ebay
Al mijn eBay pakketjes zijn weer binnen en de afgelopen tijd heb ik ze allemaal volop gebruikt. Dus bij deze heb ik voor jullie weer een artikel waarin ik mijn mening vertel over deze producten. eBay is natuurlijk super handig en heel goedkoop, maar is het het waard. Vandaag ga ik bespreken wat ik de vorige keer allemaal besteld heb. In dit artikel kun je zien wat ik allemaal besteld heb. Daar vind je ook de verkopers van de producten

ebay

Dit spiegeltje kwam als eerste binnen. Ik had hem al heel vaak op eBay gezien, maar ik was het eigenlijk niet nodig. Nu eigenlijk ook niet, maar er was iets in mij dat zei dat ik hem móest kopen. Dus dat heb ik gedaan. Het spiegeltje is een mini Macbookje. Zelf heb ik ook een Macbook, dus vandaar dat ik het wel heel leuk vond. Het spiegeltje is best wel groot opzich. Hij is namelijk 9,5 centimeter breed. Het schaniertje is niet zo heel stevig. Hij blijft niet rechtop staan. Hij is namelijk best wel zwak. Zelf vind ik dat niet zo erg, maar soms kan het wel vervelend zijn. De details zijn heel erg leuk en goed gedaan. Ik vind het een fijn spiegeltje voor in mijn tas en dat voor maar €2,27.

ebay
Ook bestelde ik een microSD kaartje voor in mijn telefoon. Lekker makkelijk en stukken goedkoper dan in de winkel. Misschien mankeert er wel wat aan, maar het zou ook aan mijn telefoon kunnen liggen. Eens per twee weken ongeveer ontkoppelt mijn telefoon de SD kaart. Dan moet ik hem weer handmatig koppelen. Het is vervelend, maar heb er geen problemen mee en het zou aan mijn telefoon kunnen liggen. Ik wil hier dus eigenlijk niet over oordelen. Want elk microSD kaartje is weer anders. Voor €8,56 vond ik het in ieder geval niet duur en ik ben blij dat ik hem gekocht heb. Ik zou het wel vaker willen proberen. Als ik meerdere heb gekocht die niet goed zijn, dan weet ik het voor de volgende keer, maar na één kaartje wil ik daar niet over oordelen.

ebay
Deze muis vind ik wat minder. Hij is heel erg mooi, kwam snel binnen, maar ik vind hem niet fijn werken. Hij ligt niet lekker in de hand en scrollen gaat best lastig en niet soepel. Ook pakt hij hem niet altijd. Als ik bezig ben, dan heeft hij ineens geen verbinding meer. Ik heb hem een paar dagen gebruikt, maar hij ligt nu in de la. Nee dit is niks voor mij. Jammer van de €3,20. Misschien dat ik nog een leuke andere muis vind op eBay.

ebay
Het duurde even, maar ik heb ze binnen. Deze filters voor mijn camera. Ik heb er al een artikel over geschreven met duidelijke foto’s. Omdat ik dit artikel anders een beetje groot begon te vinden. Het zijn een soort vergrootglazen die je op je lens zet. Je draait ze erop en dan haal je het product dichterbij. Zo kun je het ook wel vergelijken. Want zet je de +10 erop dan moet je heel dichtbij gaan zitten. Want een normale portret foto kun je er niet mee maken. Want met een vergrootglas kun je ook niet normaal kijken. Ik vind ze heel fijn. Vooral omdat ik veel beautyproducten fotografeer. Ik kan veel beter de details laten zien en de foto’s vind ik mooier worden omdat je er ook een soort scherpte-diepte effect mee versterkt. Het enige nadeel vind ik, dat je vaak moet wisselen van filter. Omdat +10 soms net te dichtbij is. De €7,91 vond ik ze helemaal waard!

ebay
Toen ik mijn camera had, had ik ook direct een afstandsbediening besteld. Ook deze heb ik binnen en vind hem ontzettend fijn. Dit is echt ideaal. Je moet één instelling op je camera doen en hij vind de afstandsbediening direct. Ik gebruik hem graag als ik foto’s maak voor een ooglook of foto’s van mijzelf. Ik wil hem ook nog gebruiken voor outfit foto’s, maar dat komt nog wel. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat hij zo goedkoop was. Hij kostte namelijk maar €0,71.

ebay
Zo dit was het weer. Want een positiviteit weer zeg. Ik hou van eBay en jullie vroegen er in het vorige artikel veel naar en volgens mij vinden jullie het ook leuk om te zien. Ondertussen heb ik natuurlijk alweer meer dingen besteld, maar dat duurt nog even voordat dat binnen is. De verkopers vind je in het vorige artikel.

Wat heb jij de laatste tijd op eBay besteld?

x Daniëlle

eBay mini reviews #2
eBay mini reviews #1

eBay aankopen #3
eBay aankopen #2
eBay aankopen #1