real techniques shaping brush
Dagelijks gebruik ik Real Techniques kwasten. Het zijn ontzettend fijne kwasten en ik zou haast niet meer zonder kunnen. Toen ik deze kwast van Real Techniques zag wilde ik hem ook gewoon weer hebben. Het is de Setting Brush waar ik het over heb.

real techniques shaping brush
Real Techniques is een kwasten merk wat ontwikkeld is door de Pixiwoos. Dit zijn twee meiden met een eigen Youtube kanaal en het is een grote kans dat je ze vast wel kent. Real Techniques is wel wat lastiger verkrijgbaar in Nederland, maar gelukkig is het wel verkrijgbaar in enkele winkels en in heel veel webshops.

real techniques shaping brush
real techniques shaping brush
Deze Setting Brush is vrij klein en compact. Ik heb hem als doel gekocht om highlighter mee aan te brengen. De kwast komt in een plastic verpakking. Ik vind de kwasten altijd heel mooi verpakt zitten en het ziet er gewoon echt leuk uit. Achterop vind je nog wat eventuele informatie.

real techniques shaping brush
De kwast is lekker opvallend roze en heeft een fijne steel om vast te houden door het rubber aan het eind. De kwast is heel mooi afgewerkt en is kwalitatief erg goed. Op elke kwast staat het merk en de naam van de kwast. Niet opvallend, maar wel handig dat het erop staat.

real techniques shaping brush
De haren van de kwast zijn erg zacht en ook na het wassen blijven ze nog erg zacht. De haren zijn van taklon. De vorm van de kwast loopt wat toe in een punt en is een beetje plat. Op de foto’s kan je het wel goed zien. De haren staan niet heel dicht op elkaar en de kwast is daardoor ook niet heel stevig, maar vrij soepeltjes. De kwast verliest geen haren en ik vind het kwalitatief erg goed!

real techniques shaping brush
Met deze kwast kan je heel plaatselijk poeder aanbrengen. Bijvoorbeeld onder je ogen of je kan er highlighter mee aanzetten. Je kan hem eventueel ook nog gebruiken voor crème producten of bronzer.

Deze kwast is echt een fijne toevoeging aan mijn kwasten stash! Ik ben zeker blij met deze kwast en gebruik hem graag. Real Techniques behoort niet voor niets tot mijn één van mijn favoriete kwasten merken en ook deze kwast heeft me niet teleurgesteld.

real techniques shaping brush
Deze Real Techniques Setting brush heeft een prijs van €9,95 en is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot.