Mijn nieuwe tas, Valentino Randa Crossbody

Valentino randa crossbody brandfield webshop
Mijn zoektocht naar een stevige, mooie, basic crossbody duurde lang, maar ik kan je vertellen dat ik hem gevonden heb! Sinds kort heb ik een Valentino tas en ik kan je alvast vertellen dat het liefde op het eerste gezicht was. Graag laat ik de Valentino Randa Crossbody in dit artikel aan je zien en vertel ik er meer over.

Valentino randa crossbody brandfield webshop

Valentino Randa Crossbody

De Valentino Randa tas komt van de webshop Brandfield. Brandfield is een Nederlandse webshop vol met allerlei verschillende tassen, maar ook sieraden, portemonnees, zonnebrillen en meer. De Valentino tas zat heel goed verpakt toen ik hem binnenkreeg en er zat ook een dustbag bij om hem te beschermen als ik hem niet zou dragen. Goed om te weten is dat er twee verschillende Valentino merken zijn die allebei designertassen ontwerpen, namelijk Valentino Garavani en Mario Valentino. De tas uit dit artikel is van Mario Valentino.

Valentino randa crossbody brandfield webshop
De Valentino Randa Crossbody is zwart met zilveren details. De tas heeft een lang zilveren hengsel die je op verschillende manieren kan dragen. Je kan hem helemaal lang dragen zodat hij tot je heup komt of korter dragen zodat hij tot ongeveer onder je borst komt. De buitenkant van deze crossbody is gemaakt van kunstleer en de binnenkant is van polyester.

Valentino randa crossbody brandfield webshop
De tas is erg stevig, wat ik heel fijn vind en daarnaast past er verrassend veel in! Het zilveren detail aan de bovenkant zorgt er ook voor dat de flap in dezelfde vorm blijft. De tas doe je dicht met het slotje voorop, maar aan de binnenkant zit ook nog een rits. Verder heeft de tas aan de binnenkant een vakje met een rits en nog een klein vakje aan de andere kant. De tas voelt klein en compact aan en ziet er niet groot uit, toch past er behoorlijk veel in wat ik enorm fijn vind. Mocht je het toch nog te klein vinden, er is een grotere variant die net een aantal centimeter groter is.

Valentino randa crossbody brandfield webshop

Verkrijgbaarheid

De Valentino Randa Crossbody tas is verkrijgbaar via Brandfield voor een prijs van € 99,99. Als je voor 23:30 besteld, wordt het met gratis verzending morgen bezorgd. Daarnaast is Brandfield officieel dealer van Valentino tassen. Je ontvangt daarom de standaard garantie van 1 jaar.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld voor Brandfield.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

11 Reacties

  1. 4 juli 2018 / 10:43

    Super mooi! Ik vind die foto van jou op de trap ook echt heel tof!! Je outfit is perfect

  2. 4 juli 2018 / 11:58

    Oh wauw, dit is echt een prachtig tasje! En wat heb je mooie foto’s gemaakt. Ook leuk dat je er een outfitfoto bij hebt gedaan. Goed dat je uitlegt dat er twee Valentino merken zijn, want daar vergis ik me wel eens in. Brandfield is inderdaad een mooie webshop, ik heb er jaren geleden mijn Michael Kors armband en horloge gekocht en draag deze nog steeds regelmatig!