L’Oréal Glam Bronze GG Cream

loreal gg cream review bronze
BB, CC, DD en nu ook de GG Cream. Het moet niet gekker worden zou je zeggen. Toch ben ik er heel nieuwsgierig naar. De GG Cream staat namelijk voor Genius Glow. Ideaal voor in de zomer! Het is een nieuw product uit de zomercollectie van L’Oréal en ik ga hem reviewen voor je.

loreal gg cream review bronze
De verpakking laat al grotendeels zien wat voor soort product het is. Het heeft een bronzen/bruine verpakking met shimmer. Het is een tube met een draaidop en een tuitje. Erg makkelijk en hygiënisch. Ook doseert hij erg makkelijk en dat is ook wel een groot pluspunt. De tube is vrijwel hetzelfde als die van de CC Cream. De verpakking bevat ook nog een leuke shimmer en ik vind hem er tof uitzien.

De GG Cream is een product die ervoor zorgt dat de huid een tintje krijgt. Het is een soort dagcrème, maar dan met een tintje. Het is geen zelfbruiner en het effect zal er weer af gaan als je je gezicht wast of met make-up remover eraf haalt. Deze GG Cream is een 5-in-1 product en dit is alles wat L’Oréal belooft:

– Direct een zonnige, frisse tint hebben alsof de zon de huid heeft gekust.
– 24 uur lang gehydrateerd zijn
– Direct een geëgaliseerde huid
– Beschermt de huid met SPF 25
– De huid wordt voorzien van een mooie glans

loreal gg cream review bronze
Hier zie je alle ingrediënten van de Glam Bronze GG Cream. Bovenaan vind je onder ander Glycerine en helemaal onderaan heb ik parfum gespot.

loreal gg cream review bronze
Hier zie je het product op mijn hand. Het werd even schrikken. Hij is verkrijgbaar in maar één kleur en die moet dus eigenlijk geschikt zijn voor iedere huidskleur. Hoe zou dit eruit zien op mijn gezicht? Het lijkt echt knal oranje! Helemaal uitgesmeerd valt het eigenlijk nog een beetje mee. Wel zie je opvallende oranje randjes. Snel uitsmeren dus!

loreal gg cream review bronze
Links zie je mijn gezicht zonder foundation en rechts met een laagje van de GG Cream. Zoals je ziet is het wel een stuk donkerder. Je bent maar een klein beetje product nodig om je gezicht er mee in te smeren. De substantie is nog vrij dik en het smeert nog wel redelijk lastig uit met je vingers. Zoals je ziet heeft hij bij mij nog een wat vlekkerig effect. Ik heb dus al wat te veel gebruikt. Als ik minder gebruik is het effect ook subtieler en minder vlekkerig en gewoon geschikt voor dagelijks gebruik. Ook lijkt het al snel vlekkerig omdat hij wel te donker is voor mijn huid.

loreal gg cream review bronze
Hier zie je mijn gezicht zonder foundation. Hij is vrij bleek en met een foundation vind ik het wel wat mooier. Hier heb ik de GG Cream in stipjes aangebracht als bronzer. Rechts zie je het uitgesmeerde effect als ik hem gebruik als bronzer.

loreal gg cream review bronze
Links zie je het effect met de GG Cream en rechts met blush, bronzer en highlighter eroverheen. Het effect van de GG Cream vind ik erg mooi. Hij geeft namelijk een prachtige warme glow. Je krijgt hier een hele gezonde gloed van en het ziet er mooi uit!

loreal gg cream review bronze
De geur van het product is in ieder geval erg lekker zomers. Het associeert mij met zonnebrand, maar dan wel op een lekkere manier. Ook bevat deze GG Cream een kleine glitter die alleen opvalt in zonlicht. Je word niet direct een discobol, maar krijgt wel een mooie gezonde glow over je.

loreal gg cream review bronze
Het product zorgt zoals je ziet niet voor dekking, maar wel voor hydratatie, bescherming, een tintje en een gezonde glow. Ik verwacht dat hij niet voor iedereen weggelegd is. Je moet hier van houden. Ik denk ook dat als je iets donkerder van huidskleur bent als ik dat het wat geschikter is. Zoals je al ziet bij mij lijkt hij wat vlekkerig en zou ik hem op dit moment nog niet gebruiken als geheel product op mijn gezicht. Als bronzer vind ik hem wel mooi eruit zien.

loreal gg cream review bronze
Zelf vind ik het een leuk en verrassend product! Je moet wel even opletten met het aanbrengen ervan, maar eenmaal aangebracht geeft het een leuk effect. Ik zou dit product wel dragen op hele warme zomerdagen, dat je eigenlijk niks op wilt doen. Het product trekt snel in en voelt erg luchtig. Je hebt het idee dat je niks op hebt.

