2014 jaar year
Mijn blog is het afgelopen jaar gegroeid en daar ben ik trots op. In dit overzichtje laat ik jullie vijf hoogtepunten van het afgelopen jaar zien.


1. Afrojack Concert
Door 8×4 werd ik in 2014 uitgenodigd voor een event in Amsterdam voor de presentatie van de nieuwe deo’s van 8×4. Als afterparty hadden we het concert van Afrojack in het Ziggo Dome! Dit was zo enorm gaaf en het was zo bijzonder om mee te maken! Ik heb enorm genoten, veel leuke bloggers gesproken (oa. Liset, Sophie, Vera, Mascha, Diana) en Afrojack was live enorm tof! Het was gewoon een eer en heel gaaf om mee te maken.

2. 1000 Bloglovin volgers behaald
Ook behaalde ik een enorme maalpijl met mijn blog! Namelijk de 1000 bloglovin volgers! Het draait natuurlijk niet om de volgers, maar als 1000 mensen het waard vinden om je te volgen geeft toch een goed gevoel. <3 3. The Body Shop event Ook mocht ik in 2014 aanwezig zijn bij het Body Shop event. Veel events het afgelopen jaar waren erg tof, maar het event van The Body Shop vind ik altijd erg leuk! Het was heel goed georganiseerd, het was erg gezellig, leuke nieuwe producten gezien en veel mensen gesproken. Daarna was ik nog Amsterdam in geweest samen met Wies en Anneloes en in het echt zijn het ontzettend lieve meiden!

2014 jaar year
4. Perspakketjes
Toen ik starte met bloggen had ik nooit gedacht gratis producten te mogen ontvangen. De postbode kent inmiddels mijn naam en adres uit zijn hoofd en komt regelmatig langs. Het is nog steeds gek, maar natuurlijk ook tof om perspakketjes te mogen ontvangen.

5. 500 Youtube abonees
Het aantal gaat al richting de 1000, maar sinds een tijdje ben ik ook volop bezig met Youtube. Ik doe veel mijn best voor leuke filmpjes en heb dit jaar de 500 abonnees mogen bereiken. Af en toe glipt er nog een negatieve en nare reactie tussen. Terwijl ik hier een keer over tweette kreeg ik zo enorm veel lieve berichtjes terug inclusief van Sophie die ik al maanden lang volg dat ik niet moest stoppen. Ben blij dat ik dat ook nog niet gedaan heb.