make-up actie review
Met het fenomeen Beauty- en Deauty box zijn veel van jullie wel bekend. Er is op dit moment weer iets nieuws! Bij Make-up Actie kan je elke maand een gratis beauty product krijgen. Je betaalt enkel de verzendkosten. De producten van de afgelopen drie maanden heb ik mogen testen en ik ga je er meer over vertellen!

Zelf ben ik uiteraard bekend met de verschillende beautyboxen die er zijn, maar van dit concept had ik nog niet gehoord. Van Make-up Actie mocht ik verschillende producten testen en ik ga je eerlijk vertellen wat ik ervan vind. Het doel van Make-up Actie is om meisjes en vrouwen in Nederland, Duitsland en België aan te sporen om met make-up te experimenteren.

Bij de website van Make-Up Actie kan je je aanmelden en ontvang je één keer per maand een gratis product van het merk beebee professional. Je betaalt alleen de verzendkosten van €4,95 en deze maand zijn ze tijdelijk voor zelfs maar €1,-. Dat valt echt reuze mee en is nog eens de moeite waard om te proberen. Hiervoor krijg je een make-up product van maximaal €20,- in de bus. Van het merk beebee had ik nog niet eerder gehoord en dat kon kloppen. Beebee is namelijk het eigen merk van Make-up Actie. Ze zijn in 2015 gestart en hebben nu al meer dan 12.000 leden.

Het product van de maand januari was de Retractable Brush, van februari de Pretty Pink Lipstick en van maart de Deep Black mascara. Al deze product heb ik ontvangen en hieronder vind je een review van de producten.

De verpakkingen van de producten en de prijsverhouding vind ik wat minder. De verpakking van de kwast en de lipstick ogen wel wat goedkoop vind ik persoonlijk. De mascara ziet er prima uit en is qua verpakking niks op aan te merken. Persoonlijk zou ik dus niet de echte waarde voor het product neerleggen, maar voor de verzendkosten zou ik het zeker de moeite waard vinden. Het gaat uiteraard om het product en niet om de verpakking.

make-up actie review
make-up actie review

Beebee Retractable Brush t.w.v. €19,95

Kwasten meenemen onderweg is niet altijd even makkelijk. Deze kwast kan je juist wel makkelijk meenemen. Je schuift hem zo in elkaar en neemt hem mee als koker. Deze kwast is waarschijnlijk erg handig voor beginners. Het is een grote kwast die ik zelf vooral zou gebruiken voor poeder, maar het kan ook prima voor blush. Het bijzondere aan deze kwast is dat je hem als ware in elkaar kan vouwen. Zo kan je hem makkelijk meenemen voor onderweg. De haren voelen heel erg zacht en staan dicht op elkaar waardoor je een dekkend effect krijgt. De haren zijn van synthetisch haar. Om hiermee te beginnen is het een prima kwast. Persoonlijk vind ik zelf het systeem niet heel fijn en gebruik ik toch liever andere kwasten.

make-up actie review
make-up actie review

Beebee Pretty Pink Lipstick t.w.v. €12,95

De verpakking vind ik wat lastig omdat als je de lipstick in doet dat er nog een stukje buiten blijft staan. Als je dan de dop erop doet heb je snel de kans dat de lipstick beschadigd. Lastig uitleggen, maar dat vind ik jammer.

make-up actie review
Hier zie je de swatch van de lipstick. Het is een mooie roze opvallende kleur. Het pigment is wel heel erg mooi.

make-up actie review
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is een hele mooie kleur en ik vind hem er erg tof uitzien! Hij heeft een soort lichte metallic finish waar je wel van moet houden

make-up actie review
Hier zie je hem full face. Ook hier heb ik de mascara aangebracht.

make-up actie review
make-up actie review

Beebee Deep Black mascara t.w.v. €17,95

De verpakking ziet er goed uit en ook het borsteltje spreekt mij aan. Eerder hield ik nooit van zulk soort borsteltjes, maar één van mijn favoriete mascara’s heeft een zelfde borsteltje, dus ik was benieuwd! Wel merk ik dat dit borsteltje niet heel veel mascara mee pakt en een subtiel effect geeft daardoor.

make-up actie review
De mascara is fijn in gebruik, maar meerdere laagjes zijn wel nodig voor een mooi effect. Het effect is vrij subtiel en hij had van mij wel iets meer volume mogen hebben. Hierboven zie je het effect van de mascara. Links heb ik niks op en rechts een laagje mascara.

De waarde van de producten vind ik wat hoog gegrepen, maar voor €1,- is het leuk om te proberen. De mascara gebruik ik op dit moment wel veel. Vooral voor meiden die beginnen met make-up vind ik dit een heel leuk concept en daarnaast ook nog heel erg betaalbaar. Je krijgt altijd een full size product en geen sample. Tijdelijk betaal je nu €1,- verzendkosten en normaal €4,95 en het is iedere maand weer een verrassing van wat je kan verwachten. Ik ben dan ook wel nieuwsgierig naar het product van april.

Als je je aanmeld dan word de eerste zending binnen drie werkdagen thuis bezorgd en daarna automatisch aan het einde van elke maand. Je kan makkelijk opzeggen of het door laten lopen. Dan word er elke maand €4,95 van je rekening af geschreven. Wat ik heb gelezen op de website is dat je de overeenkomst uiterlijk voor de 15e van de derde en laatste maand van de periode kan opzeggen. Dat betekent dus dat als je je aanmeld, dat je er drie maanden aan vast zit.

Voor meer informatie kan je even kijken op de website van Make-Up Actie.