love island instagram
Love Island Nederland is vanaf 11 juli 2022 weer te bekijken op Videoland! Hierbij deel ik de Love Island Instagram accounts van de Nederlandse deelnemers. Zo kan jij op de hoogte blijven van de avonturen van alle deelnemers.

Credit foto: ITV.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Wat is Love Island?

Oorspronkelijk komt Love Island uit Engeland, maar is sinds enkele jaren ook in Nederland te zien. In deze show gaan alle singles opzoek naar de liefde in een prachtige vila. Ze gaan zich koppelen aan de partner die het beste bij hun past. De koppels krijgen dates en kunnen opdrachten doen om elkaar beter te leren kennen, maar dit kan natuurlijk ook buiten de opdrachten om. Regelmatig komt er een nieuwe single naar de liefde, maar helaas moet er ook regelmatig een single de vila verlaten. Na enkele weken zullen er steeds meer koppels de vila verlaten en blijft er één koppel over die Love Island wint. Het winnende koppel wint €25.000,- die ze kunnen verdelen of waarmee één van de twee naar huis gaat. Vanaf 11 juli wordt de show dagelijks uitgezonden op Videoland. De show loopt enkele dagen achter en via de Love Island app kan je stemmen op je favoriete kandidaten wanneer dit tijdens de show gevraagd wordt.

Jotti

Jotti is 27 jaar en werkt als model en mannequin. Als ze niet op de set staat, dan drinkt ze graag een drankje met vriendinnen. Haar bijnaam is ook wel Shotti!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @merijn.h

Merijn Love Island Instagram

Als eerste hebben we Merijn. Merijn is 21 jaar, komt uit Brabant en heeft een eigen succesvol elektrobedrijf. Voor Merijn staat familie op één met daarbij zijn ouders in het bijzonder want zij zijn inmiddels al ruim 29 jaar samen. Merijn heeft 1.152 volgers voor de uitzending van Love Island. Dit is zijn Instagram account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUNITA SOPHIA (@sunitasophia)

Sunita

Sunita is 21 jaar en doet aan modellenwerk. Vriendinnen noemen haar ook wel ‘Soe’, ‘zonnetje’ of ‘sunshine’. Sunita is nu tien maanden single en is opzoek naar een grappige man die supportive is en haar meeneemt op avontuurlijke dates. Sunita heeft voor de opnames van Love Island 2.756 volgers op Instagram. Love Island Sunita Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin Trentels (@marvintrentels)

Marvin

Marvin is 28 jaar en komt uit België. Hij heeft een eigen vastgoedkantoor in Antwerpen die altijd op nummer één stond. Hierdoor had hij zijn hoofd niet bij de langetermijnplannen, maar daar wil hij verandering in brengen. Marvin heeft 1970 volgers op Instagram voordat hij met Love Island begint. Dit is zijn Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Amandine

Amandine is 20 jaar en komt uit België. Hoewel ze opzoek is naar iemand met een bad-boy uiterlijk, wil ze wel een man die erg lief is. Voor de opnames van Love Island heeft Amandine 4.591 volgers op Instagram. Dit is de Instagram van Amndine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Mehti Love Island Instagram

Mehti is 26 jaar en is bezig met de laatste loodjes van zijn HBO-opleiding, maar in de toekomst hoopt hij een succesvolle onderneming te starten. Voor de opnames van Love Island heeft Mehti 1.290 volgers op Instagram. Bekijk hier zijn Instagram.

Tene

Daarnaast is daar ook nog Tene. Tene is 26 jaar en droomt van een succesvolle modellencarière. Ze wil een inspiratie zijn voor andere meiden met alopecia. Voor de opnames van Love Island heeft Tene 2.350 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Leclef (@julesleclef)

Jules

Jules is 24 jaar en werkt bij een fine dining restaurant in Antwerpen. Voor de opnames van Love Island heeft hij 1.954 volgers op Instagram. Dit is Jules zijn Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)

Lennert

Lennert is 24 jaar en komt uit de Belgische stad Sint-Niklaas. Op het eerste oog lijkt hij misschien een bad-boy, maar niets is minder waar. Lennert is supersociaal en niet bang om zijn gevoelens uit te spreken. Voor de opnames heeft hij 3.618 volgers op Instagram. Lennert zijn Instagram.

Kimbery Love Island Instagram

Kimbery is 24 jaar en komt uit het Belgische Melsele. Ze heeft al met meerdere missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 het kroontje voor Miss Exclusive mee naar huis. Kimbery heeft voor de opnames van Love Island 2.149 volgers op Instagram. Kimbery Insta link.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

Fé Love Island Instagram

Fé komt uit Limburg en is een opticien in opleiding, maar nog wel opzoek naar liefde. Voor de opnames van Love Island heeft ze 6.924 volgers op Instagram. Love Island Nederland .

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Manon

Manon is 23 jaar en komt uit België. Ze heeft drie honden, drie paarden, vier kippen en een heleboel vissen, maar het enige echte knuffeldier (haar ware liefde) ontbreekt nog. Uiteindelijk heb ik haar Instagram helaas niet kunnen vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Gideon

Als laatste in het lijstje is daar Gideon. Gideon is 25 jaar en internationaal model. Bij zijn zoektocht naar de liefde kijkt hij vooral naar het innerlijk. Bekijk hier zijn Instagram.

Rick

Rick is 27 jaar en komt uit Alkmaar. Dit is de Instagram van Rick.

Yousri & Sayed

Yousri en Sayed zijn een eeneiige tweeling en onafscheidelijk van elkaar. Ze zijn 23 jaar en komen uit Eindhoven. Dit is hun Instagram.

Kortom stuk voor stuk hele leuke deelnemers. Ga jij naar Love Island kijken dit seizoen?

— Lees ook: Love Island accounts van de deelnemers 2021