Clinique Take The Day Off Review
Snel en goed je make-up verwijderen is natuurlijk fijn, maar ook heel belangrijk. Toch is de zoektocht naar fijne removers niet altijd even makkelijk. In dit artikel review ik de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm en de Take The Day Off Makeup Remover. De Take The Day Off producten van Clinique beloven het gezicht en de ogen grondig te reinigen, zonder de vochtbarrière te schaden.

De verpakkingen zijn in de Pantone Colour of the Year 2018: Ultra Violet, super leuk detail! Daarnaast vind ik ze er ook prachtig uitzien. De violet kleur in combinatie met de zilveren details, geven mij echt een luxe gevoel. Dit ziet er ook nog eens mooi uit in de badkamer.

Clinique Take The Day Off Review

Take The Day Off Cleansing Balm – € 32,-

Deze crème heeft een unieke textuur en verandert direct van substantie als je wat tussen je handen hebt. Clinique belooft hiermee dat alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten zonnebrandcrème effectief verwijderd worden.

De textuur verandert in een olie zodra je hem inmasseert. Zodra ik de balm goed heb ingemasseerd doe ik een beetje water op mijn gezicht en masseer ik het nog even verder. Daarna verwijder ik alles met een washandje en is mijn gezicht helemaal schoon. Mijn huid voelt na gebruik erg zacht, maar ook verzorgd aan. Ik krijg er geen droog en trekkerig gevoel van. De Cleansing Balm gebruik ik alleen voor mijn gezichtsmake-up. Voor mijn ogen en lippen gebruik ik liever het volgende product.

Clinique Take The Day Off Review

Take The Day Off Makeup Remover – € 23,50

Deze make-up remover in twee-fasen is volledig zeepvrij. Met deze remover kan je oog- en lipmake-up verwijderen. Even goed schudden van te voren en je kan wat aanbrengen op een wattenschijfje. De remover voelt vrij vettig aan op de huid. Dit is oprecht één van de beste oog- en lipmake-up removers die ik heb gebruikt. Binnen no-time heb ik al mijn make-up eraf. Waterproof mascara, eyeliner, liquid lipstick, alles gaat er met gemak af.

Clinique Take The Day Off Review

Conclusie Clinique Take The Day Off

Ik ben erg onder de indruk van de Clinique Take The Day Off producten! De Cleansing Balm verwijderd goed en makkelijk mijn gezichtsmake-up en is erg zuinig in gebruik. Hier kan ik erg lang mee doen. De Makeup Remover vind ik ook heel erg fijn werken. Doordat deze zo vettig is, gaat mijn make-up er heel snel af.

De Clinique Take The Day Off producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas. De Take The Day Off Cleansing Balm is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 32,-. De Take The Day Off Makeup Remover is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 23,50.

Het product uit deze review heb ik ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.