coconut care action review
Snel je make-up eraf halen is op sommige momenten wel heel fijn en makkelijk. Je bent moe, hebt geen zin of vind reinigingsdoekjes gewoon fijn. Er zijn in Nederland veel verschillende merken verkrijgbaar, maar welke moet je dan kiezen. Action heeft onder andere een paar in hun assortiment en ik vertel je of deze variant de moeite waard is.

Reinigingsdoekjes is niet iets wat ik heel erg aanraad. Het reinigt de huid niet eens zo goed als andere reinigers en ik gebruik het zelf dan ook alleen als in echt geen zin heb of enorm moe. Dit artikel van Debbie legt je heel goed uit waarom je beter voor andere reinigers kunt gaan.

coconut care action review
De verpakking is bij bijna alle reinigingsdoekjes hetzelfde. Een plastic verpakking met een klevende sluitstrip. Daarin zitten vaak 25 doekjes om je gezicht mee te reinigen. Ook in deze verpakking is dat zo. De doekjes vind ik altijd vrij groot en vroeger knipten wij ze zelfs doormidden en deden ze in een potje. Zo doe je er twee keer zo lang mee en drogen ze niet uit.

Het eerste wat mij opviel was dat deze doekjes heel erg naar kokos ruiken. Nu staat dit ook op de verpakking, dus het was te verwachten. Je moet er dus wel van houden, want de geur is vrij sterk.

coconut care action review
Met deze doekjes kun je gewoon je make-up er helemaal af halen. Voor zowel je ogen als gezicht. Na het gebruik van de doekjes voelt mij huid vrij strak aan en een beetje uitdrogend. Ik vind ze dus verder niet voedend genoeg. Voor de rest vind ik ze prima werken. Wel is het een beetje boenen wat ik niet heel fijn vind, maar het valt nog mee in vergelijking met anderen.

Ik heb fijnere reinigingsdoekjes gehad en ook van de Action. Deze doekjes uit deze review vond ik bijvoorbeeld enorm fijn en waren ook bij de Action te koop, jammer genoeg nu niet meer. Als ik ze zie neem ik direct een lading mee.

coconut care action review
Ik vind het dus een twijfel gevalletje. Een voldoende krijgen ze net, maar er zijn zeker betere verkrijgbaar! Ook heeft de geur niet mijn voorkeur, ik hou namelijk niet heel erg van kokos. Hij reinigt mijn gezicht met wat moeite dus ze doen het wel, maar ik raad je ze niet per direct aan. Wel zijn ze lekker budget. Deze Coconut Care doekjes kosten maar €0,79.