dagelijkse make-up routine
Iedere dag om 6:50 gaat de wekker, check ik social media, stap ik uit bed en dat gaat zo iedere ochtend. Één van de dagelijkse stappen die ik doe, is natuurlijk mijn make-up. Inmiddels heb ik een dagelijkse make-up routine die ik elke doordeweekse dag gebruik. Het zijn allemaal favorieten in ieder geval!

dagelijkse make-up routine
Hier zie je alles op een rijtje. Ik begin natuurlijk met het wassen van mijn gezicht, daarna gebruik ik de Lush Tea Tree Water en de Tropika dagcréme. Mijn dagelijkse make-up look is niet heel spannend, maar het geeft wel net wat extra’s en uiteraard vind ik het leuk om te doen.

dagelijkse make-up routine

Basis

Na de dagcreme begin ik met de concealer. Ik gebruik deze van Astor. Die heb ik nieuw gekocht en bevalt goed. Hij is niet heel dekkend, maar dat beetje dekking kan ik wel gebruiken. Deze gebruik ik op mijn kin, bij mijn neus, op onzuiverheden en onder mijn ogen. Ik werk de concealer uit met mijn geliefde Real Techniques Expert Face Brush. Daarna pak ik de CC cream van Max Factor in de lichtste kleur. Op zoek naar een fijne CC cream, kies dan absoluut voor deze. Dit is echt dé ontdekking voor mij van 2014. Top product! Jammer genoeg is hij bijna op. Deze breng ik in stipjes aan en smeer ik met de kwast met ronddraaiende of licht vegende bewegingen uit. Ik wacht even met afpoederen, want ik vind het fijn om alles in te laten trekken.

dagelijkse make-up routine

Wenkbrauwen

Dan ga ik over naar de wenkbrauwen. Ik gebruik de Benefit Brow Zings om ze in te kleuren met daarbij de mini kwastjes. Ik moet echt goede kwasten kopen, want dit werkt niet heel prettig. Ik begin met de gel om een strakke vorm te maken en kleur ze in met de poeder. Ik heb hier ook een filmpje over gemaakt voor de geïnteresseerden. Als ze redelijk gelijk zijn en er mooi uit zien fixeer ik ze met de Anastasia Clear Brow Gel. Ze blijven de hele dag mooi en op hun plek! Ik mis het product als ik hem vergeten ben.

dagelijkse make-up routine

Ogen

De simpelste stap zijn wel mijn ogen. Het enige wat ik doe is mascara. Eerder deed ik nog wel eens eyeliner en/of oogschaduw, maar nu niet meer. Het kost me heel veel tijd in de ochtend en vind alleen mascara ook wel fris lijken en er is niks mis mee. In het weekend ga ik weer los met looks. Ik gebruik graag de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara.

dagelijkse make-up

Wangen

Dan poeder ik mijn gezicht af en op dit moment doe ik dat met de Maybelline Matte Maker en mijn Real Techniques Duo Fiber Powder Brush. Ik wil het snel houden en gebruik verder alleen een blush. Ik gebruik de Sleek Rose Gold blush. Zo heb ik een kleurtje en een glans en is highlighter nauwelijks meer nodig. Als ik tijd over heb of zin heb dan gebruik ik nog een bronzer en highlighter.

dagelijkse make-up routine

En that’s it. Hierboven zie je het uiteindelijke resultaat. Simpel, maar toch leuk en het staat fris.

dagelijkse make-up routine
Verder doe ik niets bijzonders met mijn haar. Ik borstel het door en that’s it. Verder gebruik ik uiteraard nog een fijne lippenbalsem van Maybelline of Labello. Wat voor make-up doe jij dagelijks op?