GOSH To Play With In Vegas Palette

gosh vegas oogschaduw palette review
Naar mijn idee komen steeds meer drogisterij merken met oogschaduwpalettes. Een goede zet, want oogschaduwpalettes zijn ontzettend handig! Ik vind het veel makkelijker dan mono oogschaduws en pak een palette ook sneller. Gosh komt met drie nieuwe palettes waar ik er vandaag één van ga reviewen inclusief een make-up look.

gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette komt uit de GOSH Urban Vibes collectie en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Hierboven zie je alle kleuren op een rij.

001 To Enjoy In New York – 002 To Have Fun With In LA – 003 To Play With In Vegas

gosh vegas oogschaduw palette review
gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette wat ik vandaag ga reviewen is het To Play With In Vegas palette. Dit is het palette met alle felle kleuren. Niet heel draagbaar voor dagelijks, maar ik vind dat iedereen een palette met fel gekleurde oogschaduws in haar stash zou moeten hebben. Het is leuk om een een fel kleurtje toe te voegen en handig voor eventueel thema feestjes. Vaak komen drogisterij merken niet met zulke felle oogschaduws, maar ik vind het tof dat Gosh het aandurft! Ik ben benieuwd!

gosh vegas oogschaduw palette review
Het palette ziet er qua uitstraling goed uit. Hij zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop direct een inspirerende ooglook. Het palette zelf ziet er ook zeker goed uit! Hij is kleiner dan verwacht. Hij is ongeveer net zo groot als mijn hand en ook lekker dun. Heel handig om mee te nemen dus! Het palette is mat met glimmende Gosh letters. Het doosje sluit doormiddel van een kliksysteem, maar helaas blijft de deksel niet stevig staan als je hem 90 graden open doet bijvoorbeeld. Dat vind ik persoonlijk altijd wel handig!

gosh vegas oogschaduw palette review
Binnenin het doosje zit een grote spiegel en de negen kleuren oogschaduws. De pans zijn vrij groot en er zit weinig tussenruimte tussen. Ook bevat het doosje geen kwastje of sponsapplicator. Ik vind het er heel tof en professioneel uitzien! Dat heeft GOSH zeker goed aangepakt. Ik ben helemaal weg van de verpakking!

gosh vegas oogschaduw palette review
Hierboven zie je alle negen kleuren op een rij. Ze hebben geen namen helaas, maar zijn wel goed te onderscheiden door al die felle kleuren. Je kan de drie kleuren op rij gebruiken om een look te maken met kleuren die bij elkaar passen. Je kan natuurlijk ook helemaal wild gaan en alle kleuren gebruiken. Alle kleuren hebben een shimmery finish. De ene bevat een grovere glitter dan de ander, maar er zit geen matte kleur bij.

gosh vegas oogschaduw palette review
Hier zie je de swatches van de eerste rij. De blauwe tinten zien er tof uit en zijn ook nog eens goed gepigmenteerd.

gosh vegas oogschaduw palette review
De tweede rij is ook nog goed gepigmenteerd, maar spreekt mij wel wat minder aan.

gosh vegas oogschaduw palette review
De derde rij vind ik heel erg tof! Vooral die eerste kleur, wauw!

gosh vegas oogschaduw palette review
De oogschaduws voelen vrij zacht aan. Het pigment is goed, maar zijn nog wel een beetje poederig waardoor je wat sneller last hebt van fall-out.

gosh vegas oogschaduw palette review
Hierboven zie je de look die ik heb gemaakt met het palette. Op mijn ogen vallen de kleuren helaas wel wat meer weg. Ik had wel iets meer verwacht. Ook lijken de kleuren op mijn ooglid minder intens als bij de swatches.

Voor deze look gebruikte ik de tweede blauwe kleur op het bewegend ooglid, de donkerblauwe kleur in de arcadeboog. De laatste roze onder mijn wimperrand, met daaroverheen de donkerblauwe kleur weer. Als eyeliner gebruikte ik de GOSH Extreme eyeliner waar je binnenkort een review over leest en ook een nieuw potlood van GOSH gebruikte ik op de waterlijn.

gosh vegas oogschaduw palette review
Al met al vind ik het een prima palette! Alleen vind ik het pigment op mijn ogen toch wel een beetje tegenvallen en zou ik daarom voor in combinatie met de prijs eerder een Sleek palette aanraden als ik eerlijk ben. Ik ben desondanks wel nog heel benieuwd naar de andere palettes. Ik heb wat negatieve reviews gelezen over dit palette, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens! Het is wel een prima palette waar je prachtige looks mee kan maken.

