remington curl revolution review prijsHet word ons allemaal een stuk makkelijker gemaakt en ik vind dat helemaal geen probleem! Remington komt namelijk met een nieuwe krultang genaamd Curl Revolution. Een krultang die zelf draait waardoor het krullen van je haar nog makkelijker word. Vandaag vertel ik je er wat meer over.

remington curl revolution review prijs
De krultang heeft een automatische invoer, een roterende cilinder en vijf temperatuurstanden. Waarschijnlijk herken je het wel als je met regelmaat je haren krult. Je hebt geen idee waar je je armen moet laten en welke kant je op moet krullen en dat ook nog allemaal in combinatie met oppassen om jezelf niet te branden. Met deze krultang kan je met één druk op de knop de Curl Revolution laten draaien naar rechts of naar links. Geen gedoe dus meer.

De Curl Revolution heeft een viervoudige beschermlaag met ionisch toermalijn dat een statisch effect voorkomt. Ook zorgt de keramische laag ervoor dat de styler soepel door het haar glijdt.

remington curl revolution review prijs
De krultang bevat knoppen waar je de vijf verschillende temperatuurstanden kan aflezen. De maximale temperatuur is 230 graden. De krultang is na 15 seconden opgewarmd en heeft een temperatuurslot. Ook heeft de Curl Revolution een temperatuurboostfunctie speciaal voor dik haar. Hij schakelt zichzelf uit na 60 minuten.

De krultang is mooi zachtroze met gouden accenten, heeft een draaibaar snoer van 1,8 meter een opbergtas en je kan het voltage instellen voor als je naar het buitenland gaat.

remington curl revolution review prijs
Deze Remington Curl Revolution is verkrijgbaar bij Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Douglas, V&D, Scheer&Foppen, BCC, Kijkshop en Media Markt voor een prijs van €69,99.

Ik ben ontzettend benieuwd en volgens mij