loreal true match foundation review
Een lichte foundation vinden bij de drogist voor een lichte huidskleur is een lastige opgave. Vaak waag ik al geen gok, maar ik las dat deze foundation licht genoeg zou zijn en ik deed een poging. Hij is lekker makkelijk verkrijgbaar en ik laat je weten of het ook echt de moeite waard is.

loreal true match foundation review
Ik had al eens een review ervan gelezen en op Koningsdag kwam ik hem tegen. Er stond een stand met allemaal originele make-up. Het was ’s ochtendsvroeg dus de zon had er nog niet op gestaan en ik besloot de lichtste kleur mee te nemen. Scheelde me toch een hoop euro’s!

De verpakkingen van L’Oréal foundations vind ik altijd erg mooi. Het is een glazen flacon met een plastic dop. De verpakking heeft mooie typografie, je ziet of hij op is en hij heeft een pompflacon. Het nadeel van de transparante dop vind ik dat je wel snel ziet dat hij vies is, maar zo’n zilveren pompje vind ik wel heel mooi, bijpassend en natuurlijk hygiënisch.

loreal true match foundation review
De L’Oréal True Match foundation zit al een tijd in het assortiment. Niks nieuws aan, behalve voor mij. Hij is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en dat is nogal wat voor een drogist foundation! Ik heb de lichtste kleur R1-C1 Rose Ivory. De foundation bevat 30 ml aan product, wat normaal is qua inhoud.

loreal true match foundation review
Hier zie je de foundation op mijn hand. De foundation heeft niet een opvallende ondertoon, maar neigt naar een gele ondertoon naar mijn idee. De True Match foundation is opvallend dun van substantie. Hij glijd snel van mijn hand af. De foundation smeert makkelijk uit.

loreal true match foundation review
De foundation brengt makkelijk aan. Ik breng hem in stipjes aan op mijn gezicht en smeer hem uit met de Real Techniques Expert Face Brush. Het eerste wat ik direct kan vertellen is dat de foundation licht genoeg is! Dat is altijd een dingetje met foundations voor mij.

loreal true match foundation review
Ik vind deze foundation zeker het geld waard. Ik nam eigenlijk nooit de tijd om even bij de foundations van drogisterij merken te kijken, maar ik moet het vaker doen merk ik al. L’Oréal heeft namelijk al enorm veel keuze! Ook ben ik heel blij dat deze kleur goed is. Echt nooit verwacht! Ik vind het zeker een aanrader en ik zou eens bij het schap kijken om te zoeken naar jou kleur.

loreal true match foundation review
De L’Oréal True Match Foundation is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Trekpleister voor een prijs van €15,99. Gelukkig is L’Oréal vaak in de aanbieding waardoor je niet snel te veel betaalt.