essence arriba trend edition
Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s, sombrero’s en prachtige stranden van Cancún. Van half juli tot half augustus 2015 biedt de nieuwe trend edition “Arriba!” zomerse producten voor een vrolijke, kleurrijke stijl, net als de pracht en praal die je kunt bewonderen op de typische Mexicaanse markten. We gaan naar Mexico… met essence!

essence arriba trend edition

Oogschaduws – €1,99

01 la vida loca en 02 macarena mint

Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een mooie oogmake-up. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen.

essence arriba trend edition

Lipgloss – €1,89

01 hola, guapa en 02 red corazón

Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming.

essence arriba trend edition

Blush – €2,99

01 baila, baila

Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect.

essence arriba trend edition

Nagellak – €1,89

01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca

Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten.

essence arriba trend edition

Top coat – €1,99

01 chica bonita en 02 festival of colours

Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten
en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish.

essence arriba trend edition

Hair chalk – €3,99

01 hola, guapa en 02 macarena mint

Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar.

essence arriba trend edition

Waaier – €2,99

01 festival of colours

De waaier met bloemenprint is onmisbaar voor verkoeling op warme dagen en is bovendien ultracool om te zien.

Essence Arriba is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Welk product spreekt jou het meeste aan?