Whoot, de tijd is echt super snel gegaan. Na 1 jaar bloggen heb ik het nog steeds vol gehouden. Ik weet nog wel dat ik begon op WordPress en er helemaal niks van bakte, maar iedereen zei dat het zo geweldig was. Tja, naar dagen lang ermee geknoeid te hebben, heb ik er toch maar voor gekozen om met blogger te werken en ik ben er nog steeds heel blij mee. 9 februari zette ik een artikel online met het bericht dat ons huis te koop stond. Vandaag is dus het 1 jarig bestaan! Ook begon ik met een simpel linkje als www.daniellespringer.blogspot.com omdat ik nog helemaal geen naam wist.

1 jarig bestaan
Later (ik heb geen idee meer wanneer) bedacht ik pas echt dat mijn blognaam Make Me Blush zou gaan heten. Tot nu toe ben ik super blij met deze naam. Toen ik naam ging bedenken, kwam ik erachter dat er al zoveel bezet was en dat ik het niet zo leuk en origineel vond om mijn blog Danielle Springer te laten heten. Hihi, en dit raden jullie waarschijnlijk nooit. Ik heb op al mijn nagellakjes gekeken voor een naam en op een lakje van NYC stond Make Me Blush en toen ik dat zag was ik eigenlijk al een beetje verkocht. Dat word gewoon mijn blog naam. Misschien een leuke tip voor beginnende bloggers.

1 jarig bestaanVerder heb ik op 9 juli mijn eigen domein gekocht. Ookal zou mijn blog niet zo bekend worden een .nl domein is gewoon super handig en dat voor maar €9,- per jaar?! Dat kan ik best missen.

Als laatste wil ik jullie gewoon allemaal heel erg bedanken voor het volgen van mijn blog. Soms vind ik het nog wel heel erg lastig om dingen te plaatsen (zoals filmpjes) omdat er de laatste tijd steeds meer klasgenoten en vriendinnen achter komen dat ik een blog heb. Terwijl ik het eerst een beetje voor mezelf wilde houden. Stiekem ben ik er wel blij mee, maar het blijft gek dat er vriendinnen van mij alles lezen wat ik leuk vind om te doen. Laten we het maar even snel af sluiten want anders gaat het een beetje lang worden. Dankjullie wel allemaal! Zonder jullie was er geen Make Me Blush!