Eyes Lips Face Blush Palette Light

elf blush palette light review
Het product waar ik de meeste make-up van heb is denk ik wel blush. De naam van mijn blog bevat niet voor niets dit product. Ik vind het prachtig en jahoor ik heb weer een nieuw pareltje in huis. Stiekem is het er niet één, maar zijn het er vier! Ik heb het over de Eyes Lips Face Blush Palette in Light. Ik vertel je er vandaag mijn mening over en of hij de moeite waard is.

elf blush palette light review
Het blush palette komt in een doosje met daarop enkele informatie. Het blush palette zelf is heel stevig qua verpakking. Hij is mat zwart en bevat een grote spiegel binnenin (pluspunt!).


Het palette is verkrijgbaar in twee verschillende kleursoorten, namelijk Light en Dark. Uiteraard koos ik voor Light omdat ik een hele lichte huidskleur heb. Het palette bevat vier verschillende blush kleuren. Al deze kleuren kun je er uit klikken. Je zou dus je eigen palette kunnen samenstellen. Helaas zijn er nog geen hervulbare blush kleuren verkrijgbaar. Hopelijk komt dat nog! Je zou eventueel de kleuren uit het Dark palette kunnen verwisselen met de Light versie.

elf blush palette light review

elf blush palette light review

elf blush palette light review
Hier zie je alle kleuren nog eens goed op een rij. Alle kleuren behalve die van rechtsonder zijn mat. De kleur rechtsonder bevat een aantal opvallende gouden glittertjes.

elf blush palette light review
Hier zie je alle swatches op een rij. De kleuren zijn erg sterk gepigmenteerd. De eerste kleur is het minst gepigmenteerd, maar alsnog heel fel. De tweede kleur is voor mijn gevoel wat meer oranje uitgeslagen als verwacht. Ik zou hem misschien eerder als bronzer gebruiken. Ik ben benieuwd hoe alle kleuren eruit zullen zien op het gezicht.

elf blush palette light review
Hier zie je mijn gezicht zonder blush.

elf blush palette light review
Als eerst zie je hier de roze kleur op mijn gezicht. Ik vind hem mooier als ik had verwacht! Alle blushes heb ik trouwens wat sterker aangebracht omdat anders het verschil bijna niet te zien is. Het kan dus dat je denkt: ‘Oeh dat is iets too much’. Deze kleur brengt makkelijk aan en ik vind hem prachtig.

elf blush palette light review
Deze bruine kleur vind ik ook mooier dan verwacht. Als bronzer is hij echt te oranje. Wel is hij goed gepigmenteerd, dus moet je even uitkijken met aanbrengen. Ook kan het dat hij niet bij elke huidskleur heel mooi staat.

elf blush palette light review
Deze rode/koraal kleur vind ik ook erg mooi. Wederom weer heel goed gepigmenteerd, maar het effect is wel erg mooi.

elf blush palette light review
Als je echte rode wangetjes wil dan moet je voor deze gaan. Net zoals de rest is hij heel gepigmenteerd. Let dus op met aanbrengen en doe het eventueel met een stippling brush.

elf blush palette light review
Hier zie je alle kleuren nog bij elkaar.

elf blush palette light review
En nog weer in close-up.

elf blush palette light review
Ik hoop dat Elf komt met hervulbare blushes. Het palette is groot wat misschien niet handig is om mee te nemen, maar ik zou er ook niet voor kiezen om een heel blush palette mee te nemen en hou hem lekker thuis. De verpakking vind ik prachtig en enorm handig door de grotere spiegel. De kleuren zijn prachtig en ik vind het zeker een aanrader van een palette. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat de blushes wat sterk gepigmenteerd zijn, maar daar in ruil voor heb je wel vier unieke kleuren.

elf blush palette light review
Het palette is verkrijgbaar online op de website van Eyes Lips Face voor een prijs van €6,80 en hier vind je de link naar het blush palette. Echt een prima prijs! Dat betekent dat je maar €1,70 kwijt bent per kleur!

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

26 Reacties

 1. 14 april 2015 / 07:10

  Vind het palette en de kleuren er goed uit zien, ook leuk dat je de blush per kleur “los” kan maken van het palette x

 2. 14 april 2015 / 07:56

  Super leuk en handig zo een palette! De blushes zien er goed uit.

 3. 14 april 2015 / 07:58

  wat een mooie blush kit en ben echt onder de indruk van het pigment. Ik vind de kleuren goed bij je staan.

 4. 14 april 2015 / 08:08

  Wat fijn dat de blushes zo gepigmenteerd zijn, alleen een beetje oppassen met aanbrengen inderdaad. Mooie foto’s! <3

 5. Laya
  14 april 2015 / 09:23

  Ziet er mooi uit! Deze zou ik zeker kopen!

  xx

 6. 14 april 2015 / 09:34

  Wauw die kleuren zijn echt goed gepigmenteerd! Ik vind ze heel mooi en ze staan je ook prachtig. Liefs

 7. 14 april 2015 / 10:14

  Deze staat ook nog hoog op mijn lijstje :-) Heel erg mooie blushes zijn het, lekkere felle kleurtjes!

 8. 14 april 2015 / 10:51

  De blushes zijn echt ontzettend gepigmenteerd! Heel erg mooi<3

 9. 14 april 2015 / 13:29

  Ik vind dit palette echt geweldig, ben er ook super blij mee

 10. 14 april 2015 / 14:07

  Voor mee op vakantie lijkt het me een prima palette aangezien je dan meerdere kleuren bij je hebt. Ze staan je goed (:!

 11. 14 april 2015 / 16:51

  Wauw, die koraal tint is onwijs mooi! Echt een leuk palette. Mooie foto’s ook <3

 12. 14 april 2015 / 17:55

  Waauwwwiee, me likey! Wat een prachtig blush palette. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat ik nog nooit een product van e.l.f. heb geprobeerd! Maar dit artikel heeft mij wel echt nieuwsgierig gemaakt. Liefs

  • Daniëlle
   Auteur
   15 april 2015 / 08:58

   Elf heeft echt prachtige en fijne producten en dat voor zo’n lage prijs. Er komen nog meer reviews aan :)

 13. 14 april 2015 / 19:10

  Wat een prachtig palette zeg! Ik vind hem erg leuk, alleen niet echt iets voor mij aangezien ik nooit blush draag :)

 14. 14 april 2015 / 19:47

  Ze zien er mooi uit, je kan ze goed hebben!

 15. 14 april 2015 / 20:20

  Ik zie het palette steeds meer voorbij komen. Ik vind de kleuren erg mooi, en ze staan je allemaal erg goed!

 16. 14 april 2015 / 20:44

  Prachtig hoor, voorzichtig aanbrengen maar dan heb je wel een prachtig palette

 17. 15 april 2015 / 08:56

  Wat een mooi blush palette is dit. ZIet er erg goed uit!

 18. 15 april 2015 / 15:49

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Heb je die gemaakt met je nieuwe flitser?
  En het palette ziet er ook super uit, mooie kleuren voor zo’n prijsje!

  • Daniëlle
   Auteur
   16 april 2015 / 16:14

   Ja klopt! Ik heb ze gemaakt met mijn flitser. Dankjewel voor je ontzettend lieve comment <3