Rimmel Match Perfection Foundation

rimmel match perfection foundation review
Herken je dat, dat je een product ontdekt die eigenlijk al een lange tijd bestaat? Normaal gesproken ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten, maar toen ik eens keek in het huidige assortiment van Rimmel, kwam ik toch een product tegen wat ik nog niet kende. Ik review in dit artikel de Rimmel Match Perfection Foundation en je wat ik van dit product vind en of hij geschikt is voor de hele lichte huid.

rimmel match perfection foundation review
De foundation die vandaag review is de Rimmel Match Perfection Foundation. Deze foundation is gewoon bij de drogist verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Op de Engelse webshop Feel Unique (die wel naar Nederland verzend) zijn 12 kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik de kleur 100 Light Porcelain. De foundation belooft de hele dag mooi te blijven zitten en bevat ook SPF 18. Daarnaast bevat hij ook lichtreflecterende pigmenten die ervoor zorgen dat oneffenheden minder zichtbaar worden.

rimmel match perfection foundation review
De verpakking vind ik mooi en echt bij Rimmel passen. Het is een glazen flacon met een goed doserend pompsysteem. De details zijn blauw en het geheel vind ik er prima uitzien en werkt fijn. De inhoud van deze foundation is 30ml; wat normaal is voor een foundation.

Hier zie je de foundation op mijn hand. Zo is de kleur en de dekking lichtelijk te zien. De ondertoon van deze foundation is aan de roze kant. Niet heel opvallend, maar het is wel te zien. Goed om te weten!

rimmel match perfection foundation review
Hier zie je een foundation waarbij ik op de bovenste foto’s geen foundation draag en op de onderste foto’s dus de Rimmel Match Perfection Foundation. Ik ben erg tevreden over de dekking. Precies de dekking die ik wil voor een dagelijkse foundation. Niet te heftig, maar toch voldoende. Hij is vrij mat qua finish, maar toch zie je nog wel wat glanzende delen bij mijn wangen, voorhoofd en neus.

rimmel match perfection foundation review
Niet een hele charmante foto, maar hier zie je wel duidelijk wat voor dekking en effect deze foundation geeft. De foundation is qua substantie vrij dun. Niet zo dun dat het van mijn hand af zou lopen, maar ook niet zo dik dat het blijft liggen op haar plek. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en prettig.

rimmel match perfection foundation review
Hier zie je mijn gezicht met full face make-up inclusief dus de Rimmel Match Perfection Foundation. Gedurende de dag blijft deze foundation goed zitten.

rimmel match perfection foundation review

Conclusie Rimmel Match Perfection Foundation:

Ik ben enorm tevreden over deze foundation. De kleur matcht erg goed met mijn huid en ik ben enorm bleek, dus dat vind ik heel fijn! Voor de rest heb ik eigenlijk ook geen enkel negatief punt te melden over deze foundation. Zeker een aanrader!

De Rimmel Match Perfection Foundation is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en FeelUnique voor een prijs van €12,99 en hij is nu zelfs in de aanbieding.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. Britt
  14 februari 2017 / 07:30

  Wauw, ik had deze al een tijdje op het oog maar ik moet zeggen dat ik denk dat ik hem onder andere naar aanleiding van deze video wel ga halen, heel mooi!

  • Daniëlle
   Auteur
   14 februari 2017 / 16:25

   Zulk soort reacties zijn altijd enorm leuk om te lezen! <3

 2. 14 februari 2017 / 07:45

  Het resultaat is mooi, en ben wel benieuwd hoe deze foundation voor zou zijn. Goede voor en na foto’s.

 3. 14 februari 2017 / 07:57

  Wat een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt! Ik ben benieuwd hoe deze het zou doen voor mijn droge huid <3

 4. 14 februari 2017 / 08:17

  ik heb deze zelf ook en meng hem graag met eentje van catrice, works like a dream!

 5. 14 februari 2017 / 08:47

  Mooi resultaat, klinkt als een fijne foundation. Ik mis alleen wel de foto met product op je hand? Of laadt deze bij mij niet?

  • Daniëlle
   Auteur
   14 februari 2017 / 16:23

   Oh pff wat stom, helemaal vergeten zie ik! Dankjewel voor het melden. Ik zal het aanpassen zodra ik thuis ben :)

 6. 14 februari 2017 / 09:21

  Oeh wat een goed resultaat. Duidelijke, heldere review! Hier ga ik zeker even naar kijken als mijn foundation op is.

  • Daniëlle
   Auteur
   14 februari 2017 / 16:24

   Dankjewel! Fijn om te lezen dat je het een heldere en duidelijke review vindt. Is toch altijd wel mijn doel :)

 7. 14 februari 2017 / 14:53

  Fijn dat hij zo goed matcht met je huid. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord. Ik vind de finish ook heel erg mooi!

 8. 14 februari 2017 / 19:04

  Dit is ook mijn favoriete foundation heb al een paar flesjes opgebruikt. Super goede kleur voor mijn huid ook.

 9. 14 februari 2017 / 20:56

  Goed te lezen dat er eindelijk een ‘budgetproof’ lichte foundation met een roze ondertoon is. Scheelt weer een tripje naar de douglas.

 10. 14 februari 2017 / 20:59

  Ah dit is toevallig ook mijn favoriet. Echt de perfecte foundation!

 11. Linda
  6 april 2018 / 16:08

  Welk nummer is dit?? Daar ben ik juist benieuwd naar