De zomer begint er aan te komen. Mooi weer, vakantie en volle zon. Veel van ons doen er alles aan om klaar te zijn voor de zomer. Een beetje afvallen, bikini’s inslaan en een zomer kleurtje. Helaas gaat dat alles niet altijd even snel. Sommigen worden binnen no-time bruin en anderen kunnen wel uren in de zon zitten en zien nog geen verschil. L’Oréal komt met een nieuw product die je daarbij helpt en het is geen zelfbruiner. Ik heb hem getest en laat je weten wat ik ervan vind.Ik heb het over de L’Oréal Sublime Bronze BB Summer Legs. Dit is een nieuw product uit de zomercollectie van L’Oréal. Na de BB Cream voor het gezicht is dit de BB Cream voor de benen. Je krijgt direct getinte benen, maar je kan het makkelijk weer afwassen met zeep. Het is een 5-in-1 product en dit belooft L’Oréal je allemaal:

1. Natuurlijke gebruinde gloed
2. Direct egale kleur
3. Imperfecties vervagen
4. Tot 24 uur hydratatie
5. Huid voelt zachter aan


Nou dat klinkt allemaal super toch?! Ik heb het product direct in gebruik genomen. Het is een lekkere grote opvallende tube met 150 ml inhoud. Hij is lekker glimmend en ziet er aantrekkelijk uit. Dat roze kleurtje en die gouden glimmende letters bevallen mij wel. Lekker zomerse uitstraling! De verpakking heeft een klikdop wat makkelijk werkt. Achterop vind je een duidelijke omschrijving van hoe het product werkt.


Je kan de crème gewoon op je benen smeren en zo simpel is het. Wel is het handig als je van te voren je benen gaat scrubben. Hier lees je waarom. Het product is echt allemaal bedoeld voor je benen en niet voor je gezicht. In het product zitten ook geen zonnefilters dus het beschermt niet tegen de zon.Hier zie je de kleur van het product. Er is maar één kleur verkrijgbaar. Makkelijk kiezen, maar voor lichte huidjes kan het snel heel donker zijn en voor getinte meiden kan het misschien geen verschil geven. Dat is misschien wel jammer.Het is heel erg oranje zoals je al ziet, maar laat je daardoor niet afschrikken. Je kan het gewoon uitsmeren over je benen, maar probeer het wel snel te doen. Het product trekt snel in wat fijn is, maar waardoor je ook snel moet smeren. Als je het eenmaal uitgesmeerd hebt, heb je een hele mooie gloed en tint over je benen. Ook voelt het product hydraterend aan. Verder is het echt een heel egaal effect en imperfecties vervagen inderdaad.
Hierboven zie je duidelijk het verschil op mijn benen. Op mijn linkerbeen heb ik niks op en de rechter wel.


Je benen zien er heel gezond en zomers uit. Ook vind ik het fijn dat de beloftes van L’Oréal echt kloppen. Ik ben erg enthousiast over dit product. Ik zal het zeker gebruiken als ik in de zomer een shortje of jurkje zal dragen. Het ziet er naar mijn idee een stuk mooier uit met deze crème. Het product kun je makkelijk afwassen met zeep en op warme dagen hoef je je ook geen zorgen te maken want de formule is bestand tegen transpiratie. Of ik het zelf snel zou dragen als ik weet dat ik ga zwemmen of ga zweten weet ik niet. Vergeet trouwens niet je handen na gebruik goed te wassen met zeep. Ze zijn namelijk na het insmeren behoorlijk oranje geworden.


Ik ben zeer enthousiast over dit product. Vooral omdat ik van mezelf erg bleke benen heb en die kunnen dit kleurtje wel gebruiken. Het product kost €14,99 wat wel nog redelijk prijzig is. Gelukkig ben je het niet elke dag nodig waardoor je waarschijnlijk wel de zomer er mee door kunt. Ook is hij redelijk zuinig in gebruik. Het product is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos.

Het product uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Lees mijn disclaimer.