Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyeliner zetten is voor sommigen niet het meest favoriete klusje. Toch vind ik dat eyeliner een look wel helemaal af maakt. Het juiste materiaal is daarvoor wel handig en nog handiger als het ook nog budget is! Vandaag review ik een budget eyeliner van het merk Eyes Lips Face. Benieuwd of hij het geld waard is?!

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Deze eyeliner van Eyes Lips Face zit in hun vaste assortiment van de Studio lijn. Het is de Vloeibare Precisie Eyeliner. Dit is de duurste lijn van Eyes Lips Face, maar naar mijn mening ook de beste en alsnog low-budget te noemen. Eyes Lips Face is makkelijk verkrijgbaar online op hun eigen webshop.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyes Lips Face producten worden altijd netjes geleverd en ook zo deze keer weer. De eyeliner zit verpakt in een zwart doosje met wat informatie op de voor- en achterkant. Ik vind het een leuke verpakking, ook al is hij heel simpel. De eyeliner zelf is ook simpel, maar strak. Mat zwart, niet te veel poes pas en in het klein de naam. Zoals je weet ben ik gek op mat zwart dus deze verpakking heeft een punt gescoord!

Ingredienten:
Water (Aqua), Acrylates Copolymer, Iron Oxides (CI 77491), Black No. 2 (CI 77266), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Hier zie je het kwastje van de eyeliner. Hij is vrij dun, maar wel zie je twee haartjes die uitsteken en dat is niet hoe het hoort! Hierdoor kun je snel vlekken en dat wil je niet. Het kwastje is stevig, maar strijkt nog wel mee met de beweging die je maakt. Het zetten van een eyeliner gaat makkelijk. Ook al ben ik er toch over uit dat een stiftje de makkelijkste manier is.

Hierboven zie je de swatch van de Vloeibare Precisie Eyeliner. Hij is echt puur zwart en je kan er dikke en dunne lijntjes mee zetten.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
In de looks hierboven heb ik de eyeliner gebruikt. De eyeliner droogt snel en ook bij het zetten van de eyeliner blijft hij diep zwart en mat. Erg mooi! Ik loop niet tegen problemen aan met het zetten van de lijn. Wel voel ik de eyeliner lichtjes zitten. Hij droogt goed op, maar als je je erop concentreert dan merk je dat je eyeliner op hebt. Tja, het klinkt heel raar, maar met een stifteyeliner heb ik dit niet.

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner

Conclusie

Ik vind het een hele fijne eyeliner en al helemaal voor de prijs. De eyeliner is diep zwart, mat en droogt snel op. Hij blijft gedurende de dag goed zitten en het effect is erg mooi! Ik vind het zeker een aanrader als het gaat om een vloeibare eyeliner. Helemaal voor de prijs!

Eyes Vloeibare Precisie Eyeliner
Voor deze eyeliner betaal je €4,-. De Eyes Lips Face Vloeibare Precisie Eyeliner is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De Eyeliner is online verkrijgbaar via deze link.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.