L’Oréal True Match Foundation

loreal true match foundation review
Een lichte foundation vinden bij de drogist voor een lichte huidskleur is een lastige opgave. Vaak waag ik al geen gok, maar ik las dat deze foundation licht genoeg zou zijn en ik deed een poging. Hij is lekker makkelijk verkrijgbaar en ik laat je weten of het ook echt de moeite waard is.

loreal true match foundation review
Ik had al eens een review ervan gelezen en op Koningsdag kwam ik hem tegen. Er stond een stand met allemaal originele make-up. Het was ’s ochtendsvroeg dus de zon had er nog niet op gestaan en ik besloot de lichtste kleur mee te nemen. Scheelde me toch een hoop euro’s!

De verpakkingen van L’Oréal foundations vind ik altijd erg mooi. Het is een glazen flacon met een plastic dop. De verpakking heeft mooie typografie, je ziet of hij op is en hij heeft een pompflacon. Het nadeel van de transparante dop vind ik dat je wel snel ziet dat hij vies is, maar zo’n zilveren pompje vind ik wel heel mooi, bijpassend en natuurlijk hygiënisch.

loreal true match foundation review
De L’Oréal True Match foundation zit al een tijd in het assortiment. Niks nieuws aan, behalve voor mij. Hij is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en dat is nogal wat voor een drogist foundation! Ik heb de lichtste kleur R1-C1 Rose Ivory. De foundation bevat 30 ml aan product, wat normaal is qua inhoud.

loreal true match foundation review
Hier zie je de foundation op mijn hand. De foundation heeft niet een opvallende ondertoon, maar neigt naar een gele ondertoon naar mijn idee. De True Match foundation is opvallend dun van substantie. Hij glijd snel van mijn hand af. De foundation smeert makkelijk uit.

loreal true match foundation review
De foundation brengt makkelijk aan. Ik breng hem in stipjes aan op mijn gezicht en smeer hem uit met de Real Techniques Expert Face Brush. Het eerste wat ik direct kan vertellen is dat de foundation licht genoeg is! Dat is altijd een dingetje met foundations voor mij.

loreal true match foundation review
Ik vind deze foundation zeker het geld waard. Ik nam eigenlijk nooit de tijd om even bij de foundations van drogisterij merken te kijken, maar ik moet het vaker doen merk ik al. L’Oréal heeft namelijk al enorm veel keuze! Ook ben ik heel blij dat deze kleur goed is. Echt nooit verwacht! Ik vind het zeker een aanrader en ik zou eens bij het schap kijken om te zoeken naar jou kleur.

loreal true match foundation review
De L’Oréal True Match Foundation is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Trekpleister voor een prijs van €15,99. Gelukkig is L’Oréal vaak in de aanbieding waardoor je niet snel te veel betaalt.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

23 Reacties

 1. 15 mei 2015 / 07:56

  Dit is echt een hele fijne foundation en ik heb twee flesjes bijna opgemaakt! Maar helaas is ‘ie iets te roze naar wat ik mooi vind, waardoor mijn huid er meteen zo donker uit ziet. Misschien van de zomer weer :’) Maar wat betreft drogisterij foundation is dit echt mijn favoriet! :)

 2. 15 mei 2015 / 08:23

  De dekking is mooi van deze foundation. Over het algemeen vind ik L’Oreal één van de beste drogisterij foundations hebben.

 3. 15 mei 2015 / 09:30

  Ik heb op het moment de Bourjois Healthy Mix, ideaal voor mijn mega witte huidje. Als die op is, ga ik eens deze proberen!

  Bedankt voor de fijne foto’s, ik kon nooit echt een goede vinden. Voor hoe ‘ie er nu uitziet op een lichte huid en wat de dekking is.

