Eyes Lips Face Vloeibare Precisie Eyeliner

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyeliner zetten is voor sommigen niet het meest favoriete klusje. Toch vind ik dat eyeliner een look wel helemaal af maakt. Het juiste materiaal is daarvoor wel handig en nog handiger als het ook nog budget is! Vandaag review ik een budget eyeliner van het merk Eyes Lips Face. Benieuwd of hij het geld waard is?!

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Deze eyeliner van Eyes Lips Face zit in hun vaste assortiment van de Studio lijn. Het is de Vloeibare Precisie Eyeliner. Dit is de duurste lijn van Eyes Lips Face, maar naar mijn mening ook de beste en alsnog low-budget te noemen. Eyes Lips Face is makkelijk verkrijgbaar online op hun eigen webshop.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyes Lips Face producten worden altijd netjes geleverd en ook zo deze keer weer. De eyeliner zit verpakt in een zwart doosje met wat informatie op de voor- en achterkant. Ik vind het een leuke verpakking, ook al is hij heel simpel. De eyeliner zelf is ook simpel, maar strak. Mat zwart, niet te veel poes pas en in het klein de naam. Zoals je weet ben ik gek op mat zwart dus deze verpakking heeft een punt gescoord!

Ingredienten:
Water (Aqua), Acrylates Copolymer, Iron Oxides (CI 77491), Black No. 2 (CI 77266), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Hier zie je het kwastje van de eyeliner. Hij is vrij dun, maar wel zie je twee haartjes die uitsteken en dat is niet hoe het hoort! Hierdoor kun je snel vlekken en dat wil je niet. Het kwastje is stevig, maar strijkt nog wel mee met de beweging die je maakt. Het zetten van een eyeliner gaat makkelijk. Ook al ben ik er toch over uit dat een stiftje de makkelijkste manier is.

Hierboven zie je de swatch van de Vloeibare Precisie Eyeliner. Hij is echt puur zwart en je kan er dikke en dunne lijntjes mee zetten.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
In de looks hierboven heb ik de eyeliner gebruikt. De eyeliner droogt snel en ook bij het zetten van de eyeliner blijft hij diep zwart en mat. Erg mooi! Ik loop niet tegen problemen aan met het zetten van de lijn. Wel voel ik de eyeliner lichtjes zitten. Hij droogt goed op, maar als je je erop concentreert dan merk je dat je eyeliner op hebt. Tja, het klinkt heel raar, maar met een stifteyeliner heb ik dit niet.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner

Conclusie

Ik vind het een hele fijne eyeliner en al helemaal voor de prijs. De eyeliner is diep zwart, mat en droogt snel op. Hij blijft gedurende de dag goed zitten en het effect is erg mooi! Ik vind het zeker een aanrader als het gaat om een vloeibare eyeliner. Helemaal voor de prijs!

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Voor deze eyeliner betaal je €4,-. De Eyes Lips Face Vloeibare Precisie Eyeliner is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De Eyeliner is online verkrijgbaar via deze link.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 23 april 2015 / 07:54

  Wat een fijne budgettip! Mijn favoriet van Catrice is bijna aan vervanging toe, en deze lijkt me erg fijn zoals jij hem omschrijft.

 2. 23 april 2015 / 08:08

  Oh wauw, alweer zo een prachtig product van ELF <3 Wat heb je ook een perfecte wing gezet <3

 3. 23 april 2015 / 08:10

  Ik ben het helemaal met je eens dat eyeliner een look afmaakt! Dit is ook weer een prachtig product, lijkt me heel fijn. Gaat hij op een begeven moment niet korrelen? Ik heb dat namelijk wel eens vaker gehad bij een ELF eyeliner.

  • Daniëlle
   Auteur
   23 april 2015 / 08:57

   Nou tot nu toe niet eigenlijk. Ik heb hem al een paar dagen volop in gebruik, maar hij blijft erg goed zitten. Zelfs met remover is hij er redelijk lastig af te halen. Bij mij korrelt hij in ieder geval niet gelukkig.

 4. 23 april 2015 / 08:28

  Ziet er goed uit! Ik draag elke dag eyeliner

 5. 23 april 2015 / 08:39

  Wauw dat ziet er weer goed uit. Ik vind elf echt een prachtig merk

 6. 23 april 2015 / 09:11

  Wat een fijne budgettip! Ik heb wel eens de €1,- eyeliner van elf geprobeerd, maar dat vond ik niks. Deze ziet er echt een stuk beter uit :)

 7. 23 april 2015 / 09:12

  Fijn prijsje! Mijn favoriete eyeliners blijven toch wel gelliners en stiftliners, die van MAC en essence gebruik ik dagelijks :-) Dit is niks (meer) voor mij!

  • Daniëlle
   Auteur
   23 april 2015 / 11:02

   Ik gebruik ook veel liever stifteyeliners. Mijn favorieten zijn ook die van MAC, maar ook die van L’Oréal. Dat is ook echt een topper!

 8. 23 april 2015 / 10:36

  ziet er goed uit, alleen zonde dat die twee haartjes zo staan want idd ga je sneller knoeien!

 9. 23 april 2015 / 11:06

  Mooi gezet! Zelf kan ik die Liquid Liner van Catrice wel aanraden, ook budget proof en hoef je niet op het ineternet te bestellen :D

 10. 23 april 2015 / 12:34

  Wat een mooie strakke eyeliner, wauw! Wel jammer van de uitstekende haartjes. Verder lijkt ‘ie me erg fijn!

 11. 23 april 2015 / 15:21

  Het ziet er goed uit maar ik ben het met je eens: eyeliner is het fijnste in de vorm van een stiftje. Met dit soort eyeliners krijg ik altijd dat er al product in mijn wimpers gaat zitten waardoor ze vervolgens – als ik mascara aanbreng – aan elkaar blijven plakken. Don’t like! Je hebt er overigens wel een mooie wing mee gezet <3

 12. 23 april 2015 / 21:54

  Wat een budgettopper en wat heb je de eyeliner mooi aangebracht.

 13. 25 april 2015 / 17:17

  Ik vind de eyeliner er erg goed uitzien! Een goede eyeliner is wel echt een must, ik gebruik het iedere dag.