ici paris xl producten event
Vorige week was ik samen met andere bloggers aanwezig op een heel leuk persevent. Namelijk het Ici Paris XL Exclusive Event in Amsterdam. Het was heel erg leuk en vandaag heb ik voor jullie een verslag van deze dag en laat ik jullie de inhoud van de goodiebag zien.

ici paris xl producten event
Samen met wat andere lieve bloggers hadden we afgesproken bij het station van Amsterdam Centraal. De locatie was in het Artotel in Amsterdam en dit was maar 5 minuutjes lopen vanaf Centraal. Super makkelijk dus! Het hotel zag er prachtig uit het Ici Paris XL Event was ook prachtig aangekleed. Nadat we onze jas hadden opgehangen konden we beginnen. We kregen een winkelmandje met daarin al wat inhoud. Er waren in totaal 24 verschillende merken. Allemaal hadden ze hun eigen stand met een selectie van of al hun producten.

ici paris xl producten event
De aankleding van het event vond ik prachtig en de sfeer was ook heel fijn. Daarnaast werd je ook overladen met de geur van enorm veel heerlijke parfums! Elk merk wat daar stond ging wat vertellen over hun merk en/of product. Daarna kregen we een sample of full size product mee van het product waar ze over spraken. Aan het eind van het event kun je ook al raden dat mijn mandje overladen was met goodies.

ici paris xl producten event
Jammer genoeg konden we niet langs alle stands, maar de meeste hebben we wel gehad. Hieronder vind je een aantal foto’s van de producten die we mee naar huis kregen.

ici paris xl producten event
Ook was Urban Decay er. Fijn om sinds tijden weer de producten te kunnen swatchen. Ik wil hier nog veel van hebben en ben blij dat het eindelijk wat makkelijker verkrijgbaar is.

ici paris xl producten event

Van boven naar beneden van links naar rechts:
Liu Jo Eau de toilette
Hand Chemistry Hand Cream
Dunhill Eau de parfum
Mart Visser Eau de parfum
DHC Huile Demaquillante Purete
Human+Kind Day & Night Cream
Repetto Eau florale EDT
Philosophy Purity Made Simple
BE Creative Make Up Silk Quad oogschaduw
Ici Paris XL Homme Hair & Body Showergel
Only You Nail Nagellak
Qiriness Le Wrap Exfolys au Riz
Le Couvent Des Minimes Eau de cologne VAPO
Filorga Body Detox
Londen Underground Volume Nr. 7
Urban Decay Naked Skin

ici paris xl producten event
Hier zie je nog weer alle goodies op een rij.

ici paris xl producten event
Dat waren alle producten van de goodiebag en hierbij ook direct de vraag van welke producten jullie graag als eerste een review willen zien? Het zijn er nogal wat en alle producten ga ik uiteraard uitgebreid testen. Alle producten die je voorbij ziet komen zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL in de winkel en online.