Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Kerst penselend van The Body Shop. Samen met Anneloes en Wies ging ik richting de locatie in Amsterdam. Het regende en we gingen ook nog eens de verkeerde kant op, maar uiteindelijk kwamen we aan bij een prachtig gebouw. Niet zo zeer van buiten, maar van binnen wel. Het heette de Nieuwe Liefde en in dit gebouw ging The Body Shop nieuwe producten presenteren, waaronder een hoop Kerstproducten.


We werden ontvangen en kregen een leuk naamkaartje op. We namen een drankje, kletsen wat bij, zagen al wat nieuwe producten en daarna konden we naar boven. We gingen naar boven in een hele toffe lift met alleen maar spiegels. Daar kwamen we aan in een ruimte waar de presentatie werd gehouden.


We kregen uitleg over de nieuwe producten en terwijl we er uitleg over kregen, kregen we ook direct de producten. Zo konden we onze eigen goodiebag vullen en zelf kleuren uitzoeken naar eigen wens. Uiteindelijk is het een bomvolle goodiebag geworden, waarin ik in een apart artikel meer zal vertellen.


Ook kregen we filmpjes te zien over hoe de producten worden gemaakt. Waar de argan olie vandaan komt en hoe dat nou in zijn werk gaat. Ik vond het erg interessant om te zien en vind het goed dat The Body Shop hier veel mee bezig is zodat deze mensen ook een eerlijke prijs krijgen voor hun werk.


Dit jaar werkt The Body Shop tijdens de kerstperiode samen met War Child. De organisatie voor kinderen die getroffen zijn door oorlog en om hun wens om naar school te gaan te laten uitkomen. Daarom heeft The Body Shop speciaal schoolboeken in hun collectie. Niet zomaar schoolboeken, maar hele leuke schoolboeken met een leuke inhoud. Vanaf de buitenkant lijkt het een boek, maar binnenin vind je een aantal mini producten van een bepaalde geurlijn. Hij is verkrijgbaar in Joy, Love en Peace.


Deze lijn ken je misschien al wel. De argan olie lijn. Ook deze konden we nog even zien tijdens het event.


Ook heeft The Body Shop weer een nieuw parfum. Namelijk de geur Red Musk.


Deze Kerst hebben ze ook lekker veel leuke cadeauverpakkingen om weg te geven of om gewoon voor jezelf te kopen. Ze zien er tof uit en er zijn enorm veel soorten. Er is zelfs een adventkalender en een muziekkoepel.


Naast de leuke Kerstproducten verkopen ze nu ook Nagellak. De kleuren van deze nagellak zijn geïnspireerd op de natuur. Het heeft misschien wat lang geduurd voordat The Body Shop met nagellak kwam, maar ze wilden graag een goede nagellak hebben die echt goed zijn werk deed.


Ook zijn er speciale setjes te koop. Een nagellakje die matcht met de kleur van een handcreme. Ze zitten verpakt in leuke blikjes en hier vind je alle vier de setjes.


Kijk, dit is die muziekkoepel. Binnenin zitten producten, maar hij draait ook rond en maakt dan muziek.


Zoals ik al zei heb ik een goed gevulde goodiebag en in een apart artikel of filmpje laat ik al deze producten aan jullie zien.


Graag wil ik The Body Shop heel erg bedanken dat ik uitgenodigd ben voor dit event. Ik vond het erg leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn en ik vond de presentatie heel goed in elkaar gezet en leuk om naar te luisteren. Hierboven zie je op de foto nog deels alle camera’s. Dat was erg leuk om zo op een rijtje te zien. Na het event ben ik nog even met Anneloes, Wies en Evelien de stad in geweest en het was heel gezellig en ik wil ook jullie bedanken voor een gezellige middag!

Liefs Daniëlle