The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost
The Body Shop heeft in hun assortiment een complete welness collectie. Deze The Body Shop Welness collectie bestaat uit 3 verschillende lijnen namelijk: Sleep, Breathe en Boost. 3 verschillende lijnen, 3 verschillende geuren en 3 verschillende werkingen. Deze collectie is op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën, met ten minste 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecertificeerd vegan. In deze blogpost review ik deze producten van The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

the body shop sleep

The Body Shop Sleep

Te beginnen met de Sleep lijn. Deze lijn bevat onder andere lavendel en vetiver. Dit werkt rustgevend op body en mind. Deze lijn helpt je ontspannen en een druk hoofd leeg te maken voor het slapengaan. De Bedtime Routine met 4 stappen van The Body Shop met deze producten voor het slapengaan, heeft bewezen dat het je helpt sneller in slaap te vallen en dat het je slaapkwaliteit verbetert.

calming pillow mist
Calming Pillow Mist- €15,-
Deze Pillow Mist is een groot favoriet van mij uit deze collectie. De geur van lavendel ruik je goed, maar is niet te overheersend. Het werkt voor mij heel erg rustgevend. Op de momenten dat ik slecht kan slapen, gebruik ik graag deze Pillow Mist. Deze Pillow Mist is niet voor niets ontzettend populair. Iedere minuut wordt er 1 verkocht.

Relaxing Hair & Body Wash – €12,-
Deze body wash helpt om je geest tot rust te brengen en heeft een aromatische bloemige geur. Als je hem gebruikt als onderdeel van de 4 stappen van onze bedtime routine, val je sneller in slaap en verbetert je slaapkwaliteit. Bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost
Balmy Body Cream – €26,-
Deze Body Cream voelt erg rijk aan, trekt goed in en ruikt overduidelijk naar lavendel. Dit product vestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Bedtime Balm – €9,-
Deze balm is goed voor de extra droge plekjes, maar is ook onderdeel van de Bedtime Routine. Het is een multifunctionele balm die je in principe overal voor kan gebruiken. Bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

the body shop breathe

The Body Shop Breathe

De Breathe lijn is echt mijn favoriet op de momenten dat ik me wat ziekjes voel. De Breathe lijn is heel fris van geur en je kan echt (zoals de naam al zegt) weer even ademen. Deze lijn ruikt sterk naar Eucalyptus en Rozemarijn dat je deze geur zelfs bij een verkoudheid goed kan ruiken. De Breathe is wat mij betreft een lijn die je in huis moet hebben liggen.

Breathe Essential Oil Blend – €18,-
Deze essentiële olie breng je bijvoorbeeld met een paar druppeltjes aan op je polsen, achter je oren of in je hals. Ook fijn voor bijvoorbeeld onder de douche of in bad. Je kan deze essentiële olie ook gebruiken in je diffuser of je ruikt aan het flesje zelf. Deze vegan olie bestaat voor 100% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Breathe Calm Balm – €9,-
De Calm Balm is ook weer een wonderlijke balm die je voor veel dingen kan gebruiken. Breng ‘m aan op je polsen, achter je oren of in je hals. Deze balsem heeft een verfrissende, verkwikkende geur en helpt je weer tot jezelf te komen. Bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een fijn product om in je tas te hebben zitten!

The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost

The Body Shop Boost

Tot slot is er nog de Boost lijn. Deze lijn heeft een pittig frisse citrusgeur die positieve energie brengt, echt een boost. De producten zijn verrijkt met essentiële mandarijn- en bergamotolie.

The Body Shop Boost Whipped Body Cream – €26,-
De vegan bodycrème bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oogsprong. De body cream voelt heel dik en rijk aan en verzorgt je huid erg goed. Deze geur is echt mijn favoriet uit deze collectie.

The Body Shop Boost Shine On Hair & Body Oil – €18,-
Met de Hair & Body Oil maak je je haar en huid glad en soepel. Deze olie geeft je lichaam een subtiele glow en laat je haar er glanzend uitzien. Je kan de olie bijvoorbeeld gebruiken voor je droge punten. Het maakt je haar zachter en soepeler. De vegan olie bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

boost lijn
Wat mij betreft is deze collectie echt een must om te hebben. Normaal gesproken hou ik enorm van warme winterse en kruidige geuren, maar deze lijn is anders. Dit is voor mij een lijn om goed in slaap te kunnen vallen en die fijn is als ik me ziekjes voel en dat zijn hele bijzondere effecten van skincare. Wat mij betreft is het niet een lijn om dagelijks te gebruiken, maar op de momenten dat ik het nodig heb. Een lijn die een must is om in huis te hebben.

Dit zijn slechts een aantal producten van de Welness lijn die ik je heb laten zien, maar de collectie is enorm. Zeker de moeite waard om te bekijken/ruiken in de winkel van The Body Shop. Alle producten zijn verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online op de webshop. Op de website vind je ook nóg meer informatie over onder andere de oorsprong van de ingrediënten.

— Lees ook: Beauty adventskalenders 2023