit heb gehad. Zo mooi :)