Winactie t.w.v € 180,- met o.a. MAC, MyJewellery, Action


Het jaar 2019 ga ik deze keer goed beginnen. Je maakt namelijk kans op een enorm pakket t.w.v. € 180,-. In dit pakket zit onder andere een MAC lipstick naar keuze, iets van My Jewellery, Action, ColourPop en nog veel en veel meer. Bekijk de video om te kijken hoe je mee moet doen met winactie zodat je kans kan maken op dit pakket.


In bovenstaande video leg ik alles uit, vertel ik wat de prijs is en hoe je kans kan maken op dit pakket.

De winactie is in samenwerking met vijf andere YouTubers, namelijk Irina Touw, Brittany Elizabeth, Joyce Bastiaans, Ellenismyname en EliseDingen. Om precies te weten waar je kans op maakt, kan je de video’s van de anderen bekijken. In hun video’s vertellen zij meer over de prijs die zij weggeven en vind je het juiste codewoord.

Bekijk hier de kanalen van de andere YouTubers.
Irina Touw
Brittany Elizabeth
Elise Dingen
Joyce Bastiaans
Ellenismyname

Wat moet je doen om kans te maken?

– Abonneer je op mijn kanaal
– Abonneer je op de andere kanalen die meedoen
– Like alle video’s van ons over deze winactie
– Vind het codewoord en plaats een reactie onder iedere video met daarin het codewoord

Je kan meedoen met deze winactie t/m 15 januari 2018. Op 16 januari nemen wij contact op met de winnaar. We reageren onder je reactie op YouTube en je hebt twee dagen om te reageren. Reageer je niet binnen twee dagen, dan kiezen wij een nieuwe winnaar. Ondanks dat de winactie met in totaal zes YouTubers is, er zal maar één winnaar zijn.

Als waardering voor jullie als kijkers vind ik het leuk om af en toe een winactie online te zetten. In 2019 ben ik ook zeker van plan meerdere winacties online te zetten, dus hou zeker mijn YouTube kanaal en blog in de gaten. Veel succes met het meedoen!

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

 1. 1 januari 2019 / 21:32

  Ik heb alle video’s geliked en me gabonneerd op jullie kanaal
  Codewoord en of emoji in reactie toegevoegd

 2. chucky1012
  2 januari 2019 / 04:45

  💖
  Gelukkig nieuwjaar
  Leuke video
  Ik doe héél graag mee met deze grandiose winactie.
  Wat een tof pakket
  Ik like altijd je video’s maar iemand unliked ze
  Had alles gedaan wat nodig is dus ook bij al die andere leuke kanalen van geweldige youtubers met hun leuke video’s en hun sociale.med.k…..

  Ik wens je een hele fijne dag

 3. Marina Korink
  2 januari 2019 / 17:24

  Gelukkig nieuwjaar 🎆. Wat een gave winactie 👍 . En ook een leuke samenwerking tussen jullie 👍. Helemaal top!!! Ik doe mee omdat het een heel gaaf pakket is👍En mijn dochter is ook helemaal gek van make-up!! Ik zou haar zeker blij kunnen maken!!! Ik ga het namelijk met haar delen!!! Er zitten producten in die ik ook wel kan gebruiken en de rest mag zij hebben 😀😀😀. Ik heb alle stappen gedaan 👍