cinderella ooglook mac fotd review
’s Ochtends heb ik niet echt meer tijd om uren bezig te zijn met mijn make-up. Gelukkig is de klok een uur verzet en voor een blogger heeft dat veel voordelen! Zo kan ik nu ook als ik thuis ben na stage nog kort wat fotograferen. Waaronder dus ook looks! Ik maakte een look met mijn nieuwe MAC Cinderella palette en laat hem je vandaag zien.

cinderella ooglook mac fotd review
Voor de basis van mijn make-up gebruikte ik de Oriflame Giordani Gold CC Cream in de lichtste kleur met de Perfect Stay 24H Concealer van Astor. Dit poederde ik af met de Maybelline Matte Maker. Als blush gebruikte ik de MAC Toledo Ombre Blush in de kleur Ripe Peach. De bronzer en highlighter zette ik aan met de Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder Sunshine. Die highlighter uit dit doosje is trouwens echt prachtig!

cinderella ooglook mac fotd review
Mijn wenkbrauwen deed ik zoals altijd. Ik gebruikte de Benefit Brow Zings Brow Shaping Kit in de kleur Light en maakte ze af met de Anastasia Clear Brow Gel.

cinderella ooglook mac fotd review
cinderella ooglook mac fotd review
Dan over naar de look waar het echt om gaat. Ik maakte deze smokey look met het MAC Cinderella Stroke of Midnight palette waarvan binnenkort een review online komt. Ik begon met de Too Faced Shadow Insurance voor de basis. De kleur Phloof! gebruikte ik als highlighter onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Echt een prachtige opvallende kleur! Omega bracht ik aan in de arcadeboog met een blending kwast. Daarna bracht ik Stroke of Midnight aan op het bewegende ooglid. Hoe meer richting de arcadeboog hoe minder ik ervan aanbracht. Waardoor het lichtjes overloopt en je geen harde lijnen hebt. Daarna bracht ik Quarry aan in de arcadeboog met weer een zachte kwast en daarna bracht ik weer Stroke of Midnight op dezelfde plek aan. Onder het oog bracht ik nog Storke of Midnight aan en ging ik blenden.

cinderella ooglook mac fotd review
De Essence Longlasting Eye Pencil in Black bracht ik aan op mijn bovenste en onderste waterlijn voor lekker veel intensiteit en een mooi geheel omdat alles toch al heel smokey is. Miss Sporty Pump 24H Up Booster Eyeliner gebruikte ik om een mooie wing te zetten en de look maakte ik af met de Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara. Op mijn lippen gebruikte ik nog MAC Pink Plaid Lipstick.

cinderella ooglook mac fotd review
Dat was dan alweer de omschrijving van de look. Ik probeerde weer wat nieuws uit met mijn camera voor close-up make-up look foto’s. De kleuren komen wel goed over, maar de look is niet 100% scherp helaas. Jammer genoeg kan ik er niet veel aan veranderen. Toch nog maar wat meer experimenteren dus. Sorry daarvoor.