  • Daniëlle
   Auteur
   18 mei 2015 / 12:26

   Die heb ik ook alleen is hij echt te geel voor mij. Misschien moet ik een lichtere kleur proberen als die er is. Volgens mij heb ik nummer 52 nu. Leuk om te horen dat je blij bent met de foto’s! :)

 4. 15 mei 2015 / 09:39

  Fijne review! Ik heb deze vorige week besteld in een tintje donkerder dan die van jou. Volgens mij moet hij voor mij dan wel goed zijn, ik heb hem namelijk nog niet geprobeerd!

 5. 15 mei 2015 / 11:10

  Ik heb deze zelf ook, dezelfde kleur ook als jou maar voor mij is de ondertoon niet goed helaas. Hij is in gebruik wel erg fijn, staat jou ook erg goed!

 6. 15 mei 2015 / 11:28

  Prachtige foundation, heb er al zoveel goeds over gehoord en gelezen! Ik heb momenteel veel foundations in gebruik, maar ik ga hier zeker een keer naar kijken. x

 7. 15 mei 2015 / 12:35

  Hij ziet er echt prachtig uit op je huid! Ik gebruik ‘m ook graag.

 8. 15 mei 2015 / 12:39

  De kleur is heel mooi, deze foundation verbaast me echt!

 9. 15 mei 2015 / 13:57

  Wat een mooi resultaat, ik denk dat deze kleur ook perfect bij mij past!

 10. 15 mei 2015 / 14:29

  Ik heb deze toevallig vorige week ook gekocht! Alleen was de kleur bij mij helaas iets te donker. Maar ik vind de dekking wel echt prachtig en hij ligt fijn op de huid.

 11. 15 mei 2015 / 19:07

  Ik vind deze foundation echt heel mooi! En licht!

 12. 15 mei 2015 / 21:55

  Echt een mooie natuurlijke foundation! De verpakking is ook tof.

 13. 16 mei 2015 / 10:50

  Zelf heb ik deze foundation ook heel erg lang gebruikt en heb hem nog (al even wat ouder), maar werkt echt voor mij ook het beste.

 14. 17 mei 2015 / 13:18

  Wat een mooie dekking! Deze ga ik zeker eens onthouden, voor als m’n huidige op is. Qua prijs vind ik ‘m nog best meevallen ook :)

 15. 25 mei 2015 / 20:26

  Dit is ook mijn favoriete foundation! Helaas is de C1 iets te rozig voor mij, dus ik bestel mijn kleur (N1) via Feelunique.com in Engeland. Deze kleur is nog lichter en iets geler. Even een tip voor wie ook nog zoekt naar een ‘true match’ :)

  • Daniëlle
   Auteur
   26 mei 2015 / 09:38

   Oh wat een handige tip! Wist niet eens dat ze daar ook L’Oréal verkochten.

 16. Ginny
  12 februari 2016 / 10:38

  Ik had deze foundation al een tijdje op het oog, maar heb het nooit gekocht omdat de eerste kleur (die wat jij hebt) veel te roze was oor mij. Dus mensen opgelet de eerste kleur c1 heeft echt een roze ondertoon!! Ik heb altijd foundations moeten kopen met een roze ondertoon omdat er gewoon geen hele lichte waren met een gele ondertoon (die ik dus heb, ik kan ook weg met een neutrale ondertoon). Hierdoor heb ik moeten zoeken bij bb creams van Aziatische merken, hier heb ik gelukkig wel wat matches gevonden. Nu ben ik pas naar Engeland geweest en daar hadden ze deze foundation ook in de kleuren n1 en w1 (neutraal en warm). Nu bleek w1 een perfecte match te zijn!! Ik heb meteen 2 flessen gekocht! Dus als je in het buitenland bent zoek het zeker op!! Het geeft me een mooie dekking en accentueert geen droge plekjes. (Ik heb gecombineerde huid dus ik heb kast van een vette en een droge huid). En hij blijft ook mooi op mijn gezicht zitten. Als je hier niet je kleur kunt vinden zoek eens op jet internet.

  Xx Ginny

  • Daniëlle
   Auteur
   14 februari 2016 / 20:47

   Wat een handige tip! Hopelijk kun je sommige mensen hiermee helpen :)