Twee weken geleden konden jullie al een vlog zien ipv foto’s voor de afwisseling. Op Youtube werd de video goed ontvangen. Op mijn blog wat minder, maar misschien komt dat ook omdat het Koningsdag was natuurlijk! Vandaag laat ik weer in foto’s zien wat ik nou allemaal heb gedaan de afgelopen twee weken. Personal Blush voor mei.


De week dat ik heb gevlogd heb ik ook minder foto’s gemaakt. Hierboven kan je nog de vlog zien als je dat leuk vind.


Maandagsavond ging ik foto’s bewerken. Op dat moment had ik even geen witte achtergrond en ging ik het dus maar achteraf bewerken voor een keer. Heel simpel eigenlijk 🙂


Woensdags moest ik weer een dagje naar school en een groot deel van de school werd gewoon afgebroken. Waarom weet ik niet, maar het zag er heel apart uit.


Na school ging ik nog langs de Jumbo om heerlijke Jumbollen te halen! Koningsdag moest in ieder geval gevierd worden.


Hmm, buritos. Zo lekker!


Ook maakte ik nog een look speciaal voor Koningsdag. Ik vind hem goed gelukt. Op Koningsdag zelf droeg ik niet veel bijzonders qua make-up omdat ik daar eerlijk gezegd niet heel veel zin in had. Wel had ik een bijpassende outfit en nagels.


Zaterdags moest ik werken en omdat het bijna Koningsdag was stonden er heerlijke Jumbollen op tafel.


In de avond had ik een housewarming. We gingen van te voren nog even de stad in. Er werd een plein geopend blijkbaar en er was dus een kermis. We gingen even langs.


Björn houdt wel van een beetje gokken en winnen natuurlijk!


Ook was er een optreden. We bleven nog eventjes om te kijken.


Op Koningsdag maakte ik me ’s ochtends vroeg klaar in Oranje stemming.


Björn ophalen en richting de stad!


We gingen eerst over de markt lopen en daarna even een terrasje pakken.


En ook nog even een Turkse Tosti lunchen.


Voor mijn blog kreeg ik een pakket met nieuwe producten van L’Oréal. Dit was mijn allereerste pakketje van L’Oréal en ik had niet direct zo veel producten verwacht. Soms vind ik dit nog een beetje bizar, maar ben er wel heel dankbaar voor en ook dat PR mensen mijn blog het waard vinden.


Voor stage ben ik bezig met een krijtbord opdracht. Dit word een groot behang wat word opgehangen achter de bar. Super tof!


Op mijn blog liet ik jullie mijn avond routine zien met de producten die ik de afgelopen tijd gebruik.


3 mei waren Björn en ik vier jaar samen. We gingen dit vieren door naar de bioscoop te gaan.


Ook namen we nachos. Wel heel duur, maar ook heel lekker.


We gingen naar de film Focus. Best wel leuk eigenlijk! Het einde was alleen wat verwarrend, maar zeker een aanrader.


Dinsdag op Bevrijdingsdag moest ik werken. Na het werken werd ik verrast met dit pakketje wat aankwam.


Het is een hele leuke gel nagellak set die ik uitgebreid ga reviewen voor jullie. Op dit moment ben ik hem volop aan het testen.


Een andere opdracht voor mij op stage is om een ander magazine op te maken. Afgelopen week heb ik deze opdracht afgerond en hij ligt bij de drukker!Producten aan het fotograferen!


Mijn afstudeeropdracht is bijna af! Terwijl jullie dit lezen ligt hij bij de drukker. Ik moest een volledig magazine ontwerpen en opmaken. De cover die je hier ziet is al bij de drukker in Amsterdam. Ik kan niet wachten op het complete magazine van 68 pagina’s te zien!


Eindelijk ontving ik mijn certificaat van The College. Echt super leuk om te zien. Ben er in ieder geval heel blij mee.


Afgelopen week kwam mijn review online van deze prachtige Boca lipstick.


Mijn twee bestelde hoesjes kwamen binnen en zijn echt mooi!


In Groningen was er zaterdag een Hunkemöller Fabrieksverkoop. Alles was spot goedkoop. Samen met mijn zus en moeder heb ik lekker geshopt.


Bij de kassa rekende ik ongeveer €40,- uit en Björn had uitgerekend dat het normaal bijna €300,- bij elkaar is. Dat is pas korting! Zo kocht ik onder andere 3 hele bikini’s voor in totaal €8,50!


Gisteren gingen Björn en ik lekker bakken. We maakten onder anderen American Cookies.


Ook maakten we een taart met abrikozen en bosbessen.

Zo, dat waren mijn twee weken. Mijn afstudeeropdracht is eindelijk bijna af en daar ben ik echt heel blij mee. Over ongeveer twee weken heb ik dus examen daarvoor. Aankomende week ga ik alles afronden aan deze opdracht en dan ben ik lekker een paar daagjes vrij vanwege Hemelvaart. Hoe was jou week?