blog top 3 tag
In het artikel van vandaag ga ik antwoorden op vragen en ik mag maar drie antwoorden geven. Het is de Blog Top 3 Tag en vandaag lees je hem op mijn blog.

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
♡ Mijn Nikon D5100
♡ Mijn Macbook
♡ Fotografie accessoires en tools

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
♡ Goede layout
♡ Mooie duidelijke foto’s
♡ Artikelen natuurlijk

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
♡ Beauty Reviews
♡ Make-up Looks
♡ Beauty tips en nieuws

blog top 3
Wat zijn de drie populairste posts op je blog? (afgelopen maand)
Shoptip: Beau Make-up Store
eBay Lip Laquers
MAC Julia Petit Limited Edition

Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
♡ Graag wil ik voor mijn bezoekers uitstralen dat dit een beauty blog is waar ze dagelijks naar toe kunnen surfen voor nieuwe artikelen.
♡ Ook wil ik graag mensen inspireren met mijn ooglooks en artikelen. Jammer genoeg heb ik op dit moment alleen minder tijd om mooie looks te maken en te fotograferen. Geloof me, daar gaat echt enorm veel tijd in zitten.
♡ Verder wil ik graag nog iets bereiken met mijn blog wat jullie misschien niet snel zullen merken. Het is namelijk wel mijn droom om parttime voor mijn blog te kunnen werken. Bloggen kost namelijk enorm veel tijd en voor kwalitatief goede artikelen ben ik lang bezig. Dit is echt een droom van mij!

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Bloglovin
Facebook
Instagram

blog top 3
Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
♡ Het grootste voordeel vind ik dat het zo gevarieerd is. Als ik een dag zin heb om foto’s te maken dan kan dat, als ik bezig wil met coderen dan kan dat, als ik wil schrijven dan kan dat. Het is echt zo leuk om zo veel verschillende dingen te kunnen doen. Fotograferen, schrijven, Photoshoppen, coderen, filmen, interactie met lezers, naar events en nog wel meer!
♡ Fotograferen vind ik soms een nadeel. Producten die glimmen en die wit zijn, zijn voor mij echt een ramp om te fotograferen! Verder lukt het soms niet met het licht of is het te donker als ik thuis ben om te filmen en te fotograferen.
♡ Ook vind ik het een nadeel dat ik tijd te kort kom. Ik wil dolgraag meer filmpjes maken, meer looks, meer reviews en betere artikelen. Alleen door tijdgebrek word het hem dit niet. 50 uur werken per week is toch best pittig! Toch zijn deze nadelen veel kleiner dan alle grote voordelen die bloggen heeft.

Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
♡ Heel veel meiden laten onder elk artikel een reactie achter. Ik kan hiervan dus echt even geen drie uitkiezen. Ik ben blij met elke comment!

Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
BeautyCloud van Anneloes
The Beauty Assistant van Marloes
Miss Lipgloss van Cynthia

Ik volg meer dan 150 blogs op Bloglovin, dus ik heb zeker meer dan drie favorieten!

Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
♡ Beauty
♡ Vlogs en Plogs
♡ Gezondheid

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?
♡ Er zijn enorm veel blogs op dit moment. Probeer eruit te springen door iets bijzonders. Bijvoorbeeld het door een mooie layout, mooie fotografie, unieke artikelen, leuke filmpjes. Vind je draai en de bezoekers komen waarschijnlijk nog sneller!
♡ Wees jezelf en blog over onderwerpen die jij leuk vind. Als lezer merk je als iemand enthousiast is en dat is alleen maar extra leuk om te lezen en je doet natuurlijk jezelf een plezier om met je passie bezig te zijn.
♡ Heb geduld! In het begin duurt het vaak heel lang voordat de bezoekers komen en voordat ze je echt ontdekt hebben! Het komt allemaal wel, geloof me 🙂

Hopelijk vonden jullie deze tag leuk om te lezen. Hierbij tag ik graag Esther, Elise en Denise. Ik hoop dat jullie de tag ook overnemen want ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!