gosh vegas oogschaduw palette review
Naar mijn idee komen steeds meer drogisterij merken met oogschaduwpalettes. Een goede zet, want oogschaduwpalettes zijn ontzettend handig! Ik vind het veel makkelijker dan mono oogschaduws en pak een palette ook sneller. Gosh komt met drie nieuwe palettes waar ik er vandaag één van ga reviewen inclusief een make-up look.

gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette komt uit de GOSH Urban Vibes collectie en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Hierboven zie je alle kleuren op een rij.

001 To Enjoy In New York – 002 To Have Fun With In LA – 003 To Play With In Vegas

gosh vegas oogschaduw palette review
gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette wat ik vandaag ga reviewen is het To Play With In Vegas palette. Dit is het palette met alle felle kleuren. Niet heel draagbaar voor dagelijks, maar ik vind dat iedereen een palette met fel gekleurde oogschaduws in haar stash zou moeten hebben. Het is leuk om een een fel kleurtje toe te voegen en handig voor eventueel thema feestjes. Vaak komen drogisterij merken niet met zulke felle oogschaduws, maar ik vind het tof dat Gosh het aandurft! Ik ben benieuwd!

gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette ziet er qua uitstraling goed uit. Hij zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop direct een inspirerende ooglook. Het palette zelf ziet er ook zeker goed uit! Hij is kleiner dan verwacht. Hij is ongeveer net zo groot als mijn hand en ook lekker dun. Heel handig om mee te nemen dus! Het palette is mat met glimmende Gosh letters. Het doosje sluit doormiddel van een kliksysteem, maar helaas blijft de deksel niet stevig staan als je hem 90 graden open doet bijvoorbeeld. Dat vind ik persoonlijk altijd wel handig!

gosh vegas oogschaduw palette review
Binnenin het doosje zit een grote spiegel en de negen kleuren oogschaduws. De pans zijn vrij groot en er zit weinig tussenruimte tussen. Ook bevat het doosje geen kwastje of sponsapplicator. Ik vind het er heel tof en professioneel uitzien! Dat heeft GOSH zeker goed aangepakt. Ik ben helemaal weg van de verpakking!

gosh vegas oogschaduw palette review
Hierboven zie je alle negen kleuren op een rij. Ze hebben geen namen helaas, maar zijn wel goed te onderscheiden door al die felle kleuren. Je kan de drie kleuren op rij gebruiken om een look te maken met kleuren die bij elkaar passen. Je kan natuurlijk ook helemaal wild gaan en alle kleuren gebruiken. Alle kleuren hebben een shimmery finish. De ene bevat een grovere glitter dan de ander, maar er zit geen matte kleur bij.

gosh vegas oogschaduw palette review
Hier zie je de swatches van de eerste rij. De blauwe tinten zien er tof uit en zijn ook nog eens goed gepigmenteerd.

gosh vegas oogschaduw palette review
De tweede rij is ook nog goed gepigmenteerd, maar spreekt mij wel wat minder aan.

gosh vegas oogschaduw palette review
De derde rij vind ik heel erg tof! Vooral die eerste kleur, wauw!

gosh vegas oogschaduw palette review
De oogschaduws voelen vrij zacht aan. Het pigment is goed, maar zijn nog wel een beetje poederig waardoor je wat sneller last hebt van fall-out.

gosh vegas oogschaduw palette review
Hierboven zie je de look die ik heb gemaakt met het palette. Op mijn ogen vallen de kleuren helaas wel wat meer weg. Ik had wel iets meer verwacht. Ook lijken de kleuren op mijn ooglid minder intens als bij de swatches.

Voor deze look gebruikte ik de tweede blauwe kleur op het bewegend ooglid, de donkerblauwe kleur in de arcadeboog. De laatste roze onder mijn wimperrand, met daaroverheen de donkerblauwe kleur weer. Als eyeliner gebruikte ik de GOSH Extreme eyeliner waar je binnenkort een review over leest en ook een nieuw potlood van GOSH gebruikte ik op de waterlijn.

gosh vegas oogschaduw palette review
Al met al vind ik het een prima palette! Alleen vind ik het pigment op mijn ogen toch wel een beetje tegenvallen en zou ik daarom voor in combinatie met de prijs eerder een Sleek palette aanraden als ik eerlijk ben. Ik ben desondanks wel nog heel benieuwd naar de andere palettes. Ik heb wat negatieve reviews gelezen over dit palette, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens! Het is wel een prima palette waar je prachtige looks mee kan maken.

Het GOSH To Play With In Vegas Palette is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor een prijs van €12,99.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.