Photodiary - Personal Blush
Mijn leven is op het moment wat flexibeler nu ik gestopt ben met mijn fulltime baan en weer terug naar school ben gegaan. In het verleden deelde ik altijd foto’s van mijn week en het leek mij wel eens leuk om dit weer te gaan doen. Vandaag geef ik jullie dus een kijkje van mijn afgelopen week, een photodiary.

Photodiary - Personal Blush
De week begon voor mij goed. Ik ging namelijk met mijn klas na school uit eten in Zwolle. We gingen uit eten bij een wereldrestaurant, dus je kan pakken wat je wil. Mijn favoriete gang is toch wel het Desert. Ik kan niet genoeg toetjes eten, oeps.

Photodiary - Personal Blush
Dinsdag en woensdag waren ook nog gewone schooldagen voor mij. We hadden een soort mini test die we gingen maken in les en de antwoorden mochten we eventueel opzoeken op internet. Samen met een klasgenoot waren wij het snelst en daar zat een beloning aan vast.

Photodiary - Personal Blush
Woensdag was ik redelijk vroeg vrij en ging ik thuis mijn weekend inluiden met een heerlijke lunch. Ik ben echt gek op een broodje ei, kan daar zo van genieten!

Photodiary - Personal Blush
Vorige week kocht ik voor het eerst iets bij United Wardrobe en het kwam eindelijk binnen. Ik besteld deze onwijs leuke laarsjes van Tommy Hilfiger. Dat was echt een goede deal en ze passen ook nog eens goed. Echt heel blij mee.

Photodiary - Personal Blush
Donderdag was ik de hele dag alleen thuis en mijn moeder was de hele dag aan het werk. Toen had ik besloten om mijn kat die nog bij mijn moeder woont een dagje mee te nemen naar mijn huis. In eerste instantie was ze niet tevreden, want deze kooi associeert ze waarschijnlijk met de dierenarts.

Photodiary - Personal Blush
Gelukkig was ze later zeer tevreden. Volgens mij vond ze het heel gezellig.

Photodiary - Personal Blush
Ook kocht ik van de week de aanbieding bij de Kruidvat waarbij je een Glamour Goodiebag cadeau kreeg. Ik was wel heel nieuwsgierig geworden en het tijdschrift leek me wel interessant. Vind de goodiebag een leuk extraatje, maar ik zou niet speciaal iets kopen voor de goodiebag, want de inhoud is naar mijn idee niet extreem bijzonder.

Photodiary - Personal Blush
Donderdagavond ging ik nog even met mijn moeder de stad in omdat ik bij enkele winkels wilde gaan kijken. Zo zijn we onder andere bij de nieuwe Van Delft winkel geweest. In deze winkel verkopen ze de meest gekke soorten kruidnoten. Van stroopwafel, tot tompouce, tot karamel en nog veel meer.

Photodiary - Personal Blush
Ook kocht ik nog dit onwijs leuke notitieboekje van Hema! Het is een holografisch boekje met daarop ‘All I see is magic’. Erg tof! Ben er heel blij mee.

Photodiary - Personal Blush
Ook kocht ik bij de Hema nog deze Karamel Zeezout pasta. Ik heb hem direct de volgende ochtend geprobeerd, maar ik ben er eerlijk gezegd niet helemaal weg van. De smaak is ook heel lastig te omschrijven. Het doet me een beetje denken aan chocoladepasta, maar dan zonder chocolade. Ik vind hem eerlijk gezegd niet helemaal geslaagd.

Ik moet nog een beetje wennen om van alles wat ik doe foto’s te maken, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Als jullie vaker een photodiary zouden willen zien, laat het mij dan zeker even weten! Hoe was jullie week?