De derde winactie heb ik inmiddels geregeld en hij is in samenwerking met een webshop waar ik graag op kijk. Namelijk Just Twenty. Met deze winactie kun je namelijk maar liefst €45,- shoptegoed winnen die vrij te besteden zal zijn in de webshop.

Deze winactie is in samenwerking met Just Twenty. Dit is een Nederlandse webshop die veel budget sieraden verkoopt en er zit voor iedereen wel wat leuks tussen. Bestel je voor 15:00 dan heb je het binnen twee dagen in huis. De verzendkosten zijn €2,50 en gratis boven een bestelling van €10,-. Met deze winactie maak je dus kan op €45,- shoptegoed en daarvan kun je heel veel uitzoeken.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.
– Volg Just Twenty op Instagram.

Wat mag je doen om kans te maken?

– Like Make Me Blush op Facebook
– Volg mij op Twitter en tweet “Win een sieradenpakket twv €45,-van @justtwentyy Klik hier om mee te doen: www.makemeblush.nl #winactie @Daniieexxx
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op het Youtube kanaal van Make Me Blush

De winactie loopt vanaf vandaag 22 december tot en met 29 december. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.