Zoals ik al zei zal niet iedereen van dit product houden, maar voor de meiden die van makkelijk, een gebruind effect, een mooie glow, hydratatie en bescherming houden is dit wel ideaal. Helemaal voor in de zomer. Je kan hem dus gebruiken als een soort foundation of als vloeibare bronzer. Voor de hele lichte huid raad ik hem niet direct aan, maar als je wat donkerder dan mij bent zou ik zeker een kijkje nemen! Zelf vind ik het een leuk product en als ik in de zomer wat getinter ben dan ga ik hem dragen! Op dit moment zou ik hem snel pakken om als bronzer te gebruiken.

loreal gg cream review bronze
Deze GlamBronze GG Cream is verkrijgbaar voor een prijs van €14,99 en is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 30 mei 2015 / 08:42

  Wat heb je onwijs mooie foto’s gemaakt! Ik weet niet zo heel goed wat ik hier van moet vinden… Ik vind het opzich best een leuk product als bronzer maar daar vind ik hem dan weer te duur voor.

 2. 30 mei 2015 / 08:50

  Wauww, die verpakking.. Daarom zou ik hem waarschijnlijk in de winkel al hebben gekocht. Ik ben blij met jouw review want ik weet nu dat dit ab-so-luut niks voor mij is. Véél te oranje, maar zoals je zegt wel mooi denk ik voor wat donkerdere huiden en als je al wat zongebruind bent.

 3. 30 mei 2015 / 09:23

  jammer dat hij zo donker is, misschien toch meer iets voor de zomer! en oeps, die dd cream heb ik precies gemist! :)

 4. 30 mei 2015 / 09:23

  Wat een fijne review! Ik vind hem zelf iets te oranje, maar ik kan me voorstellen dat het beter werkt als je hem dun aanbrengt :). Dan is het een fijne uitvinding om een zomers tint te creëren.

 5. 30 mei 2015 / 09:25

  Wat een goede en uitgebreide review. Ik ben wel benieuwd hierna. Ik ben alleen is het jammer dat deze een beetje vlekkerig is.

 6. 30 mei 2015 / 09:28

  Leuke review! Ik heb hem zelf ook, en ik ben er nog steeds niet uit hoe ik hem nu precies mooi kan gebruiken.

 7. 30 mei 2015 / 09:41

  Ik vind het wel een heel mooi product om te zien, maar ik zou dit zelf nooit gebruiken!

 8. 30 mei 2015 / 09:42

  Fijne review, maar voor mij echt véél te oranje. De verpakking is erg leuk, maar helaas..

 9. 30 mei 2015 / 10:29

  Ik vind het echt een leuk product en gebruik hem zelf echt plaatselijk als bronzer. Ik vind het jammer dat ‘ie zo donker en oranje is, maar de glans is prachtig!

 10. 30 mei 2015 / 11:07

  Wat is dit een verrassend mooi product zeg. Had ik nooit verwacht!

 11. Marieke
  30 mei 2015 / 11:26

  Leuk als vloeibare bronzer! maar dan moet wel het 1tje voor de prijs weg, want zo vind ik hem veel te duur.

 12. 30 mei 2015 / 13:05

  Hmmm ik houd niet zo van dit soort producten, te oranje en te snel een worteltje haha :) Wel fijn dat je er een review over hebt gemaakt!

 13. 30 mei 2015 / 13:48

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Het geeft je huid echt een prachtige glow, maar ik kan me best voorstellen dat je een beetje moet oppassen met dit product, het zou echt niets voor mij zijn denk ik :).

 14. 30 mei 2015 / 15:18

  Duidelijke review.. deze stond op mijn wish-list maar nu twijfel ik toch. Ik heb een zeer lichte huid en ik vind hem iets te oranje.. ik ga deze toch maar skippen denk ik..
  Liefs,
  Eefje

 15. 30 mei 2015 / 16:16

  Oh wauw! Wat een mooi resultaat. Mooie en duidelijke foto’s ook <3

 16. 30 mei 2015 / 18:28

  Wat een goede review! Vind hem wel wat oranje, maar het geeft inderdaad een gezonde gloed. Mooie foto’s!

 17. 30 mei 2015 / 21:33

  Leuk product, maar dus wel oppassen met vlekken! Je krijgt er inderdaad wel een mooie, gezonde gloed van :)

 18. 31 mei 2015 / 11:41

  Heel fijn review! Ik vind hem persoonlijk net iets te oranje, maar je kan het wel heel goed hebben!

 19. Feejaa
  27 mei 2016 / 19:51

  Ik heb hem toevallig vandaag aangeschaft. Heb zelf een licht getinte (indische ondertoon) huid. De verkoopster een hele bleke huid. We hebben in de winkel, omdat ik em er ook erg oranje vo d uitzien op beide huidjes getest. Op haar bleke huid kreeg je inderdaad een wat vlekkerige oranje kleur. Op mijn huidje doet ie echter exact wat ie belooft. Een zongekust kleurtje en met een klein beetje blush en highlighter ben ik helemaal klaar voor de zomer. Mijn nieuwe nummer 1 voor 2016!

  • Daniëlle
   Auteur
   28 mei 2016 / 17:38

   Oh super om te horen! Fijn dat hij bij jou licht getinte huid wel goed werkt.