Paula’s Choice Blush It On Contour Palette


Met het merk Paula’s Choice was ik nog niet bekend, maar het eerste product wat ik ervan van heb is dan ook wel direct een pareltje op het eerste oog. Ik heb het dan natuurlijk over blush, hoe kan het ook anders! Het is een palette met zes prachtige kleuren en ik laat je weten hoe ze mij bevallen!


Paula’s Choice is een merk wat ik nog niet kende en echt heb leren kennen door het bloggen. Paula’s Choice is dierproef vrij en heeft een eigen webshop waarbij je kunt bestellen.Het palette zit in een doosje die er leuk uitziet en luxe uitstraalt! Achterop het doosje vind je alle ingrediënten van het product, een korte omschrijving en de namen van de kleuren. De verpakking zelf is ook weer die grijze kleur. Het is een grijze kartonnen verpakking. In het doosje zit nog een groot spiegeltje en ook achterop dit doosje staat weer informatie en de namen van de kleuren. De verpakking is heel basic gehouden, maar ik vind het persoonlijk erg mooi.


Het palette bevat één highlighter, één bronzer en vier verschillende kleuren blush. Elke pan bevat 3 gram aan product. Hierboven zie je alle kleuren nog even goed op een rij.

Pearl – Delicate Coral – Peony
Bronze – Dust Rose – Soft Mauve


Alle kleuren uit het palette behalve de highlighter zijn mat. Het mooie aan dit palette vind ik dat de kleuren niet zo op elkaar lijken. De kleuren vind ik sowieso uniek eruit zien en niet iets wat ik standaard in mijn blush collectie heb. Ook de bronzer lijkt op het eerste ook een grijze ondertoon te hebben. Het maakt me steeds nieuwsgieriger!


Hier zie je alle swatches op een rij.

Pearl – Delicate Coral – Peony
Bronze – Dust Rose – Soft Mauve


De kleuren zijn echt heel erg goed gepigmenteerd! Vooral Pearl, Bronze en Dust Rose lijken mij echt prachtig. Alle kleuren zijn mat behalve de highlighter natuurlijk. De poeders voelen vrij zacht aan. Vooral de bronzer voelt het meest poederig aan. Pony en Dust Rose zijn het minst poederig en dus wat stroever.


Hier zie je mijn gezicht zonder blush, highlighter of bronzer. Het is lastig om al het verschil te zien, maar op de onderste foto’s zie je de producten aangebracht op mijn gezicht.


Hier zie je Delicate Coral op mijn gezicht.


Hier zie je Peony op mijn gezicht.


Hier zie je Dust Rose op mijn gezicht.


Hier zie je Soft Mauve op mijn gezicht.


Hier zie je Dust Rose en Bronze op mijn gezicht.


Hier zie je Dust Rose, Bronze en Pearl op mijn gezicht.


De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd waardoor je iets meer moet opletten met aanbrengen. De highlighter bevat een prachtige glans op mijn gezicht. Geen opvallende grove glitter, maar echt een mooie glans die heel goed opvalt in zonlicht. Wauw de naam verklapt het al, maar die kleur is echt een parel.

De bronzer bevat een grijze ondertoon en is ook net zoals de andere poeders erg goed gepigmenteerd. Hij brengt fijn aan en is perfect om mee te shapen. Mijn favorieten zijn wel Dust Rose, Pearl en Soft Mauve. Deze kleuren vind ik werkelijk prachtig en ik gebruik ze heel erg veel op dit moment.


Het enige nadeel is de prijs van dit palette. Hij kost namelijk €39,90 en is verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice en diverse professionele schoonheidssalons. Ik ben heel blij met dit palette en vind het wel echt een aanrader, maar ik weet niet hoe snel ik zelf dit geld er voor uit zou geven.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

23 Reacties

 1. 13 mei 2015 / 06:36

  Wat een prachtig palette zeg! Ik ken het merk eerlijk gezegd ook nog niet maar het ziEt er in ieder geval goed uit.

 2. 13 mei 2015 / 07:07

  Een prachtig palette met een paar hele mooie kleuren. Jammer dat het merk niet heel gemakkelijk te verkrijgen is, dat houdt mij toch altijd wel een beetje op afstand. De bronzer is voor mij niet de juiste kleur, maar de blushes… zijn prachtig! xxx Lucinda

 3. 13 mei 2015 / 08:53

  Ziet er goed uit, ook de verpakking vind ik erg mooi. Op zich is de prijs te doen aangezien je meerdere kleuren ervoor terug krijgt maar zou het zelf denk ik ook niet heel snel eraan uitgeven. Ik heb al een vergelijkbaar palette.

 4. 13 mei 2015 / 09:15

  Wow wat gaaf, hele mooie kleuren! Maar de prijs is inderdaad wel hoog!

 5. 13 mei 2015 / 09:36

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Het palette ziet er echt heel erg mooi uit, net als de kleuren!

 6. 13 mei 2015 / 10:30

  Wauw wat een geweldige pigmentatie heeft dit blush palette!

 7. 13 mei 2015 / 11:25

  Erg mooie kleuren! Ik vind de prijs opzich wel meevallen voor de hoeveelheid product die je krijgt!

 8. 13 mei 2015 / 11:51

  Wat een super mooi contour palette! De pigmentatie ziet er heel goed uit en het lijkt me heel handig alles in één doosje te hebben. Goede review! x

 9. 13 mei 2015 / 13:08

  Jeetje, heel erg mooi kleuren! Daar kan je leuk mee spelen :D

 10. 13 mei 2015 / 14:13

  Hele mooie kleuren! Idd jammer dat ie niet goedkoop is!

 11. 13 mei 2015 / 15:03

  Ik vind hem echt prachtig alleen beetje prijzig haha

 12. 13 mei 2015 / 16:49

  Wauw wat een prachtig palette! Zelf zou ik hem laten liggen vanwege de prijs maar dat mag de pret niet drukken. Liefs, iris

 13. 13 mei 2015 / 18:41

  Wat een mooi palette zeg en mooie foto’s heb je gemaakt ook. Zien er idd heel gepigmenteerd uit. Prijs is iets minder fijn idd hahaha

 14. 13 mei 2015 / 19:22

  Wat een prachtig en compleet palette. Dit doosje bevat echt alles om je gezicht mooi mee te shapen! <3

 15. 14 mei 2015 / 21:29

  Wow wat een mooi palette en wat staat het ook mooi bij je!

 16. 15 mei 2015 / 17:10

  Het is een prachtig palette! Je krijgt zes mooie producten/kleuren dus dan vind ik de prijs nog wel mee vallen x

 17. 17 mei 2015 / 13:07

  Heel mooi palette, de combi Dust Rose en Bronze vind ik helemaal super!

 18. 20 mei 2015 / 18:31

  Dit ziet er een fijn palette uit, met prachtige pigmentatie! Welke lipstick draag je in deze foto’s?