avond routine lente 2015 nivea
Eerder maakte ik me er niet zo’n zorgen over, maar de laatste jaren ben ik wel steeds strikter in mijn avondroutine. Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk en ik kan dat maar niet vaak genoeg zeggen. De laatste tijd gebruik ik vaak dezelfde producten en ik laat ze graag aan je zien en vertel je wat ik ervan vind.

Om te beginnen reinig ik mijn ogen en wenkbrauwen met een twee phasen reiniger. Dit vind ik echt de fijnste reinigers die er zijn. Mijn favorieten zijn van de merken Maybelline, L’Oréal, Nivea en Essence. Lekker budget dus! Op dit moment heb ik die van Nivea in gebruik. Deze reinigers halen bij mij echt alles eraf en dat ook nog eens heel snel. Verder prikt het totaal niet in mijn ogen en laten de meesten geen vettig laagje achter.

avond routine lente 2015 nivea
Daarna is het tijd om mijn gezicht te reinigen. Het liefst gebruik ik hier een facewash voor. Op dit moment gebruik ik deze reinigingsmousse van Nivea. Hier doe ik twee pompjes van op mijn hand, dan smeer ik het in tot alle schuim weg is en spoel ik het af met water. Hiermee merk ik echt dat alles eraf gaat.

Als laatste stap van de reiniging gebruik ik de Lush Tea Tree Water. Deze heb ik al een tijd en ik kan niet meer zonder! Dit is een toner die alle bacteriën die puistjes veroorzaken weg haalt. Ik weet niet wat het is, maar sindsdien is mijn huid een stuk egaler! Of het heeft een placebo effect, maar sindsdien heb ik nauwelijks puistjes gekregen. Hier doe ik altijd twee spuitjes van op een wattenschijfje en dan haal ik het over mijn gezicht. Ik gebruik altijd wattenschijfjes die gestikt zijn. Dat ze niet loslaten en enorm gaan pluizen. Dat vind ik echt verschrikkelijk.

avond routine lente 2015 nivea
Deze stap doe ik niet altijd, maar vaak verzorg ik mijn gezicht nog met een creme. Deze Karotin Feugtigheidscreme vind ik ontzettend fijn. Deze zat in het begin in de Glossybox en hij is nog niet op! Je doet er namelijk ontzettend zuinig mee. Het is eigenlijk een dagcreme, maar daar vind ik hem te dik en te glimmend voor. Als nachtcreme vind ik hem heel fijn. ’s Ochtends word ik namelijk wakker met een zacht huidje. De creme is heel dik en voedend en dat vind ik erg fijn.

avond routine lente 2015 nivea
Dit zijn dan alle producten die ik vrijwel elke avond gebruik voor mijn gezicht. Ik ben heel benieuwd wat jij allemaal gebruikt, dus laat dat zeker even achter in de reacties. Ik vind het leuk om andere producten te proberen.

Lush Tea Tree Water reviewNivea Reinigingsmousse review