L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
L’Oréal verbaast mij iedere keer weer met hun prachtige nieuwe nagellakjes. Helaas is ons schap bij de Kruidvat erg klein en loop ik vaak bijzondere collecties mis. Dit keer heb ik de zomercollectie in ieder geval in huis en ik ga je drie kleuren ervan laten zien.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
De zomercollectie van dit jaar heet Le Vernis. In deze collectie zitten zes prachtige opvallende kleuren. De kleuren die ik heb zijn Pop Corn, Cloud Wow en Pink O Pop. Vooral de blauwe kleur is een kleur die mij erg aanspreekt.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
De lakjes van L’Oréal behoren al een tijdje tot mijn favorieten samen met Essie. Dit zijn dan ook niet voor niets de twee merken waar ik het meeste van heb. De kwastjes van deze nagellak vind ik erg fijn. Ze zijn stevig, hebben afgeronde hoeken en zijn vrij breed waardoor je snel en gemakkelijk je hele nagel mooi kan lakken.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
Als eerste de kleur Pop Corn. Een toffe gele kleur die je handen wat bruiner doen lijken. Hij is lekker opvallend en ziet er tof uit. Met twee laagjes geeft hij een mooie dekking. Een derde laagje kan soms net even wat mooier lijken bij deze kleur.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
Hierboven zie je de kleur Cloud Wow. Dit is absoluut mijn favoriet! Ik vind het een toffe en bijzondere kleur die ik niet vaak nog heb gezien. Ook dit is weer typisch zo’n kleurtje die mijn handen bruiner doen lijken. Ook deze dekt goed na twee laagjes.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
Als laatste de kleur Pink O Pop. Ook een erg mooie roze kleur. Deze dekt ook met twee laagjes.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
Ik ben erg blij met deze nieuwe kleuren uit de zomercollectie. Ze zijn lekker opvallend en zien er tof uit op mijn nagels. De nagellakjes blijven bij mij zo’n 3-4 dagen mooi zitten zonder gechipte nagellak en ook zonder topcoat. De nagellakjes hebben een mooie glans van zichzelf. Toch vind ik hem met een topcoat erover nog net wat glanzender en dus ook wat mooier.

L'Oréal Cloud Wow swatches nagellak
Deze L’Oréal Le Vernis Zomer Collectie van 2015 is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos voor een prijs van €5,99.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.