Het GOSH To Play With In Vegas Palette is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor een prijs van €12,99.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 24 juni 2015 / 06:30

  Misschien dat je kleur pay off beter is met een witte basis?

  • Daniëlle
   Auteur
   24 juni 2015 / 11:12

   Ik had voor deze look een oogschaduwbasis en een huidskleurig potlood gebruikt, maar dat hielp dus niet echt. Ik heb namelijk niet echt een goede witte basis, misschien toch maar eens aanschaffen!

 2. 24 juni 2015 / 06:53

  Jammer dat hij dan toch een beetje tegenvalt, ik vind de uitstraling helemaal top!

 3. 24 juni 2015 / 07:01

  Je beaamt inderdaad hetzelfde wat ik bij andere bloggers ook heb gelezen, dat het op het ook gewoon niet goed aanbrengt. Nee, ik houd het wel bij Sleek. xxx Lucinda

 4. 24 juni 2015 / 07:08

  Wat een leuk palette. Maar wel ontzettend jammer dat de pigmentatie op het oog wat tegenvalt. De look die je ermee gemaakt hebt is pretty <3

 5. 24 juni 2015 / 08:09

  Wauw, wat een snoepige kleurtjes om te zien. Ik vind de pigment er ook goed uit zien. Ik vind het op de een of andere manier wel iets hebben als zo een felle kleur wat zachter uitpakt. De look die je hebt gemaakt is ook prachtig, blauwe tinten staan erg mooi bij de kleur van je ogen!

 6. 24 juni 2015 / 10:27

  Ik moet zeggen dat ik de look wel écht prachtig vind! Jammer dat het tegenvalt, maar misschien dat je een witte basis zoals NYX Milk zou kunnen gebruiken?

  • Daniëlle
   Auteur
   24 juni 2015 / 11:16

   Voor deze look gebruikte ik een oogschaduwbasis van Too Faced en een huidskleurig potlood van Anastasia. Milk van NYX wil ik al heel lang aanschaffen, maar op de een of andere manier komt het er telkens niet van. Denk dat dat inderdaad een groot verschil zou maken! Dankjewel ook voor je lieve compliment Sophie! <3

 7. 24 juni 2015 / 11:02

  Prachtige palette! Jammer dat hij toch een beetje tegenvalt

 8. 24 juni 2015 / 11:25

  hoi!

  Prachtige ooglook heb je gemaakt met dit palette:)! Jammer dat de pigmentatie toch iets tegenvalt op de ogen, de Swatches zagen er veelbelovend uit:)

  Lieefs Natasja

 9. 24 juni 2015 / 11:41

  De pigmentatie is inderdaad jammer maar het is een plaatje om naar te kijken! En je look is ook goed gelukt :)

 10. 24 juni 2015 / 13:38

  Jammer van de pigmentatie! Wel hele mooie kleurtjes voor de zomer.

 11. 24 juni 2015 / 13:54

  Wat een kleurrijk oogschaduw palette! De pigmentatie had misschien iets beter gemogen maar wel een mooie selectie aan kleuren bij elkaar.

 12. 24 juni 2015 / 14:09

  Ik vond het pigment wel erg goed. Mooie look heb je ermee gemaakt. De tweede rij sprak mij ook wat minder aan

 13. 24 juni 2015 / 20:39

  Ik vind het palette op zich er echt heel mooi uit zien! Jammer dat de pigment een beetje tegen valt

 14. 24 juni 2015 / 21:34

  Wat een mooie pigmentatie! Sowieso ben ik dol op Gosh, het is echt een fijn merk. Maar dit zijn helaas geen kleuren die ik zelf vaak zou dragen.

 15. 25 juni 2015 / 00:41

  wauw wat een mooie pigmentatie en prachtige kleuren! mooie look heb je er ook mee gemaakt.

 16. 26 juni 2015 / 18:07

  Ik ben toch meer van de nude paletten en de felle lippen